Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 17 Απρ 2020, 21:04
Χαοτικός έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 20:54
Εντάξει. Να ξέρεις όμως Νάιδα ότι σεξουαλικά είμαι ανίκανος. Τα έχω πει και παλιότερα. Θα πρέπει να φεύγεις από το σπίτι άμα θέλεις σεξ, όπως κάνει και η τωρινή γυναίκα μου. Εντάξει μερικές φορές φεύγω εγώ, αλλά μ' έχει κουράσει

Εντάξει μην αγχώνεσαι και εγώ δεν είμαι του σεξ. Δε θα κάνω. Θα καθόμαστε στο μπαλκόνι και θα τραγουδάς

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
κορόιδο
από κορόιδο » 18 Απρ 2020, 01:23
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 20:44
Βγαίνω βόλτα και βλέπω όλα τα μουνάκια, τα κοριτσάκια με τα ανοιξιάτικα και μου 'ρχεται να τις μαζέψω όλες να κάνω επανάσταση και να ζήσω μια ζωή διαφορετική πιο ανοιχτή πάντα άνοιξη.
Η Άνοιξη είναι καλύτερη απ' το καλοκαίρι.
Απατάς αισθηματικά την Τατιάνα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
Namrail
από Namrail » 18 Απρ 2020, 01:25
Veni Vidi Vici έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 19:59
Ειλικρινά...κουράστηκα...έχω πιει και πολύ..δεν αντέχω άλλο το μέσα...
Και μένα έχει αρχίσει να μου τη βαράει. Δεν παλεύεται άλλο η κλεισουρα.
Έχω χάσει και τους ρυθμούς μου. Ποτε κοιμάμαι ξημερώματα, πότε μεσημέρι, δεν ξέρω τι μου γίνεται.
-
Namrail
από Namrail » 18 Απρ 2020, 01:28
κορόιδο έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 20:10
Παρηγορήσου. Ο Τσιόδρας είπε για τις ευπαθείς ομάδες ότι δεν ξέρει αν θα είναι γρήγορα ή ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Μόνο οι συνταξιουχοι εχουν την πολυτέλεια να κάνουν καραντίνα διάρκειας. Μόλις αρχισει να κινείται πάλι η αγορά όλοι οι ευπαθείς σε παραγωγική ηλικία θα βγουν να δουλέψουν και όποιον πάρει ο χάρος.
-
κορόιδο
από κορόιδο » 18 Απρ 2020, 01:33
Namrail έγραψε: ↑18 Απρ 2020, 01:28
κορόιδο έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 20:10
Παρηγορήσου. Ο Τσιόδρας είπε για τις ευπαθείς ομάδες ότι δεν ξέρει αν θα είναι γρήγορα ή ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Μόνο οι συνταξιουχοι εχουν την πολυτέλεια να κάνουν καραντίνα διάρκειας. Μόλις αρχισει να κινείται πάλι η αγορά όλοι οι ευπαθείς σε παραγωγική ηλικία θα βγουν να δουλέψουν και όποιον πάρει ο χάρος.
Να ψηφίσει η κυβέρνηση να πάρουν άδεια μετ' αποδοχών. Στον Σκλαβενίτη (πρώην Καρφούρ) ένα παιδί λείπει από την αρχή της κορονοκρίσης.
Κάποιος με ζάχαρο με έκραξε που είπα ότι πρέπει να επιτρέπεται ο περίπατος με αποστάσεις ασφαλείας. Μου είπε ότι κάτι σαν εμένα θα τον κολλήσουν αντί το βλήμα να παλουκωθεί σπίτι του. Σε δύο μέρες επιτράπηκε η άσκηση με κωδικό και μήνυμα και έβγαλε τον σκασμό.
Οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προσέχουν σαν τρελοί. Κινδυνεύει η ζωή τους.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 18 Απρ 2020, 01:41
Χαοτικός έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 20:54
Εντάξει. Να ξέρεις όμως Νάιδα ότι σεξουαλικά είμαι ανίκανος. Τα έχω πει και παλιότερα. Θα πρέπει να φεύγεις από το σπίτι άμα θέλεις σεξ, όπως κάνει και η τωρινή γυναίκα μου. Εντάξει μερικές φορές φεύγω εγώ, αλλά μ' έχει κουράσει

Δεν πειράζει, να την στέλνεις σε εμένα. Αλλά με τη συμφωνία, να μην μου μιλάει καθόλου. Ούτε εγώ θα της λέω τίποτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 18 Απρ 2020, 01:42
Μία ιδέα είναι όλα. Και το "εξω" παλι κάπου μέσα είναι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Απρ 2020, 02:06
Δουλεύω 58 ώρες την εβδομάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Frozen
από Frozen » 18 Απρ 2020, 02:08
Κρυφό χαίρομαι που έχω 2 βδομάδες για να μείνω απλά στο σπίτι!

Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days.

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.