Γιατί μερικά νήματα μου πάνε άπατα ;
- wooded glade
Γιατί μερικά νήματα μου πάνε άπατα ;
Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Αλλά παρατηρώ ότι άλλα πάνε άπατα, άλλα δεν πάνε άπατα, άλλα κάνουν και πολλές σελίδες μάλιστα.
Αλλά είναι αρκετά που βασικά τα χώνω στους ζαίους και ενώ είναι κατά την εκτίμηση μου εξαιρετικής πχιότητας έχουν πάει άπατα.
Άρα ;
Άρα υπάρχει μία συνωμοσία που δεν την αντιλαμβάνομαι και πρέπει να διαλευκανθεί.
Αλλά παρατηρώ ότι άλλα πάνε άπατα, άλλα δεν πάνε άπατα, άλλα κάνουν και πολλές σελίδες μάλιστα.
Αλλά είναι αρκετά που βασικά τα χώνω στους ζαίους και ενώ είναι κατά την εκτίμηση μου εξαιρετικής πχιότητας έχουν πάει άπατα.
Άρα ;
Άρα υπάρχει μία συνωμοσία που δεν την αντιλαμβάνομαι και πρέπει να διαλευκανθεί.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Γιατί μερικά νήματα μου πάνε άπατα ;
-->μερικά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νομίζω επειδή συχνά πλατειάζεις. Πρέπει να κάνεις το πόιντ σου αφαιρετικά, με πινελιές. Πέντε γραμμές είναι η ενδεδειγμένη έκταση, από εκεί και πέρα βαδίζεις σε λεπτό πάγο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Ξερεις τι λενε για αυτες τις εισαγωγές πριν το αλλά, ε;wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Αλλά
ωραία πύτισσα η ζωή
- wooded glade
Ας υποθέσουμε ότι εγώ ή κάποιος άλλος φτιάχνει ένα νήμα το οποίο είναι άτεχνο ή απευθύνεται σε περιορισμένο αναγνωστικό κοινό.
Κάνει να πάει άπατο.
Αν όμως είναι έντεχνο και δεν απευθύνεται σε περιορισμένο αναγνωστικό κοινό ;
Αν τις μισές ας πούμε φορές δεν πάνε άπατα ;
Άρα κάποιο πονηρό σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία.
- wooded glade
Όχι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:28Ξερεις τι λενε για αυτες τις εισαγωγές πριν το αλλά, ε;wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Αλλά
- wooded glade
Καλά ναι, αλλά όταν είναι ιστορική-πολεμική αφήγηση δεν πρέπει να γραφτεί με λεπτομέρειες ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:26Νομίζω επειδή συχνά πλατειάζεις. Πρέπει να κάνεις το πόιντ σου αφαιρετικά, με πινελιές. Πέντε γραμμές είναι η ενδεδειγμένη έκταση, από εκεί και πέρα βαδίζεις σε λεπτό πάγο
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:29Όχι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:28Ξερεις τι λενε για αυτες τις εισαγωγές πριν το αλλά, ε;wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Αλλά
Οτι ειναι αυτο που θελει να ακουσει ο συνομιλητης, οχι αυτο που εννοει/πιστευει ο ομιλούντας.
Εγω βεβαια δεν το εννοω για εσενα
Αλλά
Το αναφέρω για λογους πληροτητας
ωραία πύτισσα η ζωή
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η εκτιμηση σου να ειναι λαθοςwooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Άρα ;

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- wooded glade
Όχι, για ποιό λόγο ;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:33wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:29Όχι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:28
Ξερεις τι λενε για αυτες τις εισαγωγές πριν το αλλά, ε;
Οτι ειναι αυτο που θελει να ακουσει ο συνομιλητης, οχι αυτο που εννοει/πιστευει ο ομιλούντας.
Εγω βεβαια δεν το εννοω για εσενα
Αλλά
Το αναφέρω για λογους πληροτητας
Μήπως πιστεύω ότι είμαι ένας νέος John Fitzgerald Kennedy ; Τόσο εύκολο είναι ;
Την ανακολουθία όμως επισημαίνω και είναι αποτέλεσμα κάποιας μορφής συνωμοσίας.
Ίσως να υπάρχει κόλπο να είναι ορατό σ' εμένα ένα νήμα που άνοιξα αλλά όχι σε όλα τα μέλη.
- wooded glade
μικρήalekhine έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:36υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η εκτιμηση σου να ειναι λαθοςwooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Άρα ;
- wooded glade
Δεν είμαι νέος John Fitzgerald Kennedy.
Μου έχουν μάλιστα προτείνει να γίνω αρχηγός πχόρουμ και τους είπα "όχι παίδες, εγώ γράφω ότι λάχει η βλάχη".
Ξέρω τις αδυναμίες μου.
Δεν είμαι επαγγελματίας φορουμογράφος-ιστοριογράφος.
Λέγουν ανοησίας όσοι με θεωρούν έτσι.
Μου έχουν μάλιστα προτείνει να γίνω αρχηγός πχόρουμ και τους είπα "όχι παίδες, εγώ γράφω ότι λάχει η βλάχη".
Ξέρω τις αδυναμίες μου.
Δεν είμαι επαγγελματίας φορουμογράφος-ιστοριογράφος.
Λέγουν ανοησίας όσοι με θεωρούν έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 26 Οκτ 2019, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποστινγκ ιν επικ θρεντ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Γιατί ο πρώτος που απαντάει είμαι εγώ, δεν κάνω γιά flamer 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μεγαλο μυστηριο,να κινητοποιηθουν ολα τα μεγαλα μυαλα του πχορουμ μηπως βρουμε την απαντηση
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νήματα fake και αυτογκόλ!
από giotis2005 » 23 Ιαν 2025, 16:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
23 Ιαν 2025, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδέες για νέα νήματα του Αριστου
από zteo » 23 Αύγ 2024, 22:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
24 Αύγ 2024, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νήματα που δείχνουν ότι χρειάζεται σνυεργασία και σκέψη
από Χαοτικός » 08 Σεπ 2023, 16:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
08 Σεπ 2023, 16:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα νήματα την ημέρα να ανοίγει ο Έκτορας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 12 Ιαν 2025, 12:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
13 Ιαν 2025, 14:33
-