Το συνεχίζει αλλά μην λυγάς εσύ.
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
πιο εύκολο μου μοιάζει αυτό, παρά οτι βλέπει μία φλοκάτη να περπατάει, μέσα βλέπει τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο, την ερωτεύεται και την τινάζει μια ζωή.
Μοιάζει κόλπο, να μας κάνει να νιώσουμε εντελώς σκουπίδια, άθλια υποκείμενα, να πάμε να την βρούμε, να μας τεμαχίσει κλπ.
σκέφτομαι να πατήσω αναφορά στο πόστ.
Ναι αλλά δεν έχει κατηγορία είναι πολύ γαμάτο και τέτοια, πρέπει να τα κάνεις όλα μάνιουαλ.enaon έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 17:27πιο εύκολο μου μοιάζει αυτό, παρά οτι βλέπει μία φλοκάτη να περπατάει, μέσα βλέπει τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο, την ερωτεύεται και την τινάζει μια ζωή.
Μοιάζει κόλπο, να μας κάνει να νιώσουμε εντελώς σκουπίδια, άθλια υποκείμενα, να πάμε να την βρούμε, να μας τεμαχίσει κλπ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για να φυτρώσει τόση τρίχα υπάρχει λίπασμα μέσα.enaon έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 17:27πιο εύκολο μου μοιάζει αυτό, παρά οτι βλέπει μία φλοκάτη να περπατάει, μέσα βλέπει τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο, την ερωτεύεται και την τινάζει μια ζωή.
Εν τω μεταξύ ανοίξτε νήμα για τρίχες, γιατί στα εκτός θέματος είναι όλα τα θέματα.
Προτείνω κατηγορία εκτός θέματος αντί για νήμα με υποκατηγορίες πακυ, μαγειρική, ψυχολογία κλπ.
ή έχει βρεί διέξοδο πρός την πλάτη

Όπως δε θα θέλω να απαιτήσει να αλλάξω κάτι που δε θέλω ναλλαξω, έτσι δε μπορώ ναπαιτησω ναλλαξει κάτι που δε θέλει...
...αμέσως.
Είπαμε.
Σιγά σιγά.
Θα το κάνω να μοιάζει δική του ιδέα.
...αμέσως.
Είπαμε.
Σιγά σιγά.
Θα το κάνω να μοιάζει δική του ιδέα.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν τους νοιάζει πώς είμαστε, θα μας αλλάξουν τα φώτα έτσι και αλλιώςdon't speak έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 17:42Αφήνεις αξύριστο το πόδι και λες μωρέ κρυώνουν μη σε ταλαιπωρώ, μου άρεσε και η ιδέα σου με τη φλοκάτη.

Εμένα αν μείνει αξύριστο το άλλο, μου αρέσει.don't speak έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 17:42Όχι ακριβώς.
Αφήνεις αξύριστο το πόδι και λες μωρέ κρυώνουν μη σε ταλαιπωρώ, μου άρεσε και η ιδέα σου με τη φλοκάτη.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μη κλέβεις τις ατάκες του 42 κουτοπόνηρε Καλαματιανέ.Μηχανικός έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 18:39Εμένα αν μείνει αξύριστο το άλλο, μου αρέσει.don't speak έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 17:42Όχι ακριβώς.
Αφήνεις αξύριστο το πόδι και λες μωρέ κρυώνουν μη σε ταλαιπωρώ, μου άρεσε και η ιδέα σου με τη φλοκάτη.
(✿ ♥‿♥)
- blackpaint
Πόσο εβραϊκόblackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 18:48τον δολοφονησες, τον ανεστησες και τον ξαναδολοφονησες. Μπρουταλ.

~~¥~~
Eτσι είμαστε εμείς οι Εβραίοι - αδίσταχτοι.
Το έκανα παλιά συνέχεια στο Battlenet στον παλιό σέρβερ του Diablo I με τα resurrection scrolls. Ωραία χρόνια, αθώα.
Το έκανα παλιά συνέχεια στο Battlenet στον παλιό σέρβερ του Diablo I με τα resurrection scrolls. Ωραία χρόνια, αθώα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι χρήστες του Phorum.com gr
από KRAKEN » 06 Ιαν 2025, 07:00 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 122 Απαντήσεις
- 4686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
12 Απρ 2025, 03:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
από Scouser » 06 Σεπ 2024, 21:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 575 Απαντήσεις
- 15254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
21 Απρ 2025, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι χρήστες του YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους;
από AsimakisLazarou » 01 Οκτ 2023, 09:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 9 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
01 Οκτ 2023, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν κυνηγήσει το phorum η Τσαπανίδου για ηλίθιους χρήστες μην κλαίτε μετα
από Μαδουραίος » 21 Μάιος 2023, 09:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
21 Μάιος 2023, 12:09
-