Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Δεκ 2023, 17:13
Cecily Anne έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 16:37
Αυτό με την ισότητα που κολλάει? Ειναι διαφορετικά τα ύψη μεταξύ αντρών και γυναικών. Όπως και η μυϊκή διάπλαση και ο λιπώδης ιστός έχει διαφορετική κατανομή. Οι καμπύλες ανάπτυξης είναι διαφορετικές για τα δύο φύλα.
Αυτό με την ισότητα που κολλάει? Ειναι διαφορετικά τα ύψη μεταξύ αντρών και γυναικών. Όπως και η μυϊκή διάπλαση και ο λιπώδης ιστός έχει διαφορετική κατανομή. Οι καμπύλες ανάπτυξης είναι διαφορετικές για τα δύο φύλα.
Δεν εννοώ ότι επειδή οι γυναίκες θέλουν ισότητα, πρέπει να συνάπτουν σχέση με αυστηρώς ισοϋψείς άνδρες

Αλλά ότι κάτι μου βρωμάει στο ισότητα από την μία και από την άλλη "ο άντρας απαιτώ να μου ρίχνει δύο κεφάλια" που κατά την ταπεινή γνώμη μεταφράζεται πέρα από εμφανισιακό φετίχ* σε να είναι ισχυρότερος και να με προστατεύει
*Αν ήταν εμφανισιακό φετίχ, δεν θα ήταν τόσο απόλυτο. Πχ σε άπειρους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα βυζιά. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "αν δεν έχεις DD φυσικό, μην ενοχλήσεις καν". Έχω ακούσει πολλές γελοιοτητες αλλά όχι κάτι τόσο απόλυτο. Και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσφορας-ζητησης. Συνοψίζοντας, εγώ είμαι υπέρ της ισότητας και το νήμα δεν είναι είναι για να πω ΧΑ! κακώς είμαστε ίσοι, αλλά για να καταδείξω ότι η πλειοψηφία των γυναικωνε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερ. Εκεί κολλάει και η εμμονή με το κέρασμα που έχουν (που αρκετές το έχουν σύστημα να τρωγοπινουξ τζάμπα αλλά η πλειοψηφία δεν το βλέπει χρηματικά το βλέπει καθαρα συμβολικά, είσαι έτοιμος να με στηρίξεις κλπ) και όχι σαν μιζέρια για έναν καφέ δική μου όπως το παρουσιάζει γνωστό μέλος του παρόντος ιστότοπου το οποίο δεν θα ήθελα να κατονομάσω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 17:14
vag_el έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 16:55

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 16:50
Τι είναι η ισότιμη αντιμετώπιση των σωματομετρικών δεδομένων;
Η μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου......
Bανζελάκο, θες να παίξουμε το παιχνιδάκι της ειρωνίας;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vag_el
- Phorum.gr user: vag_el
από vag_el » 07 Δεκ 2023, 17:15
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:14

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 16:50
Τι είναι η ισότιμη αντιμετώπιση των σωματομετρικών δεδομένων;

τσου.....
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 07 Δεκ 2023, 17:17
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:13
Δεν εννοώ ότι επειδή οι γυναίκες θέλουν ισότητα, πρέπει να συνάπτουν σχέση με αυστηρώς ισοϋψείς άνδρες

Αλλά ότι κάτι μου βρωμάει στο ισότητα από την μία και από την άλλη "ο άντρας απαιτώ να μου ρίχνει δύο κεφάλια" που κατά την ταπεινή γνώμη μεταφράζεται πέρα από εμφανισιακό φετίχ* σε να είναι ισχυρότερος και να με προστατεύει
*Αν ήταν εμφανισιακό φετίχ, δεν θα ήταν τόσο απόλυτο. Πχ σε άπειρους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα βυζιά. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "
αν δεν έχεις DD φυσικό, μην ενοχλήσεις καν". Έχω ακούσει πολλές γελοιοτητες αλλά όχι κάτι τόσο απόλυτο. Και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσφορας-ζητησης. Συνοψίζοντας, εγώ είμαι υπέρ της ισότητας και το νήμα δεν είναι είναι για να πω ΧΑ! κακώς είμαστε ίσοι, αλλά για να καταδείξω ότι η πλειοψηφία των γυναικωνε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερ. Εκεί κολλάει και η εμμονή με το κέρασμα που έχουν (που αρκετές το έχουν σύστημα να τρωγοπινουξ τζάμπα αλλά η πλειοψηφία δεν το βλέπει χρηματικά το βλέπει καθαρα συμβολικά, είσαι έτοιμος να με στηρίξεις κλπ) και όχι σαν μιζέρια για έναν καφέ δική μου όπως το παρουσιάζει γνωστό μέλος του παρόντος ιστότοπου το οποίο δεν θα ήθελα να κατονομάσω.
Ααασε ρεεε
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 17:17
vag_el έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:15

τσου.....
Παρέλειψες να βάψεις το "τσου" με πρασινάκι για περισσότερη έμφαση στον ποιητικό λόγο.
Ενιγουέι και ως μαύρο, δεκτόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vag_el
από vag_el » 07 Δεκ 2023, 17:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:17

τσου.....
Παρέλειψες να βάψεις το "τσου" με πρασινάκι για περισσότερη έμφαση στον ποιητικό λόγο.
ή επειδή βαριόμουν.......
Κ.Καρυωτάκης
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 07 Δεκ 2023, 17:20

*Αν ήταν εμφανισιακό φετίχ, δεν θα ήταν τόσο απόλυτο. Πχ σε άπειρους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα βυζιά. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "αν δεν έχεις DD φυσικό, μην ενοχλήσεις καν". Έχω ακούσει πολλές γελοιοτητες αλλά όχι κάτι τόσο απόλυτο. Και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσφορας-ζητησης. Συνοψίζοντας, εγώ είμαι υπέρ της ισότητας και το νήμα δεν είναι είναι για να πω ΧΑ! κακώς είμαστε ίσοι, αλλά για να καταδείξω ότι η πλειοψηφία των γυναικωνε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερ. Εκεί κολλάει και η εμμονή με το κέρασμα που έχουν (που αρκετές το έχουν σύστημα να τρωγοπινουξ τζάμπα αλλά η πλειοψηφία δεν το βλέπει χρηματικά το βλέπει καθαρα συμβολικά, είσαι έτοιμος να με στηρίξεις κλπ) και όχι σαν μιζέρια για έναν καφέ δική μου όπως το παρουσιάζει γνωστό μέλος του παρόντος ιστότοπου το οποίο δεν θα ήθελα να κατονομάσω.
Γιατί δεν έχει μονάδα μέτρησης η Κ(Ω)λάρα, αλλιώς θα έβλεπες. Σπάνια βλέπεις άντρα που να θέλει γυναίκα με στηθος και να καταλήγει με μια χωρίς. Ή τουλάχιστον σπάνια βλέπω εγώ. Το μόνο που είναι κουλο σε εσάς είναι ότι πολλοί ψηλοί γουστάρουν γυναίκες κομοδίνα ενώ δε θα δεις ποτέ ψηλή να σου λέει ότι θέλει κοντό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
vag_el
από vag_el » 07 Δεκ 2023, 17:20

τσου.....
Αν δεν κάνω λάθος και εντελώς πληροφοριακά το ''ειρωνεία΄΄΄γράφεται με ''ει''Εγώ τωρα,πρέπει να απαντήσω ότι εχεις άβαταρ μια γάτα για να μας αποδείξεις ότι είσαι γάτα ,και με πέταλα.
Οχι δεν θα στο πώ,όλοι κάτι είμαστε μόνο που εσύ δεν το παραδέχεσαι ,εκτός απο τον εαυτό σου βέβαια
Κ.Καρυωτάκης
-
Αγις
από Αγις » 07 Δεκ 2023, 17:24

*Αν ήταν εμφανισιακό φετίχ, δεν θα ήταν τόσο απόλυτο. Πχ σε άπειρους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα βυζιά. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "αν δεν έχεις DD φυσικό, μην ενοχλήσεις καν". Έχω ακούσει πολλές γελοιοτητες αλλά όχι κάτι τόσο απόλυτο. Και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσφορας-ζητησης. Συνοψίζοντας, εγώ είμαι υπέρ της ισότητας και το νήμα δεν είναι είναι για να πω ΧΑ! κακώς είμαστε ίσοι, αλλά για να καταδείξω ότι η πλειοψηφία των γυναικωνε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερ. Εκεί κολλάει και η εμμονή με το κέρασμα που έχουν (που αρκετές το έχουν σύστημα να τρωγοπινουξ τζάμπα αλλά η πλειοψηφία δεν το βλέπει χρηματικά
το βλέπει καθαρα συμβολικά, είσαι έτοιμος να με στηρίξεις κλπ) και όχι σαν μιζέρια για έναν καφέ δική μου όπως το παρουσιάζει γνωστό μέλος του παρόντος ιστότοπου το οποίο δεν θα ήθελα να κατονομάσω.
To κερασμα στο πρωτο ραντεβου ειναι δηλωση πως θα παιξεις συμφωνα με τον (αθλιο ) κανονισμο σχεσεων - υπηρξε νημα στο οποιο λυσσαγαν να το θεωρουν απαραιτητο
υγ
ειναι το ιδιο γνωστο μελος που ειχε γραψει '' κ να μην εχω λεφτα αν θελω να βγω θα το κανω - ολο κ καποιος θα βρεθει να κερασει '';
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
nowhere
από nowhere » 07 Δεκ 2023, 17:29

μη γίνεσαι άγης ρε παπάρα.αυτές οι γκόμενες που περιγράφεις είναι ένα ποσοστό,αν πέφτεις όλο σε τέτοιες δεν είναι τυχαίο
είναι γιατί αυτή η ποικιλία σε τραβάει.είναι ηλίθιο να τους το χρεώνεις και να διαμαρτύρεσαι
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 17:40
Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:01
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 09:25
Cecily Anne έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:39
Μισό να κάνω επεξεργασία κειμένου γιατί ο εγκέφαλος μου αδυνατεί. Είναι περίεργο να δει κάποιος άγνωστος το σπίτι σου, αλλά δεν είναι περίεργο να δει το μν σου;

το να ανοιγεις τα ποδια δεν ειναι επικινδυνο, το να ανοιγεις την πορτα ειναι. ρε τι διαβαζουμε στο πχορουμ

Είπε ο Ασέβαστος που σε περιπτώσεις βιασμών,δολοφονιών μας λέει δεν πρόσεξε αρκετά το θύμα

παραποιεις τα λεγομενα μου, και με προσβαλλεις.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 07 Δεκ 2023, 17:41
vag_el έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:20
τσου.....
Αν δεν κάνω λάθος και εντελώς πληροφοριακά το ''ειρωνεία΄΄΄γράφεται με ''ει''Εγώ τωρα,πρέπει να απαντήσω ότι εχεις άβαταρ μια γάτα για να μας αποδείξεις ότι είσαι γάτα ,και με πέταλα.
Οχι δεν θα στο πώ,όλοι κάτι είμαστε μόνο που εσύ δεν το παραδέχεσαι ,εκτός απο τον εαυτό σου βέβαια
Θα εμπλουτίσω την εμπεριστατωμένη άποψη σου.
Η ειρωνεία, είναι πνευματική ανεπάρκεια ή σαδισμός ή καμουφλαρισμένη κακότητα ή έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων ή ζήλια προς αντίπαλο, ο οποίος υπερέχει εκ των πραγμάτων.
Ο είρων είναι ελλειμματικός τύπος, κατά κανόνα. Επειδή, κάπου, μπάζει η προσωπικότητά του, επιχειρεί να επιβληθεί ειρωνευόμενος, να αποκλείσει τον αντίλογο, όταν ο αντίπαλος αποφεύγει να απαντήσει στο ίδιο στυλ και επίπεδο.
Είναι μια πρόχειρη πλην η χειρότερη λύση της στιγμής.
Στο παλιό γυμνάσιο οι απεχθέστεροι των καθηγητών ήταν οι είρωνες. Οι οποίοι, συνήθως, ήταν οι ανεπαρκέστεροι στη δουλειά τους.
Όταν ο δάσκαλος ειρωνεύεται για να κάνει πνεύμα (υπάρχουν και άλλοι που θυσιάζουν, χάριν της ατάκας, την ουσία του θέματος) το πρώτο που χρεώνεται είναι να γίνεται ασυμπαθής.
Συνήθως είρωνες είναι οι επιπόλαιοι, οι εντυπωσιομανείς, οι φτηνοί και οι ρηχοί τύποι, οι αεράτοι, οι κοινώς λεγόμενοι κουφιοκεφαλάκηδες και αν συμβαίνει να ασκούν δημόσιο λειτούργημα, οι παντελώς αδιάβαστοι.
Σε τελικό συμπέρασμα, οι πιο επικίνδυνοι από τους βλάκες, που περνάνε για …έξυπνοι.
Το διάβασα σε μία μικρή εφημερίδα του Αιγίου, το 2011. Τίτλος της εφημερίδας ΕΡΕΥΝΑ.https://www.cna.gr/authors/editorial/ir ... pikotitas/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 17:41
Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:03
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 09:35
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:01
Εγω έκανα 2-3 μήνες να αφήσω το λεγάμενο να με πάει από κάτω από το σπίτι μου. Από κάτω. Επειδή εμένα τότε με τη μάνα μου και την ανιψιά μου μη δει που μένω. Δεν ξέρω ίσως είμαστε λάθος και εγώ και η κολλητή μου και εσείς οι σωστοί.
σοσιαλ ποτε του εδωσες;
Μετά από 3-4 μήνες; κάπου εκεί.
γω παντως αν μια γυναικα δε μου εδινε σοσιαλ μετα απο 4-5 λεπτα, θα φοβομουν μην ειναι καμμια μουρλη και με σφαξει στον υπνο.

-
vag_el
από vag_el » 07 Δεκ 2023, 17:51
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:41
vag_el έγραψε: ↑07 Δεκ 2023, 17:20
Θα εμπλουτίσω την εμπεριστατωμένη άποψη σου.
Η ειρωνεία, είναι πνευματική ανεπάρκεια ή σαδισμός ή καμουφλαρισμένη κακότητα ή έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων ή ζήλια προς αντίπαλο, ο οποίος υπερέχει εκ των πραγμάτων.
Ο είρων είναι ελλειμματικός τύπος, κατά κανόνα. Επειδή, κάπου, μπάζει η προσωπικότητά του, επιχειρεί να επιβληθεί ειρωνευόμενος, να αποκλείσει τον αντίλογο, όταν ο αντίπαλος αποφεύγει να απαντήσει στο ίδιο στυλ και επίπεδο.
Είναι μια πρόχειρη πλην η χειρότερη λύση της στιγμής.
Στο παλιό γυμνάσιο οι απεχθέστεροι των καθηγητών ήταν οι είρωνες. Οι οποίοι, συνήθως, ήταν οι ανεπαρκέστεροι στη δουλειά τους.
Όταν ο δάσκαλος ειρωνεύεται για να κάνει πνεύμα (υπάρχουν και άλλοι που θυσιάζουν, χάριν της ατάκας, την ουσία του θέματος) το πρώτο που χρεώνεται είναι να γίνεται ασυμπαθής.
Συνήθως είρωνες είναι οι επιπόλαιοι, οι εντυπωσιομανείς, οι φτηνοί και οι ρηχοί τύποι, οι αεράτοι, οι κοινώς λεγόμενοι κουφιοκεφαλάκηδες και αν συμβαίνει να ασκούν δημόσιο λειτούργημα, οι παντελώς αδιάβαστοι.
Σε τελικό συμπέρασμα, οι πιο επικίνδυνοι από τους βλάκες, που περνάνε για …έξυπνοι.
Το διάβασα σε μία μικρή εφημερίδα του Αιγίου, το 2011. Τίτλος της εφημερίδας ΕΡΕΥΝΑ.https://www.cna.gr/authors/editorial/ir ... pikotitas/
Παρέλειψες βασικά γνωρίσματα της Ειρωνείας ,υπήρχε και εκεί:
Κλασική ειρωνεία: Αναφέρεται στην προέλευση της ειρωνείας στην αρχαία Ελληνική κωμωδία και στον τρόπο με τον οποίο οι κλασικοί και μεσαιωνικοί ρήτορες οριοθετούσαν τον όρο.
Ρομαντική ειρωνεία: Μια αυτοσυνείδητη και αυτοκριτική μορφή μυθοπλασίας.
Κοσμική ειρωνεία: Μια αντίθεση μεταξύ του απόλυτου και του σχετικού, του γενικού και του ατομικού, που εξέφρασε ο Χέγκελ με τη φράση «γενική [ειρωνεία] του κόσμου».[3]Eν πάσει περιπτώσει,εγω για σένα θα είμαι όλα αυτά που προανέφερες,αν αυτό σε ικανοποιεί.
Κ.Καρυωτάκης
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.