"Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
"Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
Παράτησε λέει τη δουλειά του για να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του. respect 

Re: "Το όνειρό μου είναι να γίνω πορνοσταρ"
Ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τα όνειρα των άλλων; 

μα δεν κρίνουμε. Ίσα ίσα. να πω όμως την αμαρτία μου, δεν περίμενα να το περάσουν το παλικάρι αλλά λέει ότι τον πήρανε

Έχω όλο το πακέτο
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μέχρι να δει την γλυκα , μην έτσι , όχι έτσι , γιατί σου πέφτει , μην χύσεις ή χύσε τώρα , κλπ κλπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οποιος θελει να γινει πορνοσταρ ας ερθει στον ειδικο να τον συμβουλευσει. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν γίνεται η διασκέδαση δουλειά, γίνεται βραχνας. Να μου λείπειenterprise-psi έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 11:22Μέχρι να δει την γλυκα , μην έτσι , όχι έτσι , γιατί σου πέφτει , μην χύσεις ή χύσε τώρα , κλπ κλπ
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Με τον πριαπισμό από τον οποίο πάσχω κάνω γιά την δουλειά, αλλά με καστ σειρήνας θα με πέσει ... 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Νέο «έθιμο» στην Ελλάδα; Γυρίζουν ερωτική ταινία μετά το γάμο τους
Οι νεόνυμφοι μετά το γαμήλιο γλέντι στο… κρεβάτι, παρέα με τις κάμερες
Χαμός έχει γίνει με τη νέα… μόδα στη χώρα, στην οποία ζευγάρια μετά το γάμο και το παραδοσιακό γλέντι γυρίζουν σε ταινία πορνό την πρώτη νύχτα του γάμου τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στον… ειδικό του είδους στην Ελλάδα, Δημήτρη Σειρινάκη, με τα mail να πέφτουν… βροχή στον «Mr. Sirina».
Διαβάστε μερικά από αυτά στο παρακάτω photostory:
«Γεια σας. Με τον σύντροφό μου έχουμε μια φαντασίωση που θέλουμε πολύ να κάνουμε πραγματικότητα. Να γυρίσουμε ταινία με εμένα νύφη. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ευχαριστώ» ανέφερε ένα από αυτά.
Ενώ σε ένα άλλο σημειωνόταν: «Καλησπέρα, ονομάζομαι Άκης. Χαζεύαμε με την κοπέλα μου το σάιτ σας sirina.tv και ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Σε δύο μήνες παντρευόμαστε και σκεφτήκαμε σε συνεργασία με το συνεργείο της Sirina να γυρίσουμε την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Θα μπορούσατε, παρακαλούμε, να μας πείτε τι κόστος έχει αυτό; Ευχαριστώ».
Πηγή: https://www.newsbomb.gr/bombplus/sex/st ... oys-photos
Οι νεόνυμφοι μετά το γαμήλιο γλέντι στο… κρεβάτι, παρέα με τις κάμερες
Χαμός έχει γίνει με τη νέα… μόδα στη χώρα, στην οποία ζευγάρια μετά το γάμο και το παραδοσιακό γλέντι γυρίζουν σε ταινία πορνό την πρώτη νύχτα του γάμου τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στον… ειδικό του είδους στην Ελλάδα, Δημήτρη Σειρινάκη, με τα mail να πέφτουν… βροχή στον «Mr. Sirina».
Διαβάστε μερικά από αυτά στο παρακάτω photostory:
«Γεια σας. Με τον σύντροφό μου έχουμε μια φαντασίωση που θέλουμε πολύ να κάνουμε πραγματικότητα. Να γυρίσουμε ταινία με εμένα νύφη. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ευχαριστώ» ανέφερε ένα από αυτά.
Ενώ σε ένα άλλο σημειωνόταν: «Καλησπέρα, ονομάζομαι Άκης. Χαζεύαμε με την κοπέλα μου το σάιτ σας sirina.tv και ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Σε δύο μήνες παντρευόμαστε και σκεφτήκαμε σε συνεργασία με το συνεργείο της Sirina να γυρίσουμε την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Θα μπορούσατε, παρακαλούμε, να μας πείτε τι κόστος έχει αυτό; Ευχαριστώ».
Πηγή: https://www.newsbomb.gr/bombplus/sex/st ... oys-photos
enterprise-psi έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 11:22Μέχρι να δει την γλυκα , μην έτσι , όχι έτσι , γιατί σου πέφτει , μην χύσεις ή χύσε τώρα , κλπ κλπ
Βλεπω την κατέχεις την τέχνη
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Που ειναι το γαλονι μωρη μουχριτσα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Ουκρανοί ονόμασαν κοιτώνα του πανεπιστημίου του Κιέβου με τ' όνομα μιας πορνοστάρ
από Kauldron » 13 Δεκ 2024, 14:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 70 Απαντήσεις
- 1549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Δεκ 2024, 20:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση να γίνω καραφλοχαιτάς ή φασιστογλόμπος;
από foscilis » 28 Νοέμ 2023, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 85 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-