"Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: "Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
Απο τον μητσοτακη και τους νεο δημοκράτες πιο τιμια δουλεια κανουν
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Πολλοί θα βιαστούν να σε ειρωνευτούν, πριν το κάνουν όμωςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:31Η γοητεία σε έναν αντρα είναι η φαλάκρα και η κοιλιά τουΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:20Σε κάποιους μπορεί το σχόλιο σας να προκαλέσει θυμηδία, αλλα εγώ διαχωριζω τη θέση μου.
Στην εποχή του ιντερνέτ και της ελεύθερης οικονομιας, είναι σίγουρο πως υπάρχει μια ανάγκη της αγοράς (μικρή η μεγάλη θα φανει) , για φαλακρους, στραβοχυμενους συνταξιούχους καραβανάδες.
Και αυτήν ακριβώς έρχεται να καλυψει ο χρηστης αινειαν.
Ρεπορταζ στον αλφα " έκανε την κρίση ευκαιρια"
Συν η ηλικία του
Και άμα μυρίζει σκόρδο ή τζατζίκι το στόμα του και ιδρώτα οι μασχάλες τιυ ..
θα τους παρακαλέσω να διαβάσουν
εμπεριστατωμένα
περί βίου και πολιτείας του Ρoν Τζέρεμυ...Αυτό μόνο !!!
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Οι γυναίκες είναι περίεργα όντα και ..τους αρέσουν περίεργοι άντρες ..
Κάτι ομορφοπαιδα μένουν ρέστα και μπακουρια και κάτι πανασχημοι άντρες πηζουν στις γκόμενες ...
Κάτι ομορφοπαιδα μένουν ρέστα και μπακουρια και κάτι πανασχημοι άντρες πηζουν στις γκόμενες ...
νομίζω πως ισχύει στην πλειοψηφία
ντάξει, πανάσχημος άνθρωπος είτε πρόκειται για άνδρα, είτε για γυναίκα,
είναι πολύ σπάνια περίπτωση, προφανώς όμως έχουν άλλα χαρίσματα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Ναι βέβαια , μπορεί ο Κουασιμόδος να είναι και πολύ βαρβάτο αρσενικό με πολύ αντρίλα ,η δε κακάσχημη να είναι και πολύ σεξουλιαρα στο κρεβάτι να σου πετάει τα μάτια έξω και να πέφτεις ξερός για ύπνο .
Αν υπάρχει κανείς Κουασιμόδος με το αντίστοιχο στυλ που περιέγραψα παρακαλώ πολύ να το αναφέρει ,πιστεύω πως θα χαρούμε πάρα πολύ οι άντρες για λογαριασμό του..
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Πρεπει να σαι εντελως γιδι για να ζηλέψεις τέτοια '' δουλειά '' δλδ να μη σου περνά απο το μυαλό τίποτα απ όλα τα αρνητικά που ήδη αναφέρθηκαν . ( καταχρήσεις - ρουτινοποίηση μιας εκ των απολαύσεων της ζωής , εκμετάλλευση αργά η γρήγορα κοκ κοκ )enterprise-psi έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 11:22Μέχρι να δει την γλυκα , μην έτσι , όχι έτσι , γιατί σου πέφτει , μην χύσεις ή χύσε τώρα , κλπ κλπ

- hellegennes
Ρουτινοποίηση; Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πάψεις να απολαμβάνεις ένα πράγμα που δεν παύει να γίνεται βαρετό ακόμη κι αν το κάνεις πολλές φορές την μέρα. Το ίδιο ισχύει για το φαγητό. Δεν νομίζω ότι σιχαίνεται κανείς το φαγητό επειδή δουλεύει σε φαγάδικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Δεν είναι ακριβως το ιδιο πυτε. Αλλο να ετοιμάζεις 20 φορες την ημερα παϊδάκια για να γλειψουν με μανία άγνωστοι και άλλο να εισαι εσύ το παϊδάκιhellegennes έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 01:51Ρουτινοποίηση; Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πάψεις να απολαμβάνεις ένα πράγμα που δεν παύει να γίνεται βαρετό ακόμη κι αν το κάνεις πολλές φορές την μέρα. Το ίδιο ισχύει για το φαγητό. Δεν νομίζω ότι σιχαίνεται κανείς το φαγητό επειδή δουλεύει σε φαγάδικο.
ωραία πύτισσα η ζωή
Δεν ειναι οι πολλές φορες τη μέρα -μόνο- . Είναι οτι το κάνεις για το χρήμα . δηλαδή το κανεις θες δε θες επειδη πρεπει να γινει πχ την ταδε μερα ταδε ωρα που θα ειναι το συνεργειο και θα εχετε ραντεβου σου σηκωθει δε σου σηκωθει ( χελη απο το δω το βιαγκρα , βιαγκρα απο δω ο χελης ) , Το αντίστοιχο παράδειγμα που προσπαθείς να φέρεις δεν ειναι οτι θα σιχαθεις το φαγητο αν δουλεψεις σε γυραδικο αλλα το οτι θα σιχαθεις ( ενα συγκεκριμενο αγαπημένο φαγητο ) αν το τρως συνεχεια σε καθημερινη βαση επειδη πρεπει να γινει για συγκεκριμενο σκοπο . στην προκειμενη επαγγελματικο .hellegennes έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 01:51Ρουτινοποίηση; Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πάψεις να απολαμβάνεις ένα πράγμα που δεν παύει να γίνεται βαρετό ακόμη κι αν το κάνεις πολλές φορές την μέρα. Το ίδιο ισχύει για το φαγητό. Δεν νομίζω ότι σιχαίνεται κανείς το φαγητό επειδή δουλεύει σε φαγάδικο.
-
Για να μη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο μπείτε στα social media βρείτε το Ζαφείρη Οικονομου πρώην Ντούρο και προσκαλέστε τον να έρθει να δώσει εδώ διευκρινίσεις.Νon4me έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:30Δεν ειναι οι πολλές φορες τη μέρα -μόνο- . Είναι οτι το κάνεις για το χρήμα . δηλαδή το κανεις θες δε θες επειδη πρεπει να γινει πχ την ταδε μερα ταδε ωρα που θα ειναι το συνεργειο και θα εχετε ραντεβου σου σηκωθει δε σου σηκωθει ( χελη απο το δω το βιαγκρα , βιαγκρα απο δω ο χελης ) , Το αντίστοιχο παράδειγμα που προσπαθείς να φέρεις δεν ειναι οτι θα σιχαθεις το φαγητο αν δουλεψεις σε γυραδικο αλλα το οτι θα σιχαθεις ( ενα συγκεκριμενο αγαπημένο φαγητο ) αν το τρως συνεχεια σε καθημερινη βαση επειδη πρεπειhellegennes έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 01:51Ρουτινοποίηση; Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πάψεις να απολαμβάνεις ένα πράγμα που δεν παύει να γίνεται βαρετό ακόμη κι αν το κάνεις πολλές φορές την μέρα. Το ίδιο ισχύει για το φαγητό. Δεν νομίζω ότι σιχαίνεται κανείς το φαγητό επειδή δουλεύει σε φαγάδικο.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Εχει τυχει σε ασχετη φαση να διαβασω σε αρθρο ( ισως στο Ε της ελευθεροτυπιας κανα 20++ χρονια πριν ) πρωην πορνοσταρ περιεγραφε τη φαση καπως οπως ανεφερα . Οτι δλδ στην αρχη κανα 3 με 6μηνο ηταν διασκεδαστικα προς απλως καλα , και μετα τα παρατραγουδα . Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη απλα πραγματα ειναι .Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:32Για να μη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο μπείτε στα social media βρείτε το Ζαφείρη Οικονομου πρώην Ντούρο και προσκαλέστε τον να έρθει να δώσει εδώ διευκρινίσεις.Νon4me έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:30Δεν ειναι οι πολλές φορες τη μέρα -μόνο- . Είναι οτι το κάνεις για το χρήμα . δηλαδή το κανεις θες δε θες επειδη πρεπει να γινει πχ την ταδε μερα ταδε ωρα που θα ειναι το συνεργειο και θα εχετε ραντεβου σου σηκωθει δε σου σηκωθει ( χελη απο το δω το βιαγκρα , βιαγκρα απο δω ο χελης ) , Το αντίστοιχο παράδειγμα που προσπαθείς να φέρεις δεν ειναι οτι θα σιχαθεις το φαγητο αν δουλεψεις σε γυραδικο αλλα το οτι θα σιχαθεις ( ενα συγκεκριμενο αγαπημένο φαγητο ) αν το τρως συνεχεια σε καθημερινη βαση επειδη πρεπειhellegennes έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 01:51Ρουτινοποίηση; Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πάψεις να απολαμβάνεις ένα πράγμα που δεν παύει να γίνεται βαρετό ακόμη κι αν το κάνεις πολλές φορές την μέρα. Το ίδιο ισχύει για το φαγητό. Δεν νομίζω ότι σιχαίνεται κανείς το φαγητό επειδή δουλεύει σε φαγάδικο.

-
τότε πως την παλέψε για τόσες δεκαετίες ο ρον Jeremie ; ελπίζω να βέβαια να πήρατε χαμπάρι ότι η συζήτηση είναι ακριβώς για τον φαλλον ... Στην κυριολεξία όμως!!!Νon4me έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:37Εχει τυχει σε ασχετη φαση να διαβασω σε αρθρο ( ισως στο Ε της ελευθεροτυπιας κανα 20++ χρονια πριν ) πρωην πορνοσταρ περιεγραφε τη φαση καπως οπως ανεφερα . Οτι δλδ στην αρχη κανα 3 με 6μηνο ηταν διασκεδαστικα προς απλως καλα , και μετα τα παρατραγουδα . Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη απλα πραγματα ειναι .Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:32Για να μη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο μπείτε στα social media βρείτε το Ζαφείρη Οικονομου πρώην Ντούρο και προσκαλέστε τον να έρθει να δώσει εδώ διευκρινίσεις.Νon4me έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:30
Δεν ειναι οι πολλές φορες τη μέρα -μόνο- . Είναι οτι το κάνεις για το χρήμα . δηλαδή το κανεις θες δε θες επειδη πρεπει να γινει πχ την ταδε μερα ταδε ωρα που θα ειναι το συνεργειο και θα εχετε ραντεβου σου σηκωθει δε σου σηκωθει ( χελη απο το δω το βιαγκρα , βιαγκρα απο δω ο χελης ) , Το αντίστοιχο παράδειγμα που προσπαθείς να φέρεις δεν ειναι οτι θα σιχαθεις το φαγητο αν δουλεψεις σε γυραδικο αλλα το οτι θα σιχαθεις ( ενα συγκεκριμενο αγαπημένο φαγητο ) αν το τρως συνεχεια σε καθημερινη βαση επειδη πρεπει
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Μα δεν είπε κανείς πως περνάς μέσω blackhole σε αλλη διασταση και εξαφανίζεσαι . Απλα γινεται ρουτινα η πραξη του σεξ ,Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 03:03τότε πως την παλέψε για τόσες δεκαετίες ο ρον Jeremie ; ελπίζω να βέβαια να πήρατε χαμπάρι ότι η συζήτηση είναι ακριβώς για τον φαλλον ... Στην κυριολεξία όμως!!!Νon4me έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:37Εχει τυχει σε ασχετη φαση να διαβασω σε αρθρο ( ισως στο Ε της ελευθεροτυπιας κανα 20++ χρονια πριν ) πρωην πορνοσταρ περιεγραφε τη φαση καπως οπως ανεφερα . Οτι δλδ στην αρχη κανα 3 με 6μηνο ηταν διασκεδαστικα προς απλως καλα , και μετα τα παρατραγουδα . Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη απλα πραγματα ειναι .Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 02:32
Για να μη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο μπείτε στα social media βρείτε το Ζαφείρη Οικονομου πρώην Ντούρο και προσκαλέστε τον να έρθει να δώσει εδώ διευκρινίσεις.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Ουκρανοί ονόμασαν κοιτώνα του πανεπιστημίου του Κιέβου με τ' όνομα μιας πορνοστάρ
από Kauldron » 13 Δεκ 2024, 14:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 70 Απαντήσεις
- 1549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Δεκ 2024, 20:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση να γίνω καραφλοχαιτάς ή φασιστογλόμπος;
από foscilis » 28 Νοέμ 2023, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 85 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-