άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
Re: άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Οχι βρε.
3.5τ φορτηγάκι.
Στο στρατό είχα γίνει μαστοράντζα πρώτης, αφού μου είχαν χρεώσει 9 Μ38 τζιπάκια, με τρεις ταχύτητες και τιμόνι χωρίς επαναφορά, και έπρεπε να λειτουργούνε. Μαζί με έναν λοχαγό τεχνικού, παιδευόμασταν όλη την ώρα να κρατήσουμε στη ζωή, η μπαταρία ήταν συχνό θέμα. Ράβε-ξύλωνε, παρ΄ό,τι δεν ήμουν τεχνικάριος, έπρεπε να τα διατηρώ, αφού τα είχα στον λόχο μου.
Ordem e Progresso.
Μα γι'αυτό ρώτησα για ποια λάμπα λέει...Nandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:40Λάμπα μπορεί να είναι ένα από τα λεντάκια στα κουμπιά, φως στην πλαφονιέρα ή προβολέας.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Βασικά πρώτα πρέπει να βρω πως ανοίγει το καπό, αν είναι για από μέσα... Δε μπορεί ναναι δύσκολο.
Κ όταν με το καλό το ανοίξω το πλαστικό, είναι κανονική λάμπα μέσα; Την ξεβιδωνω κ την πάω να μου δώσουν άλλη;..
Σαν καλό κορίτσι, επειδή δεν το κατέχεις το άθλημα, πήγαινε σε ηλεκτρολόγο να κάνει την δουλειά σωστά!
.
Δεν το έχω το άθλημα, αλλά πόσο δύσκολο μπορεί ναναι βρε άνθρωπε;..
Λάμπα είναι κι αν ξέρεις τον τύπο την αγοράζεις από το βενζινάδικο. Πάτα στο yt τη μάρκα του αυτοκινήτου σου και how to change headlight bulb κι ακολουθείς τη διαδικασία. Καλύτερα να πας σ' ένα οποιοδήποτε συνεργείο. Δεν θα σου πάρουν πολλά ούτε για τη λάμπα ούτε για την εργασία. Όλο αυτό κανονικά δεν πρέπει να σου στοιχίσει πάνω από 10€. Εγώ έμαθα και τις αλλάζω μόνος μου γιατί μου τις καίει συχνά.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Βασικά πρώτα πρέπει να βρω πως ανοίγει το καπό, αν είναι για από μέσα... Δε μπορεί ναναι δύσκολο.
Κ όταν με το καλό το ανοίξω το πλαστικό, είναι κανονική λάμπα μέσα; Την ξεβιδωνω κ την πάω να μου δώσουν άλλη;..
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Φχαριστω!Γάταρος έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:49Λάμπα είναι κι αν ξέρεις τον τύπο την αγοράζεις από το βενζινάδικο. Πάτα στο yt τη μάρκα του αυτοκινήτου σου και how to change headlight bulb κι ακολουθείς τη διαδικασία. Καλύτερα να πας σ' ένα οποιοδήποτε συνεργείο. Δεν θα σου πάρουν πολλά ούτε για τη λάμπα ούτε για την εργασία. Όλο αυτό κανονικά δεν πρέπει να σου στοιχίσει πάνω από 10€. Εγώ έμαθα και τις αλλάζω μόνος μου γιατί μου τις καίει συχνά.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Κι εγώ συμπληρώνω λάδι.lonelyrider έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:34Έχώ fiat punto από το 2003.
Εδώ και 4 χρόνια χρειάζεται συμπλήρωση λαδιών.
Πήγαινα συνεργείο και το έκανα αυτό.
Μόλις πριν ένα μηνα ξεκίνησα και το συμπληρώνω μόνος μου.
Νωρίς θυμήθηκα!
Φίλε η αλλαγή μπαταρίας από κάποιον αρχάριο πρέπει να θέλει νομίζω προσοχή στο θέμα μη σε χτυπήσει κάνα ρευμα.
Btw και γω varta εχω. Εδώ και 2 χρόνια. Καλές μπαταρίες αυτές.
-
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Από περιέργεια πόσο σου καίει και τι μοντέλο έχεις?Γάταρος έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:51Κι εγώ συμπληρώνω λάδι.lonelyrider έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:34Έχώ fiat punto από το 2003.
Εδώ και 4 χρόνια χρειάζεται συμπλήρωση λαδιών.
Πήγαινα συνεργείο και το έκανα αυτό.
Μόλις πριν ένα μηνα ξεκίνησα και το συμπληρώνω μόνος μου.
Νωρίς θυμήθηκα!
Φίλε η αλλαγή μπαταρίας από κάποιον αρχάριο πρέπει να θέλει νομίζω προσοχή στο θέμα μη σε χτυπήσει κάνα ρευμα.
Btw και γω varta εχω. Εδώ και 2 χρόνια. Καλές μπαταρίες αυτές.
Εμένα με 280.000 χλμ αμάξι 20ετίας μου καίει ένα λίτρο ανά περίπου 1500 με 2000 χλμ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Έχω ένα peugeot 207 rallye του 2009 και μου καίει λάδι από τότε που το αγόρασα καινούριο. Υποτίθεται ότι καίει επειδή είναι turbo αλλά το δικό μου το παρακάνει. Συμπληρώνω 1 λίτρο περίπου κάθε 3.000km.lonelyrider έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:56Από περιέργεια πόσο σου καίει και τι μοντέλο έχεις?
Εμένα με 280.000 χλμ αμάξι 20ετίας μου καίει ένα λίτρο ανά περίπου 1500 με 2000 χλμ.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα χέρια μου πιάνουν και αρκετά καλά. Στο προηγούμενο είχα αλλάξει όλα τα καμμένα λεντάκια στα μπουτόν του ταμπλώ και μάλιστα εκμεταλλεύτηκα έτοιμη γραμμή για να προσθέσω λεντάκι στο τασάκι. Για να τα καταφέρω ξήλωσα την κονσόλα και το ταμπλώ και μου πήρε πάρα πολλές ώρες. Αν πήγαινα σε ηλεκτρολόγο θα πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλα μου, όχι για τα υλικά αλλά για τον χρόνο.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:46Μα γι'αυτό ρώτησα για ποια λάμπα λέει...Nandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:40Λάμπα μπορεί να είναι ένα από τα λεντάκια στα κουμπιά, φως στην πλαφονιέρα ή προβολέας.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:28Όταν λες λάμπα; Τα φώτα μπροστά (δε θυμαμαι αν έχουν ειδική ονομασία); Έχει καει μάλλον κάτι και σε μένα στο ένα, γιατί ανάβει αλλά όχι πολύ, κ θέλω να το αλλάξω μόνη μου. Υπάρχει κάποιο κόλπο που ανοίγει το πλαστικό; Αποξω ανοίγουν ή από μέσα;
Σαν καλό κορίτσι, επειδή δεν το κατέχεις το άθλημα, πήγαινε σε ηλεκτρολόγο να κάνει την δουλειά σωστά!
Δεν το έχω το άθλημα, αλλά πόσο δύσκολο μπορεί ναναι βρε άνθρωπε;..
Λόγω έλλειψης χώρου, παιδεύτηκα πολύ να αλλάξω λάμπα μπροστινών φώτων (πορείας/ προβολέας) και τελικά δεν είχε καθίσει σωστά στην βάση του.
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν οδηγίες για τέτοια θέματα στο βιβλίο τους.
Όμως, αν δεν έχεις αλλάξει μόνη σου λάμπα στο σπίτι σου (κάνοντας αυτά που πρέπει) μην το επιχειρήσεις, ειδικά με μπροστινά φώτα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- taliban
- taliban
Είναι συχνό φαινόμενο στο πεζό.Γάταρος έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:59Έχω ένα peugeot 207 rallye του 2009 και μου καίει λάδι από τότε που το αγόρασα καινούριο. Υποτίθεται ότι καίει επειδή είναι turbo αλλά το δικό μου το παρακάνει. Συμπληρώνω 1 λίτρο περίπου κάθε 3.000km.lonelyrider έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 15:56Από περιέργεια πόσο σου καίει και τι μοντέλο έχεις?
Έχεις δοκιμάσει τα λάδια που ορίζει ο κατασκευαστής ;
Το αυτό, ήθελα να βάλω και LED o μλκςNandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 16:03Τα χέρια μου πιάνουν και αρκετά καλά. Στο προηγούμενο είχα αλλάξει όλα τα καμμένα λεντάκια στα μπουτόν του ταμπλώ και μάλιστα εκμεταλλεύτηκα έτοιμη γραμμή για να προσθέσω λεντάκι στο τασάκι. Για να τα καταφέρω ξήλωσα την κονσόλα και το ταμπλώ και μου πήρε πάρα πολλές ώρες. Αν πήγαινα σε ηλεκτρολόγο θα πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλα μου, όχι για τα υλικά αλλά για τον χρόνο.
Λόγω έλλειψης χώρου, παιδεύτηκα πολύ να αλλάξω λάμπα μπροστινών φώτων (πορείας/ προβολέας) και τελικά δεν είχε καθίσει σωστά στην βάση του.
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν οδηγίες για τέτοια θέματα στο βιβλίο τους.
Όμως, αν δεν έχεις αλλάξει μόνη σου λάμπα στο σπίτι σου (κάνοντας αυτά που πρέπει) μην το επιχειρήσεις, ειδικά με μπροστινά φώτα.
.
- Οργισμένος
Ανοιγωκλεισες το καπο και ξεβιδο-βιδωσες 6 βιδες.
Θα σου απενειμει μεταλιο τιμης η νεα μας προεδρος δημοκρατιας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:26
-
- 29 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
10 Απρ 2024, 15:45
-
-
Νέα δημοσίευση γκαρσονια/ μπαταρια/ αλλο. πολλ
από πήζον bot » 01 Ιούλ 2024, 19:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 79 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
01 Αύγ 2024, 19:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορία για αναμικτικό μηχανισμό βρύσης (μπαταρία κουζίνας)
από Allah » 20 Οκτ 2024, 15:05 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 8 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Οκτ 2024, 01:06
-