Παίζουμε ban;
Παίζουμε ban;
Σε αυτό το παιχνίδι κερδίζει το μέλος του οποίου ο αποκλεισμός ήταν ο μεγαλύτερος χρονικά. Έχω δεχτεί τρία διμηνιαία ban. Δηλαδή 6 μήνες. Το τελευταίο έληξε χθες κι έγινε επειδή ανέφερα δημοσίευση που παραβιάζει τους κανονισμούς. Ο καλύτερος ας κερδίσει.
Παραδίνομαι μάγκες!
Re: Παίζουμε ban;
Είσαι ασυναγώνιστος, έχω παρόμοιο ρεκόρ στο παλιό αλλά σε διάρκεια έτους. Νομίζω πως μπορεί να σε χτυπήσει ο Μαξουλίνος αλλά όπως υποπτεύομαι έφυγε εθελοντικά γιά να βοηθήσει το τουρκικό ναυτικό εν όψει κρίσεως ...
Θα κάτσεις ήσυχος ;
Θα κάτσεις ήσυχος ;
"...στο τέλος, αυτά πού 'ταν να ζήσουμε πραγματικά
είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ
που αντιστέκοταν στην κίνηση."
Νέους και "γατάκι" , δεν μπορείς να φτάσεις τον παλαιό των ημερών. Έχω 4 πέρμα από 4 διαφορετικά φόρα

- Otto Weininger
Στο παλιό φόρουμ, επί Παντοκρατορίας Ιανου - Κάτσικας είχα σπάσει κάθε ρεκόρ.
Από τον Φλεβάρη του 2014 μέχρι τον Φλεβάρη του 2015 έτρωγα συνεχόμενα μπαν. Μόλις έληγε το ένα μετά από 4-5 ημέρες έτρωγα άλλο. Με αποτέλεσμα να ειμαι μπαναρισμένος τους 11 από τους 12 μήνες.
Από τον Φλεβάρη του 2014 μέχρι τον Φλεβάρη του 2015 έτρωγα συνεχόμενα μπαν. Μόλις έληγε το ένα μετά από 4-5 ημέρες έτρωγα άλλο. Με αποτέλεσμα να ειμαι μπαναρισμένος τους 11 από τους 12 μήνες.
A man who is not embraced by the village,
will burn it down to finally feel its warmth.
- Von Mackensen
Οι χειρότεροι ίσως συντονιστές που πέρασαν απο το παλιό.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Δεκ 2019, 19:28Στο παλιό φόρουμ, επί Παντοκρατορίας Ιανου - Κάτσικας είχα σπάσει κάθε ρεκόρ.
- Otto Weininger
FixedVon Mackensen έγραψε: ↑03 Δεκ 2019, 19:35Οι χειρότεροι ίσως συντονιστές που πέρασαν απο το παλιό.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Δεκ 2019, 19:28Στο παλιό φόρουμ, επί Παντοκρατορίας Ιανου - Κάτσικας είχα σπάσει κάθε ρεκόρ.
Και μάλιστα με διαφορά.
A man who is not embraced by the village,
Δε θα γίνω ρε συντονιστής*,να σας μπανάρω κατά το δοκούν ,κοπρόσκυλα;
*Θέλω εξουσία να ουμ..
*Θέλω εξουσία να ουμ..
Συγγνωμη αλλα εφαγες μπαν επειδη εκανες αναφορα σε μηνυμα;

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
2 διμηνα στο παλιό και ένα δίμηνο εδώ που παρατάθηκε για ένα μήνα, πιάνω 7μηνο.
Ποτέ, ούτε 1, ούτε εδώ ούτε στο παλιό, ούτε μια ώρα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν έχω φάει ποτέ μπαν 
φανατασίωσή μου είναι να με μπανάρει η γκερ

φανατασίωσή μου είναι να με μπανάρει η γκερ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
μάλλον θα είμαστε περισσότερο κομμουνιστές απο 'σενα, γι'αυτό μας προστατεύει ο συντονισμός

ξέχασα να αναφέρω, ότι δεν έχω φάει ποτέ μπαν σε κανενός είδους ιντερνετική κοινότητα, με εξαίρεση ένα σύντομο σε ένα παλιό browser game που μ με μπάναρε ένας μεθυσμένος συντονιστής στο τσατ γιατί έβρισα τις βάφλες και τη βέλγικη μπύρα

Αξίζει, αλλά δεν τα καταφέρνω, με ψαρώνει να φέρομαι κοσμίως.
"...στο τέλος, αυτά πού 'ταν να ζήσουμε πραγματικά