Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Θα γράψω σε λίγο, ΑΑΑΝ τα καταφέρω επειδή όντως εδώ και 3 μέρες ΠΝΙΓΟΜΑΙ στη δουλειά, δεν κάνω καν μπρέικ εκεί που δεν είχα τι να κάνω
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ναιιι είμαι μια χαρά
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κατεβατό είπε ρε, κ-α-τ-ε-β-α-τ-ό. Θα πει βίπερ σεντόνι-τιράντα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑14 Νοέμ 2023, 09:40πότε είπα ότι δεν θέλω κατεβατό;
Όχι κωλοβιδωτό, που διάβασες εσύ.
-
Έπαθες αυτό που ευχήθηκες τελικώς;
Κανόνισε σε λίγο καιρό να παραπονιέσαι για πήξιμο στη δουλειά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μένα μ' αρέσει. Γούστα είν' αυτά.
Το κωλοβιδωτό; Οκ, κατεβατό μόνο μη γράψεις, γιατί σε φοβάμαι εσένα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
-
Ποτέ δεν παραπονιέμαι για πήξιμο, μ' αρέσει να δουλεύω
Σήμερα το πρωί ξύπνησα ενθουσιασμένη για να έρθω να συνεχίσω με το coding
Έτσι λέμε εμείς οι δευτερότριτοι μπυθουλιώτες το (τσιφτετελάτο) twerking.
Πολλές άγνωστες λέξεις και φοβάμαι να ρωτήσω, μην πάρω απάντηση.
Ψιτ, γείτονα ταραμοκιοφτέ, πάρε τον τενεκέ με τη γαρδένια απ'τη μεριά μου, γιατί θέλω να ασβεστώσω και μποδάει. Α! Και πες στην κυρά σου να μην ξεριζώνει το νυχτολούλουδο απ'τον τοίχο μου κάθε φορά που μεγαλώνει λίγο. Άντε μη γίνουμε μαλλιά κουβάρια και φωνάξω τον πολιτσμάνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αφού βλέπεις ότι λυγιόμαστε, έχουμε αθλοπαιδιές τώρα, μην κάνεις χαλάστρα.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 13:23Ψιτ, γείτονα ταραμοκιοφτέ, πάρε τον τενεκέ με τη γαρδένια απ'τη μεριά μου, γιατί θέλω να ασβεστώσω και μποδάει. Α! Και πες στην κυρά σου να μην ξεριζώνει το νυχτολούλουδο απ'τον τοίχο μου κάθε φορά που μεγαλώνει λίγο. Άντε μη γίνουμε μαλλιά κουβάρια και φωνάξω τον πολιτσμάνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι δικηγόρος εδώ να ρωτήσω κάτι;
από Nøel » 14 Σεπ 2023, 15:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 10 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Σεπ 2023, 18:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS - 56 εκατ. ευρω τσέπωσαν οι ψευδομάρτυρες και ο δικηγόρος
από georgebi » 13 Ιούλ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 1416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με την Βόρεια Λέγκα κατεβαίνει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης
από Golden Age » 22 Μαρ 2024, 21:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
23 Μαρ 2024, 01:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλληφθέντες για εμπρησμό στον Αυλώνα:Δικηγόρος και κάτοικος ο ένας
από Frappezitis » 24 Αύγ 2023, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
27 Αύγ 2023, 14:48
-