Τι σχέση έχεις με τον Λεβέντη, τύπε;Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 13:55Έμεινα με το ντίζελ μια φορά (ολόκληρη ιστορία, τέλος πάντων), πήγα με τα πόδια στο βενζινάδικο με το μπετόνι, έβαλα μπροστά και από τότε έχω κάνει 3 σερβις και είναι μια χαρά.
άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
Re: άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τον είχα δει μια φορά στην τηλεόραση τέλη '90 που του παραγγέλναν πίτσες.Feindflug έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 14:00Τι σχέση έχεις με τον Λεβέντη, τύπε;Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 13:55Έμεινα με το ντίζελ μια φορά (ολόκληρη ιστορία, τέλος πάντων), πήγα με τα πόδια στο βενζινάδικο με το μπετόνι, έβαλα μπροστά και από τότε έχω κάνει 3 σερβις και είναι μια χαρά.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Τότε ξέρεις καλά από μούργα και καθιζήματα, δικέ μου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 14:40τον είχα δει μια φορά στην τηλεόραση τέλη '90 που του παραγγέλναν πίτσες.Feindflug έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 14:00Τι σχέση έχεις με τον Λεβέντη, τύπε;Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 13:55Έμεινα με το ντίζελ μια φορά (ολόκληρη ιστορία, τέλος πάντων), πήγα με τα πόδια στο βενζινάδικο με το μπετόνι, έβαλα μπροστά και από τότε έχω κάνει 3 σερβις και είναι μια χαρά.
Dein Herz, meine Gier
Αυθαίρετο βλέπω χωρίς οικοδομική άδεια.Feindflug έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 11:22Ο τύπος χρησιμοποιεί την τεχνολογία όπου τον συμφέρει ενώ όπου γουστάρει, χρησιμοποιεί μοχλικά συστήματα και τεχνικές των Σουμερίων.
Πλούσιος χομπίστας. Με λιγότερα χρήματα και κόπο, θα μπορούσε να κατασκευάσει κάτι πολύ καλύτερο και οικολογικά φιλικότερο. Μόνο σαν κάποιους είδους πρότζεκτ, μπορώ να πω πως έχει κάποια σημασία, αν και δεν θα μου φαινόταν σοβαρό το πρότζεκτ του να φας έναν χρόνο για να σηκώσεις 4 ξύλινα ντουβάρια. Σαν να ξανα-ανακαλύπτει τον τροχό μού φαίνεται.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Nandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:40Λάμπα μπορεί να είναι ένα από τα λεντάκια στα κουμπιά, φως στην πλαφονιέρα ή προβολέας.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Βασικά πρώτα πρέπει να βρω πως ανοίγει το καπό, αν είναι για από μέσα... Δε μπορεί ναναι δύσκολο.
Κ όταν με το καλό το ανοίξω το πλαστικό, είναι κανονική λάμπα μέσα; Την ξεβιδωνω κ την πάω να μου δώσουν άλλη;..
Σαν καλό κορίτσι, επειδή δεν το κατέχεις το άθλημα, πήγαινε σε ηλεκτρολόγο να κάνει την δουλειά σωστά!
.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ
Εγώ άλλαξα μόνος μου αυτοκίνητο.
Μετράει?
Μετράει?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν η πωλήτρια ειχε ΣΤΗΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ οπίσθια, όχι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:26
-
- 29 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
10 Απρ 2024, 15:45
-
-
Νέα δημοσίευση γκαρσονια/ μπαταρια/ αλλο. πολλ
από πήζον bot » 01 Ιούλ 2024, 19:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 79 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
01 Αύγ 2024, 19:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορία για αναμικτικό μηχανισμό βρύσης (μπαταρία κουζίνας)
από Allah » 20 Οκτ 2024, 15:05 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 8 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Οκτ 2024, 01:06
-