Αν ήσουν άντρας πάντως, αυτό το "το γλείφω το μουστάκι" δεν θα ακουγόταν καλά...user έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:10To φρέντο εσπρέσσο μου το πίνω συνήθως χωρίς αυτά ποροφάν, πολύ πριν γίνει όλο αυτό με την έλλειψη τους. Επειδή μου αρέσει έτσι. Και μου αρέσει να μου κάνει μουστάκι και να το γλείφωBic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:50Το γύρισα στα μεταλλικά ποροφάν (αναγκαστικά, μετά από άγριο μπούλινγκ που έφαγα τα λογικά επιχειρήματα που προέβαλλε η θυγατέρα μου). Στην αρχή έβριζα σε κάθε ρουφηξιά. Με τον καιρό τα συνήθισα, όλα συνηθίζονται τελικά.
Πρόσφατα πάντως πήραμε σκληρά σιλικόνης* επαναχρησιμοποιούμενα (και πλενόμενα στο πλυντήριο πιάτων). Ίσως η καλύτερη λύση, για όποιον δεν μπορεί να αποχωριστεί τα πλαστικά. Ίδια ακριβώς είναι στην αίσθηση και δεν κινδυνεύεις να σου φύγει και κανένα σφράγισμα, όπως με τα μεταλλικά.
Εννοείται όλα αυτά για τους απογευματινούς φρέντο. Τον φραπέ τον έχω κόψει εδώ και χρόνια, παίζει να πιω ετησίως 2-3 (το πολύ) για λόγους παρέας μόνο ή από απόλυτη ανάγκη.
* επίσης, πήρα και δυο πακέτα απ' τα παλιά, καλά κλασικά από έναν μπακαλόγατο που βρήκα στα δυτικά (βόρεια) της πόλης να τα πουλάει στη μούχτη... Αλλά αυτά τα 'χω κρυμμένα κάπου στο σπίτι, ίσως τα πάω στο εξοχικό για τις διακοπές, γιατί εδώ κινδυνεύω από την κόρη αν τα ανακαλύψει.
Είμαι και μπαρίστα και σερβιτόρα και απ' όλα.
Καλημέρες
Τι καφέ πίνετε?
Re: Τι καφέ πίνετε?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο,τι γλείφεις καλό ειναι. Γλείφε κι ας ειν' και ρώγες, λέει η παροιμία.Bic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:12Αν ήσουν άντρας πάντως, αυτό το "το γλείφω το μουστάκι" δεν θα ακουγόταν καλά...user έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:10To φρέντο εσπρέσσο μου το πίνω συνήθως χωρίς αυτά ποροφάν, πολύ πριν γίνει όλο αυτό με την έλλειψη τους. Επειδή μου αρέσει έτσι. Και μου αρέσει να μου κάνει μουστάκι και να το γλείφωBic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:50
Το γύρισα στα μεταλλικά ποροφάν (αναγκαστικά, μετά από άγριο μπούλινγκ που έφαγα τα λογικά επιχειρήματα που προέβαλλε η θυγατέρα μου). Στην αρχή έβριζα σε κάθε ρουφηξιά. Με τον καιρό τα συνήθισα, όλα συνηθίζονται τελικά.
Πρόσφατα πάντως πήραμε σκληρά σιλικόνης* επαναχρησιμοποιούμενα (και πλενόμενα στο πλυντήριο πιάτων). Ίσως η καλύτερη λύση, για όποιον δεν μπορεί να αποχωριστεί τα πλαστικά. Ίδια ακριβώς είναι στην αίσθηση και δεν κινδυνεύεις να σου φύγει και κανένα σφράγισμα, όπως με τα μεταλλικά.
Εννοείται όλα αυτά για τους απογευματινούς φρέντο. Τον φραπέ τον έχω κόψει εδώ και χρόνια, παίζει να πιω ετησίως 2-3 (το πολύ) για λόγους παρέας μόνο ή από απόλυτη ανάγκη.
* επίσης, πήρα και δυο πακέτα απ' τα παλιά, καλά κλασικά από έναν μπακαλόγατο που βρήκα στα δυτικά (βόρεια) της πόλης να τα πουλάει στη μούχτη... Αλλά αυτά τα 'χω κρυμμένα κάπου στο σπίτι, ίσως τα πάω στο εξοχικό για τις διακοπές, γιατί εδώ κινδυνεύω από την κόρη αν τα ανακαλύψει.
Είμαι και μπαρίστα και σερβιτόρα και απ' όλα.
Καλημέρες
- vantono
Εγω σιχαινομαι το αφρόγαλα. Προτιμω φυτικη κρεμα, και κάποτε επινα σχεδον καθε μερα φρεντοκαπουτσίνο με κρεμα, αλλα εδω και κανα' χρονο το σταματησα εντελως.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:12όταν παραγγέλνω στην κοπέλα διπλό καπουτσίνο, δεν λέω διπλό καπουτσίνο σκέτο, γιατί δεν είναι σκέτος, έχει αφρόγαλα. λέω χωρίς ζάχαρη.
Μαλακία παροιμία, φίλε. "Γλείφε κυρίως ρώγες" θα έπρεπε να λέει, όχι να το θεωρούμε και κάτι που γίνεται από ανάγκη.

το νέο αβατάρι της σαλαμοτετοιας, πολύ πρωτότυπο δεν ειναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Από αυτά τα επαναχρησιμοποιούμενα έχω και εγώ στο σπίτι αλλά και πάλι προτιμώ χωρίς.Bic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:50Το γύρισα στα μεταλλικά ποροφάν (αναγκαστικά, μετά από άγριο μπούλινγκ που έφαγα τα λογικά επιχειρήματα που προέβαλλε η θυγατέρα μου). Στην αρχή έβριζα σε κάθε ρουφηξιά. Με τον καιρό τα συνήθισα, όλα συνηθίζονται τελικά.
Όσο πίνω, κουνάω το ποτήρι και ο αφρός βρέχεται και γίνεται σαν κρέμα (ξέρω πώς ακούγεται αυτό

Είναι καλύτερο από το να ανακατεύω με το καλαμάκι...
*έχω αγοράσει κι εγώ ένα πακέτο πλαστικά καλαμάκια μεγάλου μεγέθους από μπακάλικο σε χωριό της Πελοπονήσσου.
Αλλά αυτά τα φυλάω για χρήση σε survival kit κι έτσι...
Yippie Kay Yay
Το είχε κι άλλη παλιότερα; Σαν κάτι να μου θυμίζει, αλλά ίσως ήταν σε εποχή που δεν ήμουν τόσο τακτικός επισκέπτης.

α δε ξερω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Το ειχε βαλει πάλι η ίδια σε έγχρωμο, αν θυμαμαι καλα. Φαίνονταν κατι κοκκινα μαλλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 26 Μάιος 2023, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημασια δεν εχει το αβαταρ αλλα πως ειναι μια ωραιοτατη Κυρια
στειλτε της πμ ελευθερα οι ενδιαφερομενοι για σοβαρη σχεση
στειλτε της πμ ελευθερα οι ενδιαφερομενοι για σοβαρη σχεση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μουσίτσα... φυσικά και κάτι ξες.

Όχι ότι παίζει ρόλο βέβαια (για μένα), το είχα πει παλιότερα που ψάχνανε εναγωνίως ποια παλιά ήταν. Ε, κι ας ήταν (αν ήταν)

Ο μυστήριος που πίνει καφε μόκα, τον ξέρουμε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- kongrosian
vantono έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:16Εγω σιχαινομαι το αφρόγαλα. Προτιμω φυτικη κρεμα, και κάποτε επινα σχεδον καθε μερα φρεντοκαπουτσίνο με κρεμα, αλλα εδω και κανα' χρονο το σταματησα εντελως.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:12όταν παραγγέλνω στην κοπέλα διπλό καπουτσίνο, δεν λέω διπλό καπουτσίνο σκέτο, γιατί δεν είναι σκέτος, έχει αφρόγαλα. λέω χωρίς ζάχαρη.

μακριά από τρανς λιπαρά.
-
Όμως καπουτσίνο είναι εσπρέσσο με αφρόγαλα.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:12όταν παραγγέλνω στην κοπέλα διπλό καπουτσίνο, δεν λέω διπλό καπουτσίνο σκέτο, γιατί δεν είναι σκέτος, έχει αφρόγαλα. λέω χωρίς ζάχαρη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-