Τι καφέ πίνετε?
- Λίνο Βεντούρα
Re: Τι καφέ πίνετε?
Αυτήν την στιγμή ένα εσπρεσακι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα εχω ξαναδει να γραφεται αυτο το αστειο προς εσενα.

- kongrosian
το πήρε προσωπικά. δεν κατάλαβε ότι η χλέπα αφορά την πολυπλοκότητα παρασκευής ενός τέτοιου καφέ.Bazoomba έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 13:49Μα εχω ξαναδει να γραφεται αυτο το αστειο προς εσενα.Νομιζα πως ετσι θα γινουμε φιλοι, θα αποσπουσα ενα μειδιαμα, θα ελεγες κατι τσαχπινικο εγω θα εβαζα ενα smiley face και θα αποκτουσαμε μια οικειοτητα μεταξυ μας. Υστερα θα γνωριζομασταν irl, θα μαθαινα τα νεα σου, θα λεγαμε ιστοριες απ'τα παλια(τοτε που ολα ηταν αγνα και αδολα), η βραδια θα εκλεινε με εναν θερμο εναγκαλισμο και υποσχεσεις για επαναληψη της συναντησης.Ετσι εχω διαβασει οτι γινεται, αληθεια λεγω!
John Dear έγραψε: ..το να είσαι δεξιός είναι μια διαταραχή δεν μπορούν βεβαίως να το αντιληφθούν. Η διαταραχή αυτή έχει να κάνει με μια σειρά μηχανισμών και βιωμάτων όπου τελικά έχουν επικρατήσει τα κόμπλεξ και οι αρνητικές-αντικοινωνικές συμπεριφορές.
Bazoomba έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 13:49Μα εχω ξαναδει να γραφεται αυτο το αστειο προς εσενα.Νομιζα πως ετσι θα γινουμε φιλοι, θα αποσπουσα ενα μειδιαμα, θα ελεγες κατι τσαχπινικο εγω θα εβαζα ενα smiley face και θα αποκτουσαμε μια οικειοτητα μεταξυ μας. Υστερα θα γνωριζομασταν irl, θα μαθαινα τα νεα σου, θα λεγαμε ιστοριες απ'τα παλια(τοτε που ολα ηταν αγνα και αδολα), η βραδια θα εκλεινε με εναν θερμο εναγκαλισμο και υποσχεσεις για επαναληψη της συναντησης.Ετσι εχω διαβασει οτι γινεται, αληθεια λεγω!
Μα τσαχπινικο ήταν. Εννοούσα με 4 κουταλιές φραπέ στον καφέ σου τα νεύρα σου θα είναι χάλια.
Τι με κάνετε έτσι μωρε;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
ωχ. παρανόησις! 

John Dear έγραψε: ..το να είσαι δεξιός είναι μια διαταραχή δεν μπορούν βεβαίως να το αντιληφθούν. Η διαταραχή αυτή έχει να κάνει με μια σειρά μηχανισμών και βιωμάτων όπου τελικά έχουν επικρατήσει τα κόμπλεξ και οι αρνητικές-αντικοινωνικές συμπεριφορές.
Ετσι γινεται με τους τριμηνιτες.Απο του χαρου τα δοντια γλιτωσεςBazoomba έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 13:49Μα εχω ξαναδει να γραφεται αυτο το αστειο προς εσενα.Νομιζα πως ετσι θα γινουμε φιλοι, θα αποσπουσα ενα μειδιαμα, θα ελεγες κατι τσαχπινικο εγω θα εβαζα ενα smiley face και θα αποκτουσαμε μια οικειοτητα μεταξυ μας. Υστερα θα γνωριζομασταν irl, θα μαθαινα τα νεα σου, θα λεγαμε ιστοριες απ'τα παλια(τοτε που ολα ηταν αγνα και αδολα), η βραδια θα εκλεινε με εναν θερμο εναγκαλισμο και υποσχεσεις για επαναληψη της συναντησης.Ετσι εχω διαβασει οτι γινεται, αληθεια λεγω!
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επινα φραπέ και κάπνιζα και έπινα αλκοόλ.
Ανεβηκε όμως πολύ η πίεσή μου και έπρεπε να αλλάξω συνήθειες.
Περιόρισα πολύ το τσιγάρο και το αλκοόλ, και από καφέ εσπρέσσο.
Ανεβηκε όμως πολύ η πίεσή μου και έπρεπε να αλλάξω συνήθειες.
Περιόρισα πολύ το τσιγάρο και το αλκοόλ, και από καφέ εσπρέσσο.
Ανθρώπινες επαφές το λένε. Που να καταλάβετε εσείς μια ρομαντική ψυχή όπως εγώ.GoBack έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 14:21Ετσι γινεται με τους τριμηνιτες.Απο του χαρου τα δοντια γλιτωσεςBazoomba έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 13:49Μα εχω ξαναδει να γραφεται αυτο το αστειο προς εσενα.Νομιζα πως ετσι θα γινουμε φιλοι, θα αποσπουσα ενα μειδιαμα, θα ελεγες κατι τσαχπινικο εγω θα εβαζα ενα smiley face και θα αποκτουσαμε μια οικειοτητα μεταξυ μας. Υστερα θα γνωριζομασταν irl, θα μαθαινα τα νεα σου, θα λεγαμε ιστοριες απ'τα παλια(τοτε που ολα ηταν αγνα και αδολα), η βραδια θα εκλεινε με εναν θερμο εναγκαλισμο και υποσχεσεις για επαναληψη της συναντησης.Ετσι εχω διαβασει οτι γινεται, αληθεια λεγω!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πινω 3-4 νεσπρεσακια (arpegio) στη δουλεια, αλλα δε με πιανουν. Με φραπε ανοιγει το ματι ρε παιδι μου. Σκεφτεσαι διαφορετικα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Ψήφισα cappuccino αλλά πίνω κάθε καφέ με ευχαρίστηση. Τον χειμώνα φίλτρου στο γραφείο, σε συναντήσεις εσπρέσσο (αααααχ κορρρρρρρέττοοοο
), καλοκαίρι λάττε, φρέντο εσπρέσσο, φραπεδάρα, ελληνικό σπανιότερα αλλά μου αρέσει.

- SpAcE_PaNtHeR
Και εγώ έως τώρα φραπε επινα τόσα χρόνια ..ώς που βαρέθηκα και εδω και 2 μέρες πήρα αυτη την μηχανή εσπρέσσο

Και φτιάχνει φοβερό καφε ,μπορείς να φτιάξεις τα πάντα,καπουτσίνο,φρεντο, εσπρεσσο, μοκκα, ακόμα και ροφημα σοκολατας

Και φτιάχνει φοβερό καφε ,μπορείς να φτιάξεις τα πάντα,καπουτσίνο,φρεντο, εσπρεσσο, μοκκα, ακόμα και ροφημα σοκολατας
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ!
Σε ποτήρι 385ml για χορταστικές δόσεις.
Από αρχές Μαΐου έως μέσα Οκτωβρίου (θερινή περίοδος)

Frappé παγωμένος του θανάτου (παγάκια κοτρόνες), πολύ γλυκός (σχεδόν «πετιμέζι») με κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Από τέλη Οκτωβρίου έως τέλη Απριλίου (χειμερινή περίοδος)

Ζεστός, γλυκός (μια κουταλιά ζάχαρη λιγότερη σε σχέση με τον παγωμένο), επίσης με κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Έχω και καφετιέρα φίλτρου αλλά μετά από 1-2 χρόνια βολεύτηκα με τον στιγμιαίο και μαζεύει σκόνη στην αποθήκη.
Ο καφές στην κλασική του μορφή δεν είναι του γούστου μου, εγώ θέλω γλυκό ρόφημα με δόση καφέ, ρευστοποιημένη πάστα.
Τα ποτήρια ας πούμε μετά τη χρήση δεν ξεπλένονται απλώς με νερό, θέλουν κανονικό καθάρισμα με υγρό πιάτων και σφουγγαράκι διαφορετικά μένει γλίτσα.
Σε ποτήρι 385ml για χορταστικές δόσεις.
Από αρχές Μαΐου έως μέσα Οκτωβρίου (θερινή περίοδος)

Frappé παγωμένος του θανάτου (παγάκια κοτρόνες), πολύ γλυκός (σχεδόν «πετιμέζι») με κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Από τέλη Οκτωβρίου έως τέλη Απριλίου (χειμερινή περίοδος)

Ζεστός, γλυκός (μια κουταλιά ζάχαρη λιγότερη σε σχέση με τον παγωμένο), επίσης με κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Έχω και καφετιέρα φίλτρου αλλά μετά από 1-2 χρόνια βολεύτηκα με τον στιγμιαίο και μαζεύει σκόνη στην αποθήκη.
Ο καφές στην κλασική του μορφή δεν είναι του γούστου μου, εγώ θέλω γλυκό ρόφημα με δόση καφέ, ρευστοποιημένη πάστα.
Τα ποτήρια ας πούμε μετά τη χρήση δεν ξεπλένονται απλώς με νερό, θέλουν κανονικό καθάρισμα με υγρό πιάτων και σφουγγαράκι διαφορετικά μένει γλίτσα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel