Σιγά μην μαζέψω και τις καποτες τις γειτονιάς
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Ε όχι ρε. Έχεις δεδομένα για κάτι αν θες να δεις.LEONAS έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:50Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:48Και επιτραπέζιαΊφιδα έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:45Υπέρ με τα χίλια, ήταν οι διακοπές μου για χρόνια, οι καλύτερες διακοπές, επειδή έχω κανει κι απ τις άλλες.
Βεβαια δεν πηγαίναμε απροετοίμαστοι, γιατί μέναμε αρκετές μέρες, δηλαδή μια τσάντα ήταν μόνο κουζινικά για μαγειρέματα.
Το να βρείς μια σχετικά απομονωμένη παραλία με πολιτισμό στα 20 χιλιόμετρα ειν οτι καλύτερο γιατί μπορείς ανα δυο μέρες να ανεφοδιάζεσαι με πάγο, να κανεις ένα ντουζ σε δημοτικό κάμπινγκ και για μια μέρα αντέχεις με μπουκαλόνερα.
Για μενα δεν υπάρχει καλύτερο, διακοπές είναι να κάθεσαι με την παρέα σου αραχτή στην παραλία, να ψήνεις τα κρεατικά, να πίνεις τα ποτά σου, να κοιμάσαι κάτω απ τ αστέρια, μακριά απο κινητά, τηλεοράσεις, πολύ κόσμο κλπ. Δε χρειάζεσαι αιρκοντίσιον δίπλα στη θάλασσα
Δυστυχώς έχω πάνω απο μια 5ετία να παω
Ελπίζω να παμε φέτος έστω για ένα 3ημερο, θελω να δω πως θα αντιδράσει κι ο μικρός
Και wi fi
Όχι ρε συ

Οπωσδήποτε θα μείνω εκεί.πήζον bot έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:54αν σου τυχει να συναντηθεις, μην τρεξεις μακρυα, περιεργασου το, αν δεν φυγει απο φοβο, γινεται μεχρι και φιλικο..
μετα παει, εχεις γινει γητευτρια, αγοραζεις φλογερα και κανεις ποζεριες στις φιλες σου
ποσταρεις στο φορουμ σε θαυμαζουμε κλπ..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εσύ κάτσε στο σκαφάκι σου και τις καπότες να τις πετάς στα σκουπίδια, μη σε δω να πετάς καμια καπότα στην θάλασσα να στο κόψω
Θα έρθεις να σε φιλοξενήσω;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Αυτό αποδεικνύει ταυτόχρονα ότιΜηχανικός έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:54Ο Καρανίκας έκανε συνέχεια ελεύθερο κάμπινγκ. Κλασική περίπτωση που περιγράφεις.foscilis έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:51Είναι καταπάτηση δημόσιου χώρου και φθορά συνήθως σχετικά παρθένας φύσης στη λογική του "εγώ πρόλαβα να το καταπατήσω πρώτος, καταλάβετε εσείς που ήρθατε μετά ότι δε γίνεται".
Προφανώς και αισθάνεται ωραία ο μέσος Έλληνας όταν το κάνει για τον ίδιο λόγο που η μέση πολική αρκούδα αισθάνεται ωραία στο κρύο.
Τώρα όμως που τα άρπαξε από το Ελληνικό δημόσιο, πάει μόνο σε ξενοδοχεία.
1) είναι Ανθέλληνας
2) είναι έξυπνος
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι το (1) προκύπτει αυτόματα από το (2).
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σκεπτομενος αυτο που ειπε ο Φοσιλις ,γιατι δεν ισχυει το ιδιο καθεστως στην θαλασσα?
Δεν θα ταξιδέψουμε τοτε
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- perseus
foscilis έγραψε: ↑ Είναι καταπάτηση δημόσιου χώρου και φθορά συνήθως σχετικά παρθένας φύσης στη λογική του "εγώ πρόλαβα να το καταπατήσω πρώτος, καταλάβετε εσείς που ήρθατε μετά ότι δε γίνεται".
Δεν είναι το ίδιο
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Ποτέ δεν με ενθουσίαζε το κάμπινγκ κι είχα την εμπειρία για 2 καλοκαίρια όταν ήμουν στα 20 και κάτι, γιατί ήθελε η παρέα.
Σε διάφορα νησιά, ελεύθερο με σλίπινγκ-μπαγκ , χωρίς σκηνή (που κι όσοι στην παρέα τη διέθεταν, είχαν και την επιπλέον την έγνοια του στησίματος, των καιρικών συνθηκών κλπ). Και μπορεί να πέρασα όμορφα, αλλά εξίσου και καλύτερα θα περνούσα και σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Το να ξυπνάω τα χαράματα με το πρώτο φως, δεν είναι κι ότι το καλύτερο. Το χειρότερο όμως είναι η αναγκαστική απλυσιά (εκτός αν έχεις φίλους που μένουν σε σπίτι και τους φορτώνεσαι να πας να κάνεις κανα ντουζάκι). Την τελευταία φορά, επέστρεψα με μόλυνση με πυρετό, κι έκτοτε ούτε που θέλω να ακούσω. Άλλωστε με πήραν και τα χρόνια και δεν αντέχω τις ταλαιπωρίες (είμαι από φύση καλοπερασάκιας και θέλω τις ξάπλες και τις ανέσεις μου).

Σε διάφορα νησιά, ελεύθερο με σλίπινγκ-μπαγκ , χωρίς σκηνή (που κι όσοι στην παρέα τη διέθεταν, είχαν και την επιπλέον την έγνοια του στησίματος, των καιρικών συνθηκών κλπ). Και μπορεί να πέρασα όμορφα, αλλά εξίσου και καλύτερα θα περνούσα και σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Το να ξυπνάω τα χαράματα με το πρώτο φως, δεν είναι κι ότι το καλύτερο. Το χειρότερο όμως είναι η αναγκαστική απλυσιά (εκτός αν έχεις φίλους που μένουν σε σπίτι και τους φορτώνεσαι να πας να κάνεις κανα ντουζάκι). Την τελευταία φορά, επέστρεψα με μόλυνση με πυρετό, κι έκτοτε ούτε που θέλω να ακούσω. Άλλωστε με πήραν και τα χρόνια και δεν αντέχω τις ταλαιπωρίες (είμαι από φύση καλοπερασάκιας και θέλω τις ξάπλες και τις ανέσεις μου).

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- perseus
Μην ειναι και χειροτερο ,οικοπεδο στην θαλασσα δεν μπορείς να αγορασεις ,τι διαφορα εχει ενα γιωτ απο ενα τροχοσπιτο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
25 Μαρ 2024, 15:54
-