Sos
Re: Sos
Οποιος δεν θελει να διαβασει, δεν διαβαζει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο δικό σου ειναι Στέφανος και έχει βρει τον Τάιλερ του στον κολλητό του, και απλώς ακομα δεν το εχει συνειδητοποιήσει.
Ωραίος ο ντατα σάηεντιστ?
Αναμένομεν περισσότερα στα επομενα επεισόδια σχετικα με το ερωτικό αυτό πεντάγωνο που προκύπτει.
Ωραίος ο ντατα σάηεντιστ?
Αναμένομεν περισσότερα στα επομενα επεισόδια σχετικα με το ερωτικό αυτό πεντάγωνο που προκύπτει.
O data scientist ειναι παντρεμενος με παιδια, τουλαχιστον 45 χρονων.
Τα αλλα δεν τα καταλαβα αλλα δεν πειραζει. Οσο συνεργαζεται και δεν κανει τα δικα του, ειμαστε καλα.
Σορρυ αλλα ειπαμε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ο γλυκουλης αν δεν συνεργαστει και σταματησει να σκεφτεται τα παντα με το χρημα, θα παει στην γιαγια του.
Πηγαμε σουπερμαρκετ και ηταν πιο φθηνα τα προφυλακτικα απ οτι στην Κυπρο και πηρε και οδοντοβουρτσα γιατι ξεχασε να παρει απο Κυπρο, μαζι με αποσμητικο. Μου ειπε να μου δωσει να πληρωσω τα υπολοιπα και να πληρωσει αυτος τα προφυλακτικα. Οταν καταλαβε τι ειπε και πώς θα το παρω, μου ειπε να παω εξω να τον περιμενω. Στην Κυπρο μια φορα που ηξερε οτι θα πληρωνα εγω και ειδε προφυλακτικα στο σουπερμαρκετ, για να μην αγοραζει αυτος απο τα περιπτερα, με εβαλε να αγορασω εγω και αρνηθηκα επειδη ντρεπομουν να τα βαλω στο ταμειο. Επισης καθε φορα σχολιαζει τιμες και με εβαλε μια φορα να παμε ΑΛΛΟΥ για 2 μικροπραγματα και τελικα ηταν και αλλου η ιδια τιμη.
Ξαφνικα εκει που μοιραζομασταν τα εξοδα του σουπερμαρκετ, τις τελευταιες φορες τα πληρωνα ολα εγω μονη μου.
Στο ταξιδι πληρωσα 2-3 φορες εγω χωρις να πληρωσει τιποτα και μετα οταν τρωγαμε και του εστελνα τα δικα μου στην ρεβολουτ, μου ειπε και καλα οτι θα μου τα στειλει πισω μολις γυρισουμε Κυπρο. @@.
Δεν θα τα παμε καλα αν συνεχισει ετσι. Βασικα, ηδη εχω αρχισει να εκνευριζομαι και επειδη ξερω οτι ειναι λεπτο το θεμα δεν ελεγα τιποτα τοσο καιρο και απλα τον τεσταρα και καταλαβαινε οτι καταλαβαινω και πηγαινε να αλλαξει, αλλα τωρα το παρακανε παλι και δεν μου αφηνει αλλη επιλογη, θα του πω στα μουτρα οτι με ενοχλει η τσιγκουνια του. Ας παρεξηγησει, χεστηκα. Δεν ζω μονη μου εδω μεσα. Δεν πληρωνει λογαριασμους δεν πληρωνει τιποτα, αυτο ελειπε, αλλα τουλαχιστον τα εξοδα για το σουπερμαρκετ επρεπε να τα μοιραζομαστε, δεν θα τον ταϊζω κιολας. Ξερει πως ειμαι ΜΟΝΗ ΜΟΥ και δεν ζηταω βοηθεια απο κανεναν, ουτε καν οταν εμεινα ανεργη. Αυτος εχει την μανα του την γιαγια του τον μισθο του και σκεφτεται συνεχως τι θα δωσει. Σορρυ αλλα δεν ειμαι μαλακας. Δεν θα αντεξω και θα του ανοιξω σοβαρη συζητηση. Αν δεν αλλαξει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, να παει σπιτι του.
Πηγαμε σουπερμαρκετ και ηταν πιο φθηνα τα προφυλακτικα απ οτι στην Κυπρο και πηρε και οδοντοβουρτσα γιατι ξεχασε να παρει απο Κυπρο, μαζι με αποσμητικο. Μου ειπε να μου δωσει να πληρωσω τα υπολοιπα και να πληρωσει αυτος τα προφυλακτικα. Οταν καταλαβε τι ειπε και πώς θα το παρω, μου ειπε να παω εξω να τον περιμενω. Στην Κυπρο μια φορα που ηξερε οτι θα πληρωνα εγω και ειδε προφυλακτικα στο σουπερμαρκετ, για να μην αγοραζει αυτος απο τα περιπτερα, με εβαλε να αγορασω εγω και αρνηθηκα επειδη ντρεπομουν να τα βαλω στο ταμειο. Επισης καθε φορα σχολιαζει τιμες και με εβαλε μια φορα να παμε ΑΛΛΟΥ για 2 μικροπραγματα και τελικα ηταν και αλλου η ιδια τιμη.
Ξαφνικα εκει που μοιραζομασταν τα εξοδα του σουπερμαρκετ, τις τελευταιες φορες τα πληρωνα ολα εγω μονη μου.
Στο ταξιδι πληρωσα 2-3 φορες εγω χωρις να πληρωσει τιποτα και μετα οταν τρωγαμε και του εστελνα τα δικα μου στην ρεβολουτ, μου ειπε και καλα οτι θα μου τα στειλει πισω μολις γυρισουμε Κυπρο. @@.
Δεν θα τα παμε καλα αν συνεχισει ετσι. Βασικα, ηδη εχω αρχισει να εκνευριζομαι και επειδη ξερω οτι ειναι λεπτο το θεμα δεν ελεγα τιποτα τοσο καιρο και απλα τον τεσταρα και καταλαβαινε οτι καταλαβαινω και πηγαινε να αλλαξει, αλλα τωρα το παρακανε παλι και δεν μου αφηνει αλλη επιλογη, θα του πω στα μουτρα οτι με ενοχλει η τσιγκουνια του. Ας παρεξηγησει, χεστηκα. Δεν ζω μονη μου εδω μεσα. Δεν πληρωνει λογαριασμους δεν πληρωνει τιποτα, αυτο ελειπε, αλλα τουλαχιστον τα εξοδα για το σουπερμαρκετ επρεπε να τα μοιραζομαστε, δεν θα τον ταϊζω κιολας. Ξερει πως ειμαι ΜΟΝΗ ΜΟΥ και δεν ζηταω βοηθεια απο κανεναν, ουτε καν οταν εμεινα ανεργη. Αυτος εχει την μανα του την γιαγια του τον μισθο του και σκεφτεται συνεχως τι θα δωσει. Σορρυ αλλα δεν ειμαι μαλακας. Δεν θα αντεξω και θα του ανοιξω σοβαρη συζητηση. Αν δεν αλλαξει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, να παει σπιτι του.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Ένας φτωχός νεαρός Αμερικάνος δήλωσε ότι ΠΟΤΕ Δέν ξόδευε πάνω από το 10% του εισοδήματός του. Ο νεαρός αυτός μεγάλωσε… και έγινε ο πλουσιότερος εληνοαμερικανός με περιουσία 4.1billions, 261 στήν λίστα των πλουσιότερων όλου του κόσμου. Τον πιτσιρικά το λένε JOHN KASSIMATIDI. Το life style το καθορίζει το εισόδημα.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Eπρεπε να του πεις ότι δεν εμπιστεύεσαι τις καπότες των σουπερμαρκετ, αλλά μόνο των φαρμακείων, και απο εκει θα πρέπει να τα αγοράζει απο 'δω και πέρα. Αν θες να του δωσεις ενα μινι εγκεφαλικό για εκδίκηση, ειναι καλη ιδεα αυτη η προταση.Casp έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 19:01Ο γλυκουλης αν δεν συνεργαστει και σταματησει να σκεφτεται τα παντα με το χρημα, θα παει στην γιαγια του.
Τωρα που θα αρχισει να του γκρινιαζει θα ξεκινησει να πληρωνει για καμια 15αρια μερες να την κανει να ξεχαστει και μετα θα συνεχισει το αρμεγμα για κανα διμηνο,rinse and repeat.ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eιναι γνωστο πως ειμαι υπερμαχος του 50-50 κ της τηρησης του με σχολαστικη αυστηροτητα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εδω περα δεν εχουμε 50-50 ομως. Εχουμε καβαληκεμα και μαλιστα ξεδιαντροπο.
Πως του λεω πως με ενοχλει η τσιγκουνια γμτ; Πως να ανοιξω τετοιο θεμα; Δεν μπορω ομως, αληθεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κρατηθω αλλο ομως. Και αυτο το μειωνεκτημα δεν αλλαζει ευκολα, λιγο που προσπαθησε να το αλλαξει, τελικα δεν αντεξε να το κρατησει επειδη τον τρωει. Και εγω ομως δεν αντεχω να ειμαι με εναν ανθρωπο που σκεφτεται συνεχεια τα λεφτα και εχει καβουρια στις τσεπες. Δεν το αντεχω αυτο, ηδη επηρεαζομαι.
Μολις γυρισα σπιτι εγω, θα ερθει κι αυτος σε λιγο επειδη κανονισε με τον κολλητο του που θα εβγαινα εγω και ποναω ηδη το στομαχι μου απο το στρες. Αυριο πρεπει να ανοιξω συζητηση…