Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 29 Μαρ 2025, 16:47

ksk έγραψε:
29 Μαρ 2025, 16:38
Saturn έγραψε:
29 Μαρ 2025, 16:33
εν ριπή ναι, το συνηθίζω, ιδίως τελευταία, το έχω δηλώσει πολλές φορές :lol:

Αλλά δεν συμμετέχω σε ομάδες μελέτης Γραφής της Πυθίας, οπότε θα με συγχωρείς, μάλλον δεν έχω τα κατάλληλα προσόντα έτσι κι αλλιώς να σε καταλάβω, χρειάζονται ομαδικά σεμινάρια μάλλον, δεν συμμετέχω σε αυτά, ίσως κάποια άλλη φορά :lol::D
Ξερεις κάτι;
Μην ξεκινάς να λες οτιδήποτε χωρίς να είσαι έτοιμη για το τέρμα...
Άρχισες με δάφνες και Πυθιες και κοιτα ποςο άδοξα το τερματιζεις...
Άρα να μην τσιγκλίζεις όταν δεν εισαι έτοιμη για ανταπόδοση...
Κατανοητη;
Τελεία και τέλεια. :P

Μα δεν κατάλαβα για ποιά ανταπόδοση μιλάς
Σου είπα για δάφνες ως Πυθία που είσαι
Κάτι μου είπες για φακόρυζα

Προσπάθησα είναι η αλήθεια αλλά δεν...

Τώρα τί ξεκίνημα και τέρμα μου λες και τί ανταπόδοση, δεν ξέρω, αν ειναι μέρος κάποιας φαντασίωσης ή κάποιας έμπνευσης που καταλήγει σε χρησμό

Αυτά, μόνο εσύ τα ξέρεις και εσύ τα καταλαβαίνεις
Ίσως και άλλοι, δεν θέλω να πω οτι κάποιοι ίσως να μην σε καταλαβαίνουν..οκ, μπορεί να φταίω εγώ και να μην τα πιάνω
Πάντως, προσωπικά, δεν μπορώ να γνωρίζω τις φαντασιώσεις του καθένα..ιδιαίτερα εαν πρόκειται για ομαδικές φαντασιώσεις (όπως μάλλον αντιλαμβάνομαι)

Σορυ αν σε στενοχωρώ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια :102:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 30 Μαρ 2025, 10:46

Saturn έγραψε:
29 Μαρ 2025, 16:47
ksk έγραψε:
29 Μαρ 2025, 16:38
Saturn έγραψε:
29 Μαρ 2025, 16:33
εν ριπή ναι, το συνηθίζω, ιδίως τελευταία, το έχω δηλώσει πολλές φορές :lol:

Αλλά δεν συμμετέχω σε ομάδες μελέτης Γραφής της Πυθίας, οπότε θα με συγχωρείς, μάλλον δεν έχω τα κατάλληλα προσόντα έτσι κι αλλιώς να σε καταλάβω, χρειάζονται ομαδικά σεμινάρια μάλλον, δεν συμμετέχω σε αυτά, ίσως κάποια άλλη φορά :lol::D
Ξερεις κάτι;
Μην ξεκινάς να λες οτιδήποτε χωρίς να είσαι έτοιμη για το τέρμα...
Άρχισες με δάφνες και Πυθιες και κοιτα ποςο άδοξα το τερματιζεις...
Άρα να μην τσιγκλίζεις όταν δεν εισαι έτοιμη για ανταπόδοση...
Κατανοητη;
Τελεία και τέλεια. :P

Μα δεν κατάλαβα για ποιά ανταπόδοση μιλάς
Σου είπα για δάφνες ως Πυθία που είσαι
Κάτι μου είπες για φακόρυζα

Προσπάθησα είναι η αλήθεια αλλά δεν...

Τώρα τί ξεκίνημα και τέρμα μου λες και τί ανταπόδοση, δεν ξέρω, αν ειναι μέρος κάποιας φαντασίωσης ή κάποιας έμπνευσης που καταλήγει σε χρησμό

Αυτά, μόνο εσύ τα ξέρεις και εσύ τα καταλαβαίνεις
Ίσως και άλλοι, δεν θέλω να πω οτι κάποιοι ίσως να μην σε καταλαβαίνουν..οκ, μπορεί να φταίω εγώ και να μην τα πιάνω
Πάντως, προσωπικά, δεν μπορώ να γνωρίζω τις φαντασιώσεις του καθένα..ιδιαίτερα εαν πρόκειται για ομαδικές φαντασιώσεις (όπως μάλλον αντιλαμβάνομαι)

Σορυ αν σε στενοχωρώ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια :102:
Χαίρομαι που είσαι τόσο σίγουρη για τους άλλους...
Σου το εύχομαι και για σενα :P
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 30 Μαρ 2025, 11:03

Δεν ξέρω, ούτε εγώ μπορώ να είμαι σίγουρη για εμένα
Εξαρτάται, τις περιστάσεις :P
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Μαρ 2025, 20:33

Σκέφτομαι πόσο μαλάκας είμαι, που εμπιστεύτηκα και άνοιξα την ψυχούλα μου. Αντί να ρίξω σουτάρισμα νωρίτερα. Δε γαμιέται. Τα παθήματα ας γίνονται μαθήματα. Ποτέ ξανα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 01 Απρ 2025, 15:55

Πασιφάη έγραψε:
30 Μαρ 2025, 20:33
Σκέφτομαι πόσο μαλάκας είμαι, που εμπιστεύτηκα και άνοιξα την ψυχούλα μου. Αντί να ρίξω σουτάρισμα νωρίτερα. Δε γαμιέται. Τα παθήματα ας γίνονται μαθήματα. Ποτέ ξανα.
Απλά είσαι ανθρώπινη...
Όχι μ.....ς :P
:smt058
Ότι βιώματα κι αν έχεις αυτό το προστατευσες.
Παρατηρητής...

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 01 Απρ 2025, 16:09

Ούτε μια τρολιά σήμερα απ' τους μαθητές :smt017 Ωρέ,που πάμε;

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 01 Απρ 2025, 16:13

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...
Πάει, έφυγε και το πρώτο τέταρτο του 2025.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 01 Απρ 2025, 16:17

aLiCat έγραψε:
01 Απρ 2025, 16:13
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...
Πάει, έφυγε και το πρώτο τέταρτο του 2025.
Αν την μετρησουμε απο τον σεπτεμβρη την χρονια σαν αρχη . μεχρι τα χριστουγεννα ειναι η φαση :lol: μετα αποκριες μετα πασχα , το καλοκαιρι παρολο που ειναι μεγαλη η μερα περνα γρηγορα επισης λογω δραστηριοτητων - καλου καιρου .,. και φτου και απ την αρχη .

Ηλικιακά τωρα παλι ο καιρος περνα αερας χωρις να το καταλαβαινεις μετα το σχολειο η τις σπουδες που δεν εχεις σταθερο μέτρο . πχ ειμαι τριτη λυκειου αυτο εγινε οταν ημουν 3τη γυμνασιου αρα περασαν 3 χρονια . wow :lol:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Απρ 2025, 19:25

ksk έγραψε:
01 Απρ 2025, 15:55
Πασιφάη έγραψε:
Απλά είσαι ανθρώπινη...
Τεσπα. Άστο. Εγώ πάντως θα κρατήσω τα καλά στοιχεία αυτού του προσώπου και θα είμαι κοντά του, έστω και από μακρυά. Εννοώ πως θα το νοιάζομαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 02 Απρ 2025, 15:37

Πασιφάη έγραψε:
01 Απρ 2025, 19:25
ksk έγραψε:
01 Απρ 2025, 15:55
Πασιφάη έγραψε:
Απλά είσαι ανθρώπινη...
Τεσπα. Άστο. Εγώ πάντως θα κρατήσω τα καλά στοιχεία αυτού του προσώπου και θα είμαι κοντά του, έστω και από μακρυά. Εννοώ πως θα το νοιάζομαι.
Την Ψυχούλα μας δεν την ανοίγουμε στον καθένα...μιλάω για το νοιαξιμο :P
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 02 Απρ 2025, 20:11

Λέω θέλω να πηγαίνω κανένα διήμερο, μονοήμερο με τις φίλες μου και γίνεται έξαλλος. Δηλαδή πραγματικά είμαι εγώ τόσο παράλογη που δε το θεωρώ κάτι σπουδαίο;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2025, 21:16

Fata_Morgana έγραψε:
02 Απρ 2025, 20:11
Λέω θέλω να πηγαίνω κανένα διήμερο, μονοήμερο με τις φίλες μου και γίνεται έξαλλος. Δηλαδή πραγματικά είμαι εγώ τόσο παράλογη που δε το θεωρώ κάτι σπουδαίο;
Αν είναι αμοιβαία η άνεση αποδοχής σε δραστηριότητες με φίλους ή φίλες, σαφώς και δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αλλά γι' αυτά, χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αν δεν υπάρχει, άντε γεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 03 Απρ 2025, 22:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2025, 21:16
Fata_Morgana έγραψε:
02 Απρ 2025, 20:11
Αν είναι αμοιβαία η άνεση αποδοχής σε δραστηριότητες με φίλους ή φίλες, σαφώς και δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αλλά γι' αυτά, χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αν δεν υπάρχει, άντε γεια.
Μα εννοείται και του το λέω. Εγώ γιατί δεν έχω θέμα να πας με τους φίλους σου στο εξοχικό του αλλουνού; ή την άλλη φορά πήγε Θεσ/κη με τον φίλο του και τα παιδιά του; ή την άλλη φορά γρεβενά. Μου λέει εγώ σου λέω πάντα να έρθεις μαζί και πάντα πάμε για τίποτα δουλειές. Εδώ μωρέ εγώ δεν έχω θέμα που φεύγει σεζόν. Δηλαδή έχω θέμα αλλά δε του λέω αα όχι δεν πας και τι μαλακίες είναι αυτές. Δηλαδή πραγματικά είναι παράλογο να πας ένα διήμερο με τους φίλους σου;

Άβαταρ μέλους
Urzaring13
Phorum.gr user: 170

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Urzaring13 » 04 Απρ 2025, 06:30

There are over 2.500 playable vechiles Ody...
M spirit is the best spirit.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Απρ 2025, 09:27

οπως σας εχω ξαναπει, στο ομαδικο πρωταθλημα σκακι, η ομοσπονδια εχει κανει τη μαλακια να απαιτει ενα μελος της ομαδας να ειναι υποχρεωτικα κοριτσι. το σκ εχουμε το σχολικο πρωταθλημα.

βγαινει λοιπον ο διευθυντης, το ανακοινωνει, και ρωτα ποιος θελει να συμμετεχει. δηλωνουν 10, εκ των οποιων, 2 κοριτσια. ομορφα, 2 ομαδες των 4 με ενα κοριτσι καθεμια, και εναν παγκο/αναπληρωματικο. αναμεσα στους συμμετεχοντες, ειναι και 2 περσινοι πρωταθλητες του ατομικου, καθενας στην κατηγορια του, οποτε βγαινει ομαδα δυναμιτης, το πρωταθλημα στην τσεπη.

αλλα ειπαμε, κοριτσια. :102: απαιτουν να παιξουν και οι 2 στην ιδια ομαδα, και μαλιστα στην ομαδα να εχει η μια και τον αδερφο της, και η αλλη εναν φιλο. οι 2 πρωταθλητες και οι λοιποι στην απεξω, αφου δεν βγαινει δευτερη ομαδα χωρις κοριτσι. και φυσικα καμμια ελπιδα για διακριση στην ομαδα.

μαθαινω τα παραπανω απο τον μικρο, και ως σοφος γεροντας με γνωση για το τι εστι γυναικα και ιντριγκα, συμβουλευω: μην ασχοληθεις, αν σε καλεσουν στην ομαδα, κατσε στην καρεκλα και παιξε, χωρις να σε νοιαζει καθολου το παρασκηνιο. μην προσπαθησεις να επηρεασεις οποιονδηποτε, μονο χαμενος θα βγεις. ευτυχως το παιδι με ακουσε. :003:

μεχρι εδω εχω καταλαβει τι συνεβη. η διανοητικη μου ικανοτητα κατανοησης γυναικειας σκεψης μεχρι εδω φτανει. η συνεχεια της ιστοριας, γραφτηκε απο τις μαναδες.(και εναν απο τους πατεραδες, πρεπει να εξεταστει μηπως ειναι γυναικωτος :003::102: ) all hell broke loose. :smt005: τσακωθηκαν ολες μεταξυ τους, εχουν χωριστει σε 3 (μεχρι στιγμης) στρατοπεδα, και εχουν αλληλομπινελικωθει ο διευθυντης, ο γυμναστης, η προεδρος του συλλογου, και 2 δασκαλοι σκακι εκτος σχολειου, που δεν ξερω ποιος τους εμπλεξε στην υποθεση. :102: μου ερχονται πληροφοριες απο παντου, συνηθως αλληλοσυγκρουομενες, ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω ποιος εχει δικιο, απλως κουναω συγκαταβατικα το κεφαλι.

το σκ στους αγωνες, θα καψω πολλες θερμιδες κουνωντας συγκαταβατικα το κεφαλι, δηθεν οτι καταλαβαινω ποιος παιζει στην οποια ομαδα και πως κατεληξε τελικα εκει. :a108:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών