Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 29 Απρ 2019, 15:34
Yochanan έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:22
Naida έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:08
Οι μολότοφ δεν πέφτουν σε ανυποψίαστο λαό αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Πχ κυνηγητό με αστυνομικούς που είναι εξοπλισμένοι με κράνη και στολές. Και αν ήθελαν να σκοτώσουν θα είχαν σκοτώσει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ως τώρα δεν είχαμε νεκρούς αστυνομικούς από μολοτοφ λόγω άρτιας εκπαιδευσης των αστυνομικών.
Μη μου μπλέξετε την Μαρφιν.
Δεν λέω ότι δεν είναι επικίνδυνες αλλά είναι διαφορετικές οι συνθήκες.
Ναι, αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις εκείνες που οι μολότωφ έχουνε σκοτώσει κόσμο, οι μολότωφ όντως δεν έχουνε σκοτώσει κόσμο.
Από την άλλη συμφωνώ ότι το θέμα δεν είναι οι μολότωφ.Και θα πω γιατί: Γιατί αυτους που ρίχνουνε μολότωφ οι μπάτσοι τους κυνηγάνε και τους χώνουνε μεσα αμα τους πιασουνε. Τα καθίκια που πετάνε φωτοβολιδες και μπαρουτια την Ανάσταση και όσα καθάρματα ρίχνουνε μπαλωθιες ΔΕΝ τα κυνηγάνε όμως.
Και να βάλω εδώ στην κουβέντα και το ζήτημα φωτοβολίδες στα γήπεδα. Δεν έχουνε πεθάνει νομίζετε ανθρώποι απο αυτες; Δεν έχουνε τραυματιστεί; Αλλά οι καφροχούλιγκαν μπάσταρδοι δεν παθαίνουν τίποτα.
Η υπόθεση με την Μαρφιν είναι λίγο διαφορετική γι' αυτό λέω ας την αφήσουμε απέξω.
Αυτό ας πούμε.δε θα το δεις σε κανένα κυνηγητό κουκουλοφόρων - αστυνομικών
Το βίντεο είναι 5.30 λεπτά και αυτό είναι ένα κομμάτι του. Όλα αυτά έπεφταν κυριολεκτικά μέσα στον κόσμο που έχει κάνει άνοιγμα στο σημείο. Στο τέλος του βίντεο πέφτουν και φωτοβολίδες. Φυσικά αστυνομία δεν είδαμε πουθενά.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 29 Απρ 2019, 15:37
Ρε σεις, σε μια χώρα που απαγορεύει την οπλοκατοχή, είχε πάει ο κάφρος ο Βουλγαράκης και είπε στους αρκουδιάρηδες τους Κρήτες, Δεν σας λέω να μην έχετε όπλα, σας λέω να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε. Ας είναι ειλικρινής, κι ας κάνουν την Κρήτη ζώνη ελεύθερης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για λόγους φολκλόρ, και να γελάνε οι τουρίστες.
Ordem e Progresso.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 29 Απρ 2019, 15:41
Naida έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:46
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:37
Naida έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:04
Γιατί πρέπει να τα μπλέξουμε όλα; Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.
Εδώ που τα λέμε, όντως είναι άλλο πράγμα.
Γιατί οι μπαλωθιές, τα βαρελότα κλπ δεν έχουν ως στόχο τον τραυματισμό προσώπων ούτε τον εμπρησμό χώρων.
Στις συνθήκες που πέφτουν οι μολότοφ είναι διαφορετικές από αυτές που πέφτουν οι μπαλωθιες, οι σαϊτες, τα δυναμιτακια κτλ. Αυτό φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι.
Ανθρωποι με τις ιδεες σου που δυστυχως ειναι η πλειοψηφια εχουν στα χερια τους το αιμα τοσων αθωων οπως το κοριτσακι που εφαγε τη σφαιρα.
Μανια να δικαιολογησετε τα ποινικα παρασιτα και παραπαιδια της αριστερας σας που εξορμουν απο εξαρχεια, μιλαμε για εσχατης μορφης κομματισμο που ξεπερνα ακομα και αυτον των βλακοναζιστων της ΧΑ.
Πραγματικα ουτε την λυπηση μου δεν αξιζετε κι εσυ και οσοι αλλοι δικαιολογειτε τους καθε λογης μπαχαλακηδες.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 29 Απρ 2019, 15:44
hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 02:20
foscilis έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:45
Ότι αν πυροβολήσεις σε κατοικημένη περιοχή στην Αμερική, πάσχα-ξεπάσχα, ξέρεις ότι στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να κρυβεσαι τις επόμενες 2 μέρες και στη χειρότερη σε ένα μισάωρο το σώμα σου θα έχει 60 καινούριες κωλοτρυπίδες.
Εδώ πυροβολάνε με τις ώρες ανάμεσα σε σπίτια και πολυκατοικίες επειδή είναι Πάσχα, επειδή είναι του Αγίου Πουτανασγιού και τον λένε Πουτανασγιό, επειδή έβαλε γκολ η Ολυμπιακάρα, επειδή περνάει μια καλιακούδα και οι τσέοι ξύνουν.
Ναι... δεν θα έλεγα ότι διάλεξες καλό παράδειγμα για την αντιπαράθεσή σου. Η Αμερική έχει 1000% (χίλια τοις εκατό, δεν είναι λάθος) παραπάνω θανάτους από όπλα / 100.000 πληθυσμό.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Αυτή η μαλακία με τις μπαλωθιές πρέπει να πάψει, αλλά είναι πρωτίστως πολιτικό θέμα, όχι αστυνομικό. Η Κρήτη είναι εκλογικά σημαντική. Ταυτόχρονα, οι Κρητικοί έχουν τις παραδόσεις τους περί πολλού και όλες αυτές οι λεβεντομαλακίες θεωρούνται μέρος της κουλτούρας τους. Ε, η αστυνομία έχει εντολές να μην προβαίνει σε συλλήψεις για μπαλωθιές σε γάμους, γιατί οι λεβεντομαλάκες θα το έκαναν ζήτημα και κανείς πολιτικός δεν θέλει να τα βάλει μαζί τους, για ευνόητους εκλογικούς λόγους.
Ωραια το κλεισαμε το θεμα, δικαιολογησαμε τα αδικαιολογητα και ολα καλα, τι εγινε-τι να γινει...
Μπραβο σας. ΤΟ ειπα εγω:
ειναι εθιμοτυπικο το θεμα, θεμα κουλτουρας, δεν μπορει να γινει κατι...
Ηθελα να σας ρωτησω ΠΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ στις ΗΠΑ σε οποιο κατακαθι τολμησει να πεταξει μολοτωφ λογω πολιτικων πεποιθησεων δηθεν...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 29 Απρ 2019, 15:48
Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:37
Εδώ που τα λέμε, όντως είναι άλλο πράγμα.
Γιατί οι μπαλωθιές, τα βαρελότα κλπ δεν έχουν ως στόχο τον τραυματισμό προσώπων ούτε τον εμπρησμό χώρων.
Στις συνθήκες που πέφτουν οι μολότοφ είναι διαφορετικές από αυτές που πέφτουν οι μπαλωθιες, οι σαϊτες, τα δυναμιτακια κτλ. Αυτό φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι.
Ανθρωποι με τις ιδεες σου που δυστυχως ειναι η πλειοψηφια εχουν στα χερια τους το αιμα τοσων αθωων οπως το κοριτσακι που εφαγε τη σφαιρα.
Μανια να δικαιολογησετε τα ποινικα παρασιτα και παραπαιδια της αριστερας σας που εξορμουν απο εξαρχεια, μιλαμε για εσχατης μορφης κομματισμο που ξεπερνα ακομα και αυτον των βλακοναζιστων της ΧΑ.
Πραγματικα ουτε την λυπηση μου δεν αξιζετε κι εσυ και οσοι αλλοι δικαιολογειτε τους καθε λογης μπαχαλακηδες.
Δεν δικαιολογώ κανέναν. Λέω ότι είναι διαφορετικές περιπτώσεις και συνθήκες. Εσείς έχετε μανία να εξισώνετε και να μπλέκετε τα μπούτια σας που συνήθως οδηγεί σε αποπροσανατολισμό της συζήτησης. Το θέμα μας δεν είναι οι μολότοφ των αναρχικών. Αλλά η νοοτροπία του Έλληνα, βαράω στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος γιατί είμαι Ελληναράς, τιμώ τα ήθη και τα έθιμα και εγώ ξέρω πως να γιορτάσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 29 Απρ 2019, 15:50
Naida έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:34
Αυτό ας πούμε.δε θα το δεις σε κανένα κυνηγητό κουκουλοφόρων - αστυνομικών
Το βίντεο είναι 5.30 λεπτά και αυτό είναι ένα κομμάτι του. Όλα αυτά έπεφταν κυριολεκτικά μέσα στον κόσμο που έχει κάνει άνοιγμα στο σημείο. Στο τέλος του βίντεο πέφτουν και φωτοβολίδες. Φυσικά αστυνομία δεν είδαμε πουθενά.
Συμφωνώ 100%, είναι απο νεο κόσμο; αηδιαστικο σε καθε περιπτωση. σκεψου να εμενες σε πολυκατοικια αυτη που πεφτουνε μπροστα οι βομβες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 29 Απρ 2019, 15:51
Naida έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:48
Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:41
Δεν δικαιολογώ κανέναν. Λέω ότι είναι διαφορετικές περιπτώσεις και συνθήκες. Εσείς έχετε μανία να εξισώνετε και να μπλέκετε τα μπούτια σας που συνήθως οδηγεί σε αποπροσανατολισμό της συζήτησης. Το θέμα μας δεν είναι οι μολότοφ των αναρχικών. Αλλά η νοοτροπία του Έλληνα, βαράω στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος γιατί είμαι Ελληναράς, τιμώ τα ήθη και τα έθιμα και εγώ ξέρω πως να γιορτάσω.
Και τα 2 ειναι παρανομες ποινικες ενεργειες και θα επρεπε να τιμωρουνται παραδειγματικα.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΑΤΕ ΠΑΡΕΓΚΕΦΑΛΙΔΑ γλυκια μου.
Ναμε συγχωρεις δλδ αλλα η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τα φασιστακια του κομματος σου ειναι ανεκδιηγητη.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 29 Απρ 2019, 15:52
Αλλά η νοοτροπία του Έλληνα, βαράω στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος γιατί είμαι Ελληναράς, τιμώ τα ήθη και τα έθιμα και εγώ ξέρω πως να γιορτάσω.
Πέστα συ, γιατί αν το είχα γράψει εγώ, ο κάθε γύφτος (στην σκέψη), θα είχε γράψει μαλακίες... και να ήξεραν και να βαράνε... Ντακότες είναι, για αυτό σκοτώνει ο ένας τον άλλον. Ο θείος μου από τον Νομό Χανιών, που είναι ο μόνος που όταν πάει για κυνήγι δεν αγοράζει στο τέλος κρέας, δεν έχει ρίξει ποτέ μπαλοθιά σε γάμο, δεν είναι νούμερο τσίρκου.
Ordem e Progresso.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 29 Απρ 2019, 15:54
Και να πω εδω οτι τα ανωτερω ειναι ενα κλασσικο και λαμπερο παραδειγμα των 2 λαικιστικων μαζικων κινηματων των οποιων η δυναμη ξεπερνα το 70% της κοινωνιας μας. Ομιλω για τα ζωα του εθνολαικισμου των 2 εκφανσεων του δλδ χριστιανισμου και μαρξισμου. Οοοοοοοοοοοοοοολα τα σκατα απο αυτους τους 2 τομεις εκπεμπονται σε αυτη την μπανανια...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 29 Απρ 2019, 15:54
Yochanan έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:50
Συμφωνώ 100%, είναι απο νεο κόσμο; αηδιαστικο σε καθε περιπτωση. σκεψου να εμενες σε πολυκατοικια αυτη που πεφτουνε μπροστα οι βομβες
Τσου. Αλλά από Αθήνα. Εγώ να σου πω την αλήθεια τι σκέφτηκα; Όταν άρχισαν να πέφτουν και ο κόσμος άρχισε να τραβιέται και να φεύγει άρων άρων, σκέφτηκα όλους αυτούς που βιώνουν πόλεμο πραγματικό. Άσχετο αλλά όλος αυτό το θέαμα αυτό μου έφερε στο μυαλό.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 29 Απρ 2019, 16:00
Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:51
Και τα 2 ειναι παρανομες ποινικες ενεργειες και θα επρεπε να τιμωρουνται παραδειγματικα.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΑΤΕ ΠΑΡΕΓΚΕΦΑΛΙΔΑ γλυκια μου.
Ναμε συγχωρεις δλδ αλλα η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τα φασιστακια του κομματος σου ειναι ανεκδιηγητη.
Έχεις μπει στον αυτόματο;

Cavaliere έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:52
Αλλά η νοοτροπία του Έλληνα, βαράω στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος γιατί είμαι Ελληναράς, τιμώ τα ήθη και τα έθιμα και εγώ ξέρω πως να γιορτάσω.
Πέστα συ, γιατί αν το είχα γράψει εγώ, ο κάθε γύφτος (στην σκέψη), θα είχε γράψει μαλακίες... και να ήξεραν και να βαράνε... Ντακότες είναι, για αυτό σκοτώνει ο ένας τον άλλον. Ο θείος μου από τον Νομό Χανιών, που είναι ο μόνος που όταν πάει για κυνήγι δεν αγοράζει στο τέλος κρέας, δεν έχει ρίξει ποτέ μπαλοθιά σε γάμο, δεν είναι νούμερο τσίρκου.
Δεν γίνεται να πυροβολείς σε κατοικημένη περιοχή ή μέσα σε πλήθος. Ούτε να πετάς ισχυρά δυναμιτάκια.
Que Sera, Sera...
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 29 Απρ 2019, 16:03
Naida έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 16:00
Δεν γίνεται να πυροβολείς σε κατοικημένη περιοχή ή μέσα σε πλήθος. Ούτε να πετάς ισχυρά δυναμιτάκια.
Κανονικά δεν γίνεται να πυροβολείς πουθενά αν δεν είναι κυνηγετική περίοδος, αλλά στην Ελλάδα οι Νόμοι είναι για να μην τηρούνται. Ας πουν τουλάχιστον επίσημα την αλήθεια, κι ας το νομιμοποιήσουν σε κάποιες περιοχές που θεωρείται έθιμο, όπως, Κρήτη. Κι αν θέλουν να πεθάνουν, ας πεθάνουν, χεστήκαμε. Κι ας ανακοινώσουν πως όποιος πάει σε γάμο, είναι με ευθύνη δική του.
Ordem e Progresso.
-
Μαυροβασίλης
από Μαυροβασίλης » 29 Απρ 2019, 16:40
ναι, σάντολος ο ανάδοχος, τα υπόλοιπα ευκόλως εννοούμενα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
18 Σεπ 2024, 18:22
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.