Sos
-
Re: Sos
Εν τω μεταξύ η νύχτα είναι σαν τις γατες. Πλησιάζει δήθεν αθώα να ρωτήσει κάτι αλλά βλέπεις τα νύχια να ετοιμάζονται 

-
Για γράψε πόσα ποτά είχατε πιει ο καθένας, αν ζαλιζοσασταν και αν γυρίσατε σπίτι οδηγώντας. Και πόσο μαθήμενοι ήσαστε στο ποτό επίσης. Που θα με πεις εμένα ψεύτη, αρχιπινοκιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 12 Οκτ 2023, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι ότι με την εξέλιξη που πήρε το θέμα, δεν θεωρώ πια τίποτα ως δεδομένο. Νομίζω απλώς ότι η φάση εξελίχθηκε σε απότομη ενηλικίωση και των δυο σας. Και ήταν κάτι που είχατε και οι δύο ανάγκη.Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:21Το ξερω πως πιστευεις πως θα χωρισουμε και οτι δεν θα τα βρουμε, αλλα ηδη με αυτο τον ανθρωπο ζουμε μαζι απο τον Ιουνη και δεν μας αφησαν να το χαρουμε. Αν τωρα νομιζεις πως με τα λεφτα θα κανει πισω και δεν θα αντεξουμε, αυτο θα το δειξει ο χρονος. Ουτως ή αλλως, ολα τα ζευγαρια δοκιμαζονται ειδικα σε τετοιες καταστασεις. Περασαμε ηδη αρκετα τεστς, αυτο ειναι ακομα ενα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μόνον όταν δεν υπάρχουν πια "βάρβαροι" στο πλαίσιο, ξεκαθαρίζει περισσότερο η αμιγώς προσωπική σχέση σε όλα τα ζευγάρια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμμία σχέση. Είσαι βαθιά νυχτωμένος...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:35Εν τω μεταξύ η νύχτα είναι σαν τις γατες. Πλησιάζει δήθεν αθώα να ρωτήσει κάτι αλλά βλέπεις τα νύχια να ετοιμάζονται
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:52Τις κακιες του γραφει παλι. Δεν ειμασταν ντιρλα, αυτος το συμπερανε για να μου την πει.Kauldron έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:3740τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:59
Καλά εδώ οδηγούσατε ντιρλα από τα ποτά και το έγραφες και όλο περηφάνεια, εκεί θα κολλούσατε
Πώς είπατε?
Για πες πώς εισασταν. Πινοκιον
-
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:45Καμμία σχέση. Είσαι βαθιά νυχτωμένος...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:35Εν τω μεταξύ η νύχτα είναι σαν τις γατες. Πλησιάζει δήθεν αθώα να ρωτήσει κάτι αλλά βλέπεις τα νύχια να ετοιμάζονται
Έλα στην Μαγειρική λίγο

Καλά, κάτσε να βρίσει το Κούλι και θα δούμε τι θα λες μετά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:45Καμμία σχέση. Είσαι βαθιά νυχτωμένος...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:35Εν τω μεταξύ η νύχτα είναι σαν τις γατες. Πλησιάζει δήθεν αθώα να ρωτήσει κάτι αλλά βλέπεις τα νύχια να ετοιμάζονται
η αρχική μου επισήμανση ήταν μια αφορμή για να κάνει αυτοκριτική, που πήγε εντελώς χαμένη40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:35Εν τω μεταξύ η νύχτα είναι σαν τις γατες. Πλησιάζει δήθεν αθώα να ρωτήσει κάτι αλλά βλέπεις τα νύχια να ετοιμάζονται
με ανέφερε ξανά όντας μες στην αλαζονεία, ενώ έχει χεσμενη τη φωλιά του και το ξέρω και το ξέρει ότι το ξέρω
όταν ξεκινούν τα ψέματα και η χυδαιότητα μιλάω
και πεινάω, κράτα μια μερίδα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι σαν όλες τις ρομαντικές κομεντί και τις ελληνικές ταινίες του 60 μαζί...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:44Η αλήθεια είναι ότι με την εξέλιξη που πήρε το θέμα, δεν θεωρώ πια τίποτα ως δεδομένο. Νομίζω απλώς ότι η φάση εξελίχθηκε σε απότομη ενηλικίωση και των δυο σας. Και ήταν κάτι που είχατε και οι δύο ανάγκη.Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:21Το ξερω πως πιστευεις πως θα χωρισουμε και οτι δεν θα τα βρουμε, αλλα ηδη με αυτο τον ανθρωπο ζουμε μαζι απο τον Ιουνη και δεν μας αφησαν να το χαρουμε. Αν τωρα νομιζεις πως με τα λεφτα θα κανει πισω και δεν θα αντεξουμε, αυτο θα το δειξει ο χρονος. Ουτως ή αλλως, ολα τα ζευγαρια δοκιμαζονται ειδικα σε τετοιες καταστασεις. Περασαμε ηδη αρκετα τεστς, αυτο ειναι ακομα ενα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μόνον όταν δεν υπάρχουν πια "βάρβαροι" στο πλαίσιο, ξεκαθαρίζει περισσότερο η αμιγώς προσωπική σχέση σε όλα τα ζευγάρια.
Οι κακοί συγγενείς, η κενωνια, το Σύμπαν πολεμούν το Ζευγαράκι...τελικά νικά ο Έρωτας και παντρεύονται.
Κανείς δε μας είπε τι έγινε μετά όμως, όταν είχαν μόνο να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Ρε θα ξαναδιαβάσω αλλά δεν θυμάμαι να ανέφερε ούτε εσένα ούτε τον 42. Τον θεωρώ μπούρδα αλλά εδώ στο νήμα δεν είπε κάτι περίεργο όντως του την πέφτουμε χωρίς να μας μιλάει. Εκτός άμα αναφέρεσαι σε άλλο νημα
Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μπω στο χαοτικό πρότζεκτ "εγώ και οι ιδέες μου", καλό μου.Bazoomba έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:47Καλά, κάτσε να βρίσει το Κούλι και θα δούμε τι θα λες μετά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:45Καμμία σχέση. Είσαι βαθιά νυχτωμένος...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:35Εν τω μεταξύ η νύχτα είναι σαν τις γατες. Πλησιάζει δήθεν αθώα να ρωτήσει κάτι αλλά βλέπεις τα νύχια να ετοιμάζονται
Ειδικώς για να πείσω ασπόνδυλες περσόνες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η πρώτη ασπρόμαυρη ταινία του '60 που σκέφτηκα ήταν η "Κάλπικη λίρα".Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:49Είναι σαν όλες τις ρομαντικές κομεντί και τις ελληνικές ταινίες του 60 μαζί...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:44Η αλήθεια είναι ότι με την εξέλιξη που πήρε το θέμα, δεν θεωρώ πια τίποτα ως δεδομένο. Νομίζω απλώς ότι η φάση εξελίχθηκε σε απότομη ενηλικίωση και των δυο σας. Και ήταν κάτι που είχατε και οι δύο ανάγκη.Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 15:21
Το ξερω πως πιστευεις πως θα χωρισουμε και οτι δεν θα τα βρουμε, αλλα ηδη με αυτο τον ανθρωπο ζουμε μαζι απο τον Ιουνη και δεν μας αφησαν να το χαρουμε. Αν τωρα νομιζεις πως με τα λεφτα θα κανει πισω και δεν θα αντεξουμε, αυτο θα το δειξει ο χρονος. Ουτως ή αλλως, ολα τα ζευγαρια δοκιμαζονται ειδικα σε τετοιες καταστασεις. Περασαμε ηδη αρκετα τεστς, αυτο ειναι ακομα ενα.
Οι κακοί συγγενείς, η κενωνια, το Σύμπαν πολεμούν το Ζευγαράκι...τελικά νικά ο Έρωτας και παντρεύονται.
Κανείς δε μας είπε τι έγινε μετά όμως, όταν είχαν μόνο να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πραγματικά υπάρχει κάποιος που να έβγαλε άκρη με τις γυναίκες 
μου λέει η ΓΑΛΗ ότι αμφιβάλλει αν είμαι πραγματικός άνθρωπος, της λέω να έρθει στην μασαμπούκα, καμία απάντηση
μου λέει ότι υπάρχω μέσω των άλλων και δεν παρουσιάζω τίποτα δικό μου, της αφιερώνω ένα πιάτο στο ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, πάλι καμία απάντηση
δεν ξέρω τι να κάνω άλλο

μου λέει η ΓΑΛΗ ότι αμφιβάλλει αν είμαι πραγματικός άνθρωπος, της λέω να έρθει στην μασαμπούκα, καμία απάντηση

μου λέει ότι υπάρχω μέσω των άλλων και δεν παρουσιάζω τίποτα δικό μου, της αφιερώνω ένα πιάτο στο ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, πάλι καμία απάντηση

δεν ξέρω τι να κάνω άλλο