Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
κοινά στοιχεία που θα διπλασιάσουν την συνισταμένη
φθόνος του πέους κατά (την θεώρηση) φρόυντ
φθόνος του φρόυντ κατά (-//) φεμιναζισμού
φθόνος φεμιναζισμού κατά χιπστεροθεωρίας
φθόνος χιπστεριάς κατά αυθορμητισμού
φθόνος αυθορμητισμού κατά μηδενισμού
ανεξήγητο πάθος για τις αμερικάνικες εκλογές καίτοι γενιά των 400 ευρώ (κατά Συσενανόν) που τρέχει και δεν φτάνει
ανεξήγητο πάθος για την τελευταία λέξη σε αντιπαραθέσεις που δεν είναι προσωπικό θέμα και απουσία ενσυναίσθησης για αντιπαραθέσεις επί του προσωπικού (εξελικτικός Γιαννοπουλοχελληνισμός με μπόλιασμα Δοντσπικισμού δηλαδή)
φθόνος του μπουμερισμού κατά το "μη χοίρον βέλτιστον" καίτοι μάλλον πλησιάζουν αμφότεροι την ηλικία της Καιτούλας
(κατά την θεώρηση αυτομαστιγώματος του Χριστιανισμού)
μη κοινά στοιχεία που θα γαμήσουν τα πρέκια της συνισταμένης
πέος
Η αλήθεια είναι ότι ο νάνος μου θυμίζει τον αδελφό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί συνισταμένη, θα σκοτωθούμε.
Και τι περιμένεις να φας ρε δικέ μου με 3,5-4 ευρώ; Ένα γύρο της κακιάς ώρας θα φας.
Θέλεις μήπως μπον φιλέ; Ή θέλεις να μπει ο μαγαζάτορας μέσα, για να σου βάλει αρίστης ποιότητας υλικά;
Πολύ ψηλά την έχετε την ποιότητα στην εστίαση και δεν ξέρω γιατί. Εγώ είμαι της απόψεως πως το χειρότερο σπιτικό φαγητό, είναι το καλύτερο απ' έξω. Γι' αυτό και προτιμάω τα ασπράδια μου. Όταν τρώω έξω, το κάνω για την διασκέδαση, την παρέα, την κοινωνικοποίηση και ίσως για την λιγούρα και την "νοστιμιά" του junk food.
δεν μιλάμε μόνο για πίτες και σουβλάκια δικέ μου. γενικά υπάρχει πρόβλημα. δεν είδες τους κολοκυθοκεφτέδες πιο πάνω; δεν σου έχει τύχει να σου φέρουν το κοντοσούβλι στεγνό, την μπριζόλα καμμένη, ψάρι μπαγιάτικο, μαγειρευτό παραπροχθεσινό, μανιταρόπιτα από το φούρνο μικροκυμάτων; μιλάμε για μεγάλα εγκλήματα.
Ρε δικέ μου, αν για κάποιον λόγο τρως συχνά έξω, φρόντισε να πηγαίνεις κυρίως σε καταστήματα που έχεις δοκιμάσει και γουστάρεις.
Αν θες να πειραματίζεσαι όλη την ώρα με καινούρια στέκια και γεύσεις, στατιστικά θα φας και περισσότερες φόλες. Εστίαση είναι, όχι η κουζίνα της μάνας σου.
Ιδίως για όταν παραγγέλνεις delivery, τι περιμένεις; Να έχει καμμία σούπερ γεύση και ποιότητα κάτι που σου φέρνουν με παπάκι σπίτι και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ;
με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο στριμμένος, οπότε δυστυχώς θα πω: Feindnandros
δεν μιλάμε μόνο για πίτες και σουβλάκια δικέ μου. γενικά υπάρχει πρόβλημα. δεν είδες τους κολοκυθοκεφτέδες πιο πάνω; δεν σου έχει τύχει να σου φέρουν το κοντοσούβλι στεγνό, την μπριζόλα καμμένη, ψάρι μπαγιάτικο, μαγειρευτό παραπροχθεσινό, μανιταρόπιτα από το φούρνο μικροκυμάτων; μιλάμε για μεγάλα εγκλήματα.
Ρε δικέ μου, αν για κάποιον λόγο τρως συχνά έξω, φρόντισε να πηγαίνεις κυρίως σε καταστήματα που έχεις δοκιμάσει και γουστάρεις.
Αν θες να πειραματίζεσαι όλη την ώρα με καινούρια στέκια και γεύσεις, στατιστικά θα φας και περισσότερες φόλες. Εστίαση είναι, όχι η κουζίνα της μάνας σου.
Ιδίως για όταν παραγγέλνεις delivery, τι περιμένεις; Να έχει καμμία σούπερ γεύση και ποιότητα κάτι που σου φέρνουν με παπάκι σπίτι και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ;
με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο στριμμένος, οπότε δυστυχώς θα πω: Feindnandros
Εγώ είμαι στριμμένος ρε τύπε ή αυτοί που βγαίνουν έξω για να νευριάζουν και να γκρινιάζουν;
Re: Υβριδικοί Χρήστες
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούλ 2022, 22:19
από akoma mia fora agamise me
ο Volk δεν βγαίνει για να γκρινιάξει, για να μας ανεβάσει φώτο με τα νύχια της συνοδού του, βγαίνει
Φτιάχνω, κάθε πρωί σχεδόν, έναν φραπέ. Βάζω δυο κουταλιές του γλυκού Douwe Egberts. Χωρίς ζάχαρη. Θεωρώ αρκετή την ποσότητα.
Ωστόσο, ποτέ σχεδόν δεν κατορθώνω να τον διατηρήσω πάνω από μία ώρα. Και ας ρίχνω και νερό.
Τι κάνω λάθος; Χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα καφέ;
Επίσης bonus ερώτηση - γνωρίζει κανείς το μυστικό του Λέντζου με τον αβγοφραπέ; Θέλω να πειραματιστώ αλλά δεν έχω ιδέα πώς. Συχνά σκέφτομαι να χτυπήσω και ένα αβγό με τον καφέ και να δοκιμάσω, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι η ενδεδειγμένη πρακτική.
Φτιάχνω, κάθε πρωί σχεδόν, έναν φραπέ. Βάζω δυο κουταλιές του γλυκού Douwe Egberts. Χωρίς ζάχαρη. Θεωρώ αρκετή την ποσότητα.
Ωστόσο, ποτέ σχεδόν δεν κατορθώνω να τον διατηρήσω πάνω από μία ώρα. Και ας ρίχνω και νερό.
Τι κάνω λάθος; Χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα καφέ;
Επίσης bonus ερώτηση - γνωρίζει κανείς το μυστικό του Λέντζου με τον αβγοφραπέ; Θέλω να πειραματιστώ αλλά δεν έχω ιδέα πώς. Συχνά σκέφτομαι να χτυπήσω και ένα αβγό με τον καφέ και να δοκιμάσω, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι η ενδεδειγμένη πρακτική.
Ρε δικέ μου, αν για κάποιον λόγο τρως συχνά έξω, φρόντισε να πηγαίνεις κυρίως σε καταστήματα που έχεις δοκιμάσει και γουστάρεις.
Αν θες να πειραματίζεσαι όλη την ώρα με καινούρια στέκια και γεύσεις, στατιστικά θα φας και περισσότερες φόλες. Εστίαση είναι, όχι η κουζίνα της μάνας σου.
Ιδίως για όταν παραγγέλνεις delivery, τι περιμένεις; Να έχει καμμία σούπερ γεύση και ποιότητα κάτι που σου φέρνουν με παπάκι σπίτι και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ;
με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο στριμμένος, οπότε δυστυχώς θα πω: Feindnandros
Εγώ είμαι στριμμένος ρε τύπε ή αυτοί που βγαίνουν έξω για να νευριάζουν και να γκρινιάζουν;