Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
λίγο προβληματικό τό μικ, έχω κάνει σύμπτηξη
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
47 και καπνίζω από την εφηβεία, έχω πιει περίπου Ατλαντικό και Ειρηνικό μαζί, τη ζωή την έζησα νύχτα, δόξα τω Θεώ καλά κρατιέται.lyna έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 03:03Με τα φόβου θεού πιώματος και αγάπης προσέλθετεCavaliere έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 02:54https://voca.ro/1UCCNbwhd0U
Με τον φόβο μην ξυπνήσει ο μικρός. Και πιωμένος κάργα.
Καβαλιερε παρότι σε περνάω στα χρόνια , η φωνή σου είναι 30αρη . Τίμια προσπάθεια σε χρόνο τόπο και περίσταση.
Ordem e Progresso.
- tipiti klop
Ιιιιιιιιιιιι, σήμερα βράδυ είναι τα βραβεία;;;
Πρέπει να ετοιμάσω τον ευχαριστήριο λόγο μου...
ευκολοdon't speak έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 15:36Κανείς να τον βγάλει από τα ρούχα του να πάει για ντουζάκι, να εκτεθούμε άφοβα;Αγις έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:48Αυτα που ξερατε ξεχαστε τα - υπαρχω κ οσο υπαρχω θα υπαρχει κ αξιοκρατια δωμεσα .tipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 14:41
Εγώ πάντως χωρίς βραβείο δεν φεύγω από δω μέσα, θα το στοιχειώσω το νήμα.
πες στο βατραχο να ξαναστειλει πμ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ειμαι θετικος - να τοποθετηθει κ η ΓαληCavaliere έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 15:38Ήδη κατέθεσα κάποιες πρώτες κριτικές, προσπάθησα να είμαι με όλους καλοπροαίρετους, χωρίς φόβο και πάθος. Προτείνω να θεσπίσουμε τα κάτωθι βραβεία.
Ανδρική φωνή για άντρες.
Ανδρική φωνή για ρακόμελα.
Γυναικεία φωνή για άντρες.
Γυναικεία φωνή για ρακόμελα.
Βραβείο καραμπαμπίστικης φωνής.
Βραβείο νεανικού αυθορμητισμού.
Υποτροφία για σπουδές στη ακαδημία μας, μετά καπνού, ποτού, οργάνων, και μπαρμπουτιέρας.
1 βράδυ στα κλαρίνα κερασμένο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cavaliere έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 15:4047 και καπνίζω από την εφηβεία, έχω πιει περίπου Ατλαντικό και Ειρηνικό μαζί, τη ζωή την έζησα νύχτα, δόξα τω Θεώ καλά κρατιέται.lyna έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 03:03Με τα φόβου θεού πιώματος και αγάπης προσέλθετεCavaliere έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 02:54https://voca.ro/1UCCNbwhd0U
Με τον φόβο μην ξυπνήσει ο μικρός. Και πιωμένος κάργα.
Καβαλιερε παρότι σε περνάω στα χρόνια , η φωνή σου είναι 30αρη . Τίμια προσπάθεια σε χρόνο τόπο και περίσταση.

~~¥~~
Εχουμε πολυ δρομο κ πολλους γυρους μεχρι τους τελικουςtipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 15:43Ιιιιιιιιιιιι, σήμερα βράδυ είναι τα βραβεία;;;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
tipiti klop έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 15:43Ιιιιιιιιιιιι, σήμερα βράδυ είναι τα βραβεία;;;

Ordem e Progresso.
Καλά, τότε θα απευθυνθώ στην εε για να μας τα δώσει. Θα καταθέσω φάκελλο με προτεινόμενο πρότζεκτ την επαφή με την τέχνη στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των προσφύγων. Το καλοκαίρι θα πηγαίνουμε σε νησιά, το χειμώνα σε βουνά κλπ και γενικώς θα λιαζόμαστε.
Καθαρά, ξεκούραστα και σύγχρονα πράγματα, σιγά μη λαδωνόμαστε κουβαλώντας ντενεκέδες.
Αν βρούμε και κάποιον να μας σκηνοθετήσει, ε-τε-λεί-ωσε το θέμα.
SpoilerShow
Ιδανική θα ήταν και η συμμετοχή του Sid και Hell στο πρότζεκτ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 18:21Άσε το' χω. Πάντα ήθελα να γίνω ντιζέζ. Θα περάσουμε πρώτα από Θεσσαλονίκη να πάρουμε στην καρότσα και το άλλο μεγάλο ταλέντο την Ίφιδα, θα κάνουμε ένα μιξ από Κουρτ Βάιλ, Χατζιδάκι και Τσιτσάνη, θα δώσουμε τη σκηνοθεσία στο Ρώσο εμιγκρέ και μέχρι Ηρώδειο μας βλέπω το καλοκαίρι.tipiti klop έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 18:21
Αμάν, πέσαμε σε δεινούς επαγγελματίες ! Παίρνω την Γαλή αγκαζέ και αποσύρομαι στο θεσσαλικό μπουλούκι μου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, δεν φωτογραφήθηκα και γυμνός, δυο στροφές είπα, πάνω στο τσακίρ κεφ. Να είσαι καλά, όλοι μας, δηλαδή.

Ordem e Progresso.
Στην επιτροπη θα ειστε ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Νοέμ 2019, 15:47Καλά, τότε θα απευθυνθώ στην εε για να μας τα δώσει. Θα καταθέσω φάκελλο με προτεινόμενο πρότζεκτ την επαφή με την τέχνη στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των προσφύγων. Το καλοκαίρι θα πηγαίνουμε σε νησιά, το χειμώνα σε βουνά κλπ και γενικώς θα λιαζόμαστε.
Καθαρά, ξεκούραστα και σύγχρονα πράγματα, σιγά μη λαδωνόμαστε κουβαλώντας ντενεκέδες.
Αν βρούμε και κάποιον να μας σκηνοθετήσει, ε-τε-λεί-ωσε το θέμα.SpoilerShowΙδανική θα ήταν και η συμμετοχή του Sid και Hell στο πρότζεκτ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 18:21
Άσε το' χω. Πάντα ήθελα να γίνω ντιζέζ. Θα περάσουμε πρώτα από Θεσσαλονίκη να πάρουμε στην καρότσα και το άλλο μεγάλο ταλέντο την Ίφιδα, θα κάνουμε ένα μιξ από Κουρτ Βάιλ, Χατζιδάκι και Τσιτσάνη, θα δώσουμε τη σκηνοθεσία στο Ρώσο εμιγκρέ και μέχρι Ηρώδειο μας βλέπω το καλοκαίρι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι είναι καλύτερο να έχεις μόρφωση ή να έχεις χρήμα?
από seismic1 » 20 Αύγ 2024, 09:40 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 4 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
20 Αύγ 2024, 10:08
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
20 Μαρ 2024, 17:50