Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Ιαν 2019, 12:56

Χαοτικός έγραψε:
16 Ιαν 2019, 12:53
Τι είναι το σεντ;
Υποδιαίρεση του ευρώ. Αυτά τα 0,60 που σας δίνουν ανά σχόλιο; 0,60 σεντς είναι. Στα ελληνικά τα λέμε λεπτά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 16 Ιαν 2019, 12:57

Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 12:56
Χαοτικός έγραψε:
16 Ιαν 2019, 12:53
Τι είναι το σεντ;
Υποδιαίρεση του ευρώ. Αυτά τα 0,60 που σας δίνουν ανά σχόλιο; 0,60 σεντς είναι. Στα ελληνικά τα λέμε λεπτά.
Δηλαδή μιλάτε κι ελληνικά που και που;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 13:00

χαοτικέ έχεις χάσει το αστείο, 50 σεντ, τραγουδιστής.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Ιαν 2019, 13:03

enaon έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:00
:smt005: Άστον και συ να γελάμε.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιαν 2019, 13:05

enaon έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:00
Αν εννοείς τον Κακοφωνίξ, πήγε στο εξ φάκτορ των Ρωμαίων.
Πέρασε στην πρώτη φουρνιά αλλά για παρακάτω δεν τον κόβω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 13:08

παιδιά διάλειμμα να καταλάβουμε ποιος δουλεύει ποιόν. :003:

γαλή λέω για το σχόλιο του νοσταλγία, για τον 50 σεντ :)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιαν 2019, 13:14

enaon έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:08
παιδιά διάλειμμα να καταλάβουμε ποιος δουλεύει ποιόν. :003:

γαλή λέω για το σχόλιο του νοσταλγία, για τον 50 σεντ :)
Ε και;

Άλλοι τραγουδιστές δεν υπάρχουν; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 13:22

λυπήσουμε γαλή σήμερα, μετά απο 14 χρόνια που γράφω σε φόρουμ, νιώθω τον ορέστη :)

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 13:32

Αρίστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 09:06
Θα απαντησω πριν φύγω και τη λάσπη ότι δήθεν ο Σύριζα μου βρήκε δουλειά και αρθρογραφώ.

Μια λασπη που ειναι εντελως ηλιθια και χοντροκομμενη γιατι την αναπαρηγαν τυποι που δεν εχουν ιδεα τι ισχυει στη δημοσιογραφικη πιατσα.

α) Στις διαφορες ιστοσελιδες που αρθρογραφω ΚΑΝΕΝΑΣ αρθρογραφος δεν πληρωνεται. Στην Ελλαδα ισχυει πως σε μεγαλες ιστοσελιδες πληρωνονται μονο αυτοι που κανουν τη ΣΥΝΤΑΞΗ των ειδησεων, οχι αυτοι που στελνουν ενα αρθρο μια δυο φορες το μηνα. Για παραδειγμα αρθρογραφει σε γνωστες ιστοσελιδες και ο perastikos13 που εγραφε στο παλιο πχορουμ και ουτε αυτος πληρωνεται.

β) Στο μηνιαιο περιοδικο που γραφω ισχυει επισης το ιδιο. Ο οργανισμος που το βγαζει εκδιδει και εφημεριδα, εχει ιστοσελιδες κλπ. Οσοι δουλευουν εκει εχουν καθημερινη ενασχοληση με τη συνταξη των ειδησεων. Οι αρθρογραφοι που στελνουν συνεργασιες μια η δυο φορες τον μηνα δεν πληρωνονται. Αομη και αν εισαι πολυ μεγαλο ονομα, πολιτικος, διεθνης αναλυτης η καθηγητης πανεπιστημιου ΔΕΝ πληρωνεσαι. Δεν ειμαστε στην Αγγλια που ο Μπορις Τζονσον κονομαει εκατονταδες χιλιαδες λιρες για τις ομιλιες του. Oυτε στην Ελλαδα των περασμενων δεκαετιων.

γ) Ισχυει οτι η δουλεια μου ειναι οι διαφημιστικες πωλησεις. Αν ξεκινουσα εμμισθη δημοσιογραφια θα με εβαζαν να ασχολουμαι οχι με αρθρογραφια αλλα με επιλογη και συνταξη ειδησεων και πρωτο μισθο θα επαιρνα 600 ευρω. Στη δουλεια μου ομως παιρνω σχεδον τα διπλασια οποτε για μενα δεν εχει νοημα.

δ) Η αρθρογραφια μου ειναι 60% σε διεθνη θεματα οπου γραφω κυριως για Brexit, Σαλβινι-Πενταστερους, Τραμπ και Μπανον, Κιτρινα Γιλεκα και μονο 40% ειναι τα φιλοσυριζεικα αρθρα. Επισης οταν γραφω για διεθνη θεματα δεν συμφωνω με τη γραμμη του Συριζα. Εγω δεν ειμαι υπερ της ΕΕ. Κι αν στην Ελλαδα εξαιτιας αντικειμενικων συνθηκων δεν τα καταφεραμε για τη ρηξη υποστηριζω κινηματα σε μεγαλες χωρες που μπορουν να τα καταφερουν.

.
Και εγώ είμαι ο Πάπας! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 13:43

Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 09:16
Άσε. Είχα δει στο παλιό phorum στο πρώτο profile μου κάτι σχόλιά μου από το 2012 μου που τον κουοτάριζα και τον υποστήριζα στους άλλους (τότε που έλεγε άλλα) και με έλουσε κρύος ιδρώτας μην τα ψάξει κανείς και τα βγάλει στη φόρα. Και είπα ευτυχώς που είχα φάει το ban και άνοιξα άλλο λογαριασμό. Γεια σου ρε vatraxe, λεβέντη.
Στο (αν)ελεύθερο.νετ ο ΓΓ έβγαζε στη φόρα παλιά ποστς του Αρίστου, που αποδείκνυαν την ασυνέπεια του και τον ξεφτίλιζε κανονικά.
Τότε απαίτησε ο Αρίστος από την διαχείριση να απαγορεύσουν την αναμόχλευση του παρελθόντος, με απειλές ότι θα φύγει. Και επειδή τους έκανε κίνηση και ανέβαζε τα νούμερα του έδωσαν γη και ύδωρ.
Τα λέω καλά ΓΓ;

Μην κοιτάτε που τώρα ο ΓΓ μου επιτίθεται και καλύπτει έμμεσα τον Αρίστο. Είναι λόγω της προσωπικής μας αντιπαλότητας. Στο παρελθόν μόνο μαχαίρια που δεν έβγαζαν.

Και γιατί ρε Juno δεν τα φέρνεις τα παλιά να γελάσουμε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Ιαν 2019, 13:47

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:43
Juno έγραψε:
Άσε. Είχα δει στο παλιό phorum στο πρώτο profile μου κάτι σχόλιά μου από το 2012 μου που τον κουοτάριζα και τον υποστήριζα στους άλλους (τότε που έλεγε άλλα) και με έλουσε κρύος ιδρώτας μην τα ψάξει κανείς και τα βγάλει στη φόρα. Και είπα ευτυχώς που είχα φάει το ban και άνοιξα άλλο λογαριασμό. Γεια σου ρε vatraxe, λεβέντη.
Στο (αν)ελεύθερο.νετ ο ΓΓ έβγαζε στη φόρα παλιά ποστς του Αρίστου, που αποδείκνυαν την ασυνέπεια του και τον ξεφτίλιζε κανονικά.
Τότε απαίτησε ο Αρίστος από την διαχείριση να απαγορεύσουν την αναμόχλευση του παρελθόντος, με απειλές ότι θα φύγει. Και επειδή τους έκανε κίνηση και ανέβαζε τα νούμερα του έδωσαν γη και ύδωρ.
Τα λέω καλά ΓΓ;

Μην κοιτάτε που τώρα ο ΓΓ μου επιτίθεται και καλύπτει έμμεσα τον Αρίστο. Είναι λόγω της προσωπικής μας αντιπαλότητας. Στο παρελθόν μόνο μαχαίρια που δεν έβγαζαν.

.
Τότε ήταν λογικός σε γενικές γραμμές.
Δείξτε μου πως τα βρίσκω, τα είχα δει πριν πέσει το παλιό. Αλλά να δείξετε κατανόηση που τον είχα υποστηρίξει.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 13:50

Ίφιδα έγραψε:
16 Ιαν 2019, 09:25
Αρίστο, ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Μου ζητήσατε να διαβάσω ένα κείμενο της Ρόδου επειδή δεν μπόρεσαν εκείνοι να στείλουν αντιπρόσωπο. Δέχτηκα με την προυπόθεση να ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, δεν με ενδιέφερε το διαδίκτυο γενικά, δεν λάμβανα απειλές γενικά απ το διαδίκτυο αλλά απ το φόρουμ. Σας εξήγησα και το γιατί, μπροστά σε όλους τους φορουμίτες που ήταν τότε εκεί. Συμφώνησες. Και τελικά όχι μόνο ανέβασες το βίντεο στο φόρουμ, με το πρόσωπο και το ονοματεπωνυμο μου να ακούγονται στο βίντεο, αλλά σημείωσες και τα δευτερόλεπτα βάζοντας και το νικ μου! Κι όταν σου ζήτησα να το κατεβάσεις, προτού το καταγγείλω στην διαχείριση ή τουλάχιστον να μην ταυτοποίείς το νικ με το άτομο, με αγνόησες επιδεικτικά.

Αυτό είναι ΑΛΗΤΕΙΑ.

Και δε θα το ανέφερα καν (το είχα ξεχάσει για την ακρίβεια) αν δεν είχες το ΘΡΑΣΟΣ ψωνάρα να απειλείς μέλος με μηνύσεις, επειδή ισχυρίζεται ότι εσύ, ο δήθεν αντιμνημονιακός, ο δήθεν ΄φευγουμευρωπαίος, ο δήθεν οχιτζής έγινες εν μια νυκτί κολλητάρι του Σύριζα που στηρίζει με μένος κάθε προδοσία ενώ παράλληλα εντελώς ξαφνικά, άρχισες να αρθρογραφείς σε εφημερίδες και σάιτ. Νιουζφλας, δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι κάνεις κωλοτούμπες για μια καρέκλα ή ΄κάποια σέντς. Σου τό χουν πολλοί άλλοι, μέσα σ αυτούς κι εγώ, αλλά εσύ θυμήθηκες να απειλήσεις με μηνύσεις τώρα, τώρα που μπορείς ως φιλαράκι της φασιστικής κυβερνήσεως. Στα κοντά 40 χρόνια που ζω, δεν έχω δει καμία άλλη κυβέρνηση τόσο φασιστική που να απειλεί με δικαστήρια και φυλακίσεις όσους έχουν διαφορετική άποψη. Το ότι έχετε μαζέψει όλη τη σαπίλα του πλανήτη ως υποστηρικτές δεν είναι τυχαίο.

Κι εγώ θέλω να μείνεις :romance-hearteyes:
Ήμουν και γω στο παλιό φόρουμ, πώς και δεν τα πήρα αυτά είδηση; :o
.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιαν 2019, 13:53

Juno έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:47
Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:43
Juno έγραψε:
Τα λέω καλά ΓΓ;

.
Τότε ήταν λογικός σε γενικές γραμμές.
Δείξτε μου πως τα βρίσκω, τα είχα δει πριν πέσει το παλιό. Αλλά να δείξετε κατανόηση που τον είχα υποστηρίξει.
Συνέλθετε και οι δύο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 13:53

Αρίστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 09:34
Εσυ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ασυστολα.

α) Το βιντεακι το ξαναλεω ηταν της ΔΗΠΕ και οχι των Ελευθερων Χρεοκοπημενων η του Αριστου.

β) Υπηρξαν ανθρωποι που ηρθαν απο την επαρχια για την εκδηλωση και αλλοι που δεν μπορουσαν και γι' αυτο ηθελαν η εκδηλωση να βιντεοσκοπηθει. Ετσι κι αλλιως ομως ολες οι εκδηλωσεις βιντεοσκοπουνταν.

γ) Υπηρξαν ανθρωποι που πληρωσαν για να γινει η εκδηλωση και οι ιδιοι δουλεψαν για να μπορεσει να πραγματοποιηθει η εκδηλωση.

δ) Και ερχεσαι εσυ η ΨΩΝΑΡΑ να ζητησεις ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ να κατεβει το βιντεο και αρα να στερησεις τη δυνατοτητα απ' αυτον τον κοσμο να προωθησει τις ιδεες του.

ε) Ξερω τοτε ποιος σου εβαλε λογια για μας. Ξερεις και ξερω οτι μετα την εκδηλωση ολα ηταν μελι γαλα. Και μετα απο καποιες μερες μας ζητας με τουπε να κατεβει το βιντεο λες και ειχες το οποιο δικαιωμα να λογοκρινεις μια συλλογικη προσπαθεια στην οποια συμμετειχες με δικη σου μαλιστα ΘΕΛΗΣΗ και με δικη σου ΕΥΘΥΝΗ. Εκανε τοτε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ εντυπωση η συμπεριφορα σου και θεωρηθηκε απο ολους οτι το εκανες για να μας τη ΣΠΑΣΕΙΣ και μονο.

Οσο για την πρωτοφανη αλητεια να μπλεξεις τα ειδησεογραφικα μου με το Συριζα απαντησα εδω.

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ.
Αρίστος έγραψε:
Θα απαντησω πριν φύγω και τη λάσπη ότι δήθεν ο Σύριζα μου βρήκε δουλειά και αρθρογραφώ.

Μια λασπη που ειναι εντελως ηλιθια και χοντροκομμενη γιατι την αναπαρηγαν τυποι που δεν εχουν ιδεα τι ισχυει στη δημοσιογραφικη πιατσα.

α) Στις διαφορες ιστοσελιδες που αρθρογραφω ΚΑΝΕΝΑΣ αρθρογραφος δεν πληρωνεται. Στην Ελλαδα ισχυει πως σε μεγαλες ιστοσελιδες πληρωνονται μονο αυτοι που κανουν τη ΣΥΝΤΑΞΗ των ειδησεων, οχι αυτοι που στελνουν ενα αρθρο μια δυο φορες το μηνα. Για παραδειγμα αρθρογραφει σε γνωστες ιστοσελιδες και ο perastikos13 που εγραφε στο παλιο πχορουμ και ουτε αυτος πληρωνεται.

β) Στο μηνιαιο περιοδικο που γραφω ισχυει επισης το ιδιο. Ο οργανισμος που το βγαζει εκδιδει και εφημεριδα, εχει ιστοσελιδες κλπ. Οσοι δουλευουν εκει εχουν καθημερινη ενασχοληση με τη συνταξη των ειδησεων. Οι αρθρογραφοι που στελνουν συνεργασιες μια η δυο φορες τον μηνα δεν πληρωνονται. Αομη και αν εισαι πολυ μεγαλο ονομα, πολιτικος, διεθνης αναλυτης η καθηγητης πανεπιστημιου ΔΕΝ πληρωνεσαι. Δεν ειμαστε στην Αγγλια που ο Μπορις Τζονσον κονομαει εκατονταδες χιλιαδες λιρες για τις ομιλιες του. Oυτε στην Ελλαδα των περασμενων δεκαετιων.

γ) Ισχυει οτι η δουλεια μου ειναι οι διαφημιστικες πωλησεις. Αν ξεκινουσα εμμισθη δημοσιογραφια θα με εβαζαν να ασχολουμαι οχι με αρθρογραφια αλλα με επιλογη και συνταξη ειδησεων και πρωτο μισθο θα επαιρνα 600 ευρω. Στη δουλεια μου ομως παιρνω σχεδον τα διπλασια οποτε για μενα δεν εχει νοημα.

δ) Η αρθρογραφια μου ειναι 60% σε διεθνη θεματα οπου γραφω κυριως για Brexit, Σαλβινι-Πενταστερους, Τραμπ και Μπανον, Κιτρινα Γιλεκα και μονο 40% ειναι τα φιλοσυριζεικα αρθρα. Επισης οταν γραφω για διεθνη θεματα δεν συμφωνω με τη γραμμη του Συριζα. Εγω δεν ειμαι υπερ της ΕΕ. Κι αν στην Ελλαδα εξαιτιας αντικειμενικων συνθηκων δεν τα καταφεραμε για τη ρηξη υποστηριζω κινηματα σε μεγαλες χωρες που μπορουν να τα καταφερουν.
.
Εγώ πάντως πιστεύω την Ίφιδα. Εσείς;
.

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi » 16 Ιαν 2019, 13:55

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 13:32
Αρίστος έγραψε:

.
Και εγώ είμαι ο Πάπας! :g030:
.
:)

Απο οσο τομ ξερω , επιβεβαιωνω τον Αριστο ...παρ΄ολον οτι εχω μεγαλες διαφορες μαζι του στις πολιτικες εκτιμησεις ...
Για μενα ο Αριστος ειναι ουτοπιστης ...Βλεπει τον κοσμο ΟΧΙ οπως ΕΙΝΑΙ , αλλα οπως ΘΑ ηθελε να ειναι ...
Αυτο δεν ειναι κακο , βασικα .... Απλα αποκλειει την συγκιση των αποψεων του με πολλους αλλους ...
Του αναγνωριζω την καλη προθεση και την προσπαθεια να εξηγησει στους αλλους το πως βλεπει αυτος τα γεγονοτα ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών