Άσπρη τρίχα στην κεφαλή
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Άσπρη τρίχα στην κεφαλή
Μη μασάς. Μαλλί βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι.
Εναλλακτικά βάψτα όταν ασπρίσουν κι άλλο, απενεχοποιήθηκε πλέον ο βαψομαλλιάς.
Εναλλακτικά βάψτα όταν ασπρίσουν κι άλλο, απενεχοποιήθηκε πλέον ο βαψομαλλιάς.
Σου αρέσουν τα άσπρα μαλλιά;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

προδότρα τριχα. οι δικές μου ειναι ολες μαυρες. οσες μεινανε. οι αλλες προτιμήσανε τον θανατο απο την ατιμωση
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υπερκουλτουριάρης
Φρικη. Εγώ το επαθα από γκαντεμιά.
Ήταν πριν 6 χρόνια. Συναντιόμαστε με τον πατέρα μου και μονολογεί, κοίτα ρε τον μπαγλαμά, 31 χρονών και δεν έχει μια άσπρη τρίχα, εγώ από το 25 μου ήμουν ασπρομάλλης.
Ε σε κανα δυο μέρες έβγαλα καμια δεκαριά στα πλάγια και μετά σταμάτησε εκεί το κακό.
Τελευταία έβγαλα κάτι λίγες ακόμα, αλλά δεν με απασχολεί πλέον, οι πιο πολύ φίλοι μου είναι καραφλοί ή ασπρομάλλιδες ή και τα δυο μαζί. Τους γλεντάω no matter what, καλές είναι για να μην με περνάν για βαψομαλλιά.
Ήταν πριν 6 χρόνια. Συναντιόμαστε με τον πατέρα μου και μονολογεί, κοίτα ρε τον μπαγλαμά, 31 χρονών και δεν έχει μια άσπρη τρίχα, εγώ από το 25 μου ήμουν ασπρομάλλης.
Ε σε κανα δυο μέρες έβγαλα καμια δεκαριά στα πλάγια και μετά σταμάτησε εκεί το κακό.
Τελευταία έβγαλα κάτι λίγες ακόμα, αλλά δεν με απασχολεί πλέον, οι πιο πολύ φίλοι μου είναι καραφλοί ή ασπρομάλλιδες ή και τα δυο μαζί. Τους γλεντάω no matter what, καλές είναι για να μην με περνάν για βαψομαλλιά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
στους άλλους ναι σε εμένα όχι!
μην μασάς έχω πιο πολλά λευκά από εσένα!
(✿ ♥‿♥)
εγω ειμαι πιο παππούς απο σενα φιλε υπερκουλ κι εχω μαυρο μαλλί που προστατεύει πύραυλο κατά την επανείσοδό του στην στρατόσφαιρα. είμαι γεννημένος για στέλεχος, ελπίζω να γκριζάρει / ασημί σιγά σιγά αρχίζοντας από τους κροτάφους!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υπερκουλτουριάρης
Κοίτα και οι δικές μου δεν φαίνονται, μαύρο είναι το μαλλί μου.
Δεν θέλω να ασπρίσουν, γιατί απεχθάνομαι το γήρας και πέρα της πλάκας μέσα μου αισθάνομαι εντελώς βρέφος, δεν είμαι έτοιμος για τέτοια πράγματα. Μπογιά πάντως δεν θα ρίξω και εδώ που φθάσαμε αλώβητοι, καλά ήταν, παράπονο δεν έχω.
Εχω λιγες στους κροτάφους και κανα 1-2 στα γενια . Δεν με απασχολει ουτως η αλλως μικροδειχνω απελπιστικα , σημερα ημουν με μια φιλη μου μου γνωριζει την μικρη της αδερφη ποσο τον κανεις της λεει ? 26-27? απαντά η μικρή ... we have a deal της απανταω ( ειμαι 38) . 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 06 Απρ 2019, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ** ΆΣΠΡΗ ΜΠΟΛΟΝΈΖ **
από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 17 Δεκ 2024, 10:09 » σε Μαγειρική - 135 Απαντήσεις
- 2736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιαν 2025, 20:40
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-