Το θέμα είναι ότι μπορείς να διαχειριστείς το 6μηνο έτσι ώστε να σου προσφέρει έσοδα με αντικείμενο που γουστάρεις να ασχολείσαι και όχι ως κάτι αναγκαστικό για κάλυψη υποχρεώσεων.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 11:15απο υγεια καλα ειμαι, αλλα τρεχει στο πισω μερος του μυαλου, το αν θα ειμαι για πολλα χρονια ακομη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 11:41
Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, έχει δείξει ότι η θαλασσινή σου εμπειρία και η επαγγελματική ενασχόληση σου μ´ αυτήν έχει εκτιμηθεί δεόντως από τους εργοδότες σου. Οπότε, από τη στιγμή που δεν έχεις θέματα υγείας, το να ασχοληθείς επαγγελματικά στο στοιχείο που γουστάρεις έχοντας επιπλέον εισόδημα και μεγάλο χρόνο "διακοπών" είναι κάτι πολύ θετικό.
Νομίζω ότι το να κλείσεις, νοικιάσεις, το μαγαζί που σε δεσμεύει χρονικά και ασφαλιστικά και το να ασχοληθείς ως συνεργάτης/σύμβουλος με σχετικές εταιρίες οικοδομών/ανακαινίσεων κλπ στον ελεύθερο χρόνο σου, θα ήταν το ιδανικό.
το αλλο που τρεχει ειναι με τι να ασχοληθω το χειμωνα. πολλα σεναρια με απασχολουν. σοβαρη δουλεια να κανω, στην οποια θα φευγω 6 μηνες το χρονο δεν νομιζω να παιζει. αρπαχτες με τιποτα μαστορεματα μπορω, πισω απο τιμονι μου αρεσει να ειμαι και βλεπω κατι μεταφορες αυτοκινητων απο εξωτερικο και τετοια, νομιζω καπου θα την πετυχω.
ενας αλλος ρεμπεσκες μου πρηζει τα σκωτια, "θα πα να ριχνουμε 5 παραγαδια 2 φορες τη βδομαδα, θα τα πουλαμε, καλη κονομα σου λεω" και πλακα-πλακα, δεν ειναι τελειως τρελλο.
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Λες και θα γίνει σεισμός.
σεζον + ταμειο ανεργιας + κανα μαυρο μεροκαματο δεν παιζει ? Ασέβαστος
παιζει, δεν ειμαι ρατσιστης, ασπρα-μαυρα ολα το ιδιο λεφτα ειναι

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Και όντως έκανε σεισμό

Πριν κανα μήνα είχα κάνει 2 παραγγελίες στην TEMU, διάφορα πράγματα συνολικής αξίας γύρω στα 70 ευρώ.
Κι ενώ την παρακολουθούσα, ξαφνικά έπαψαν να μου έρχονται ενημερώσεις. Φαινόταν σαν να είχε κολλήσει στο αεροδρόμιο.
Περίμενα κι άλλο, πέρασε το χρονικό όριο που είχε ορίσει η εταιρεία, με ενημέρωσαν ότι θα έπαιρνα πίστωση 10 ευρω (5+5), για την επόμενη αγορά μου, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας που ισχύει για τις καθυστερήσεις.
Η εν λόγω παραγγελίες όμως δεν έρχονταν. Μέχρι που με ενημέρωσαν γραπτώς ότι οι παραγγελίες κάπου.."χάθηκαν" (κι οι δυο !!!) κατά τη διαδρομή και "λυπούμαστε" .
Μπήκα στο τσατ τους και μίλησα (όχι στον αυτόματο, αλλά ζήτησα εκπρόσωπο) κι η τύπισσα μου είπε να διαλέξω αν θέλω να ξανακάνω τις ίδιες παραγγελίες ή να μου στείλουν τα χρήματα πίσω. Την ίδιες ακριβώς δεν ήθελα, διότι ένα από τα αντικείμενα που είχα αγοράσει, είχε ήδη εξαντληθεί. Τη ρωτάω αν γίνεται να περιμένω λίγο ακόμα, μπας και έρθει και μου απαντάει πως με συμβουλεύει να πάρω πίσω τα χρήματά μου, το σκέφτηκα λίγο και δέχτηκα. Επίσης τη ρώτησα τι γίνεται σε περίπτωση που έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων και οι παραγγελίες όντως έρθουν με καθυστέρηση. Με ενημέρωσε ότι συνήθως μετά το αίτημα για ακύρωση, αυτόματα και η παραγγελία επιστρέφει σε εκείνους, κι ότι ΑΝ παραταύτα παραλάβω, μπορώ να κρατήσω τα πράγματα.
Τα χρήματα μου ήρθαν πίσω αρκετά σύντομα, αλλά από περιέργεια συνέχισα να παρακολουθώ τις χαμένες παραγγελίες.
Ώσπου ξαφνικά, πριν λίγες μέρες, βλέπω ότι ξεκόλλησαν από το αεροδρόμιό τους και από τις αποθήκες και αναχώρησαν με κατεύθυνση "στη χώρα προορισμού".
Για να μη τα πολυλογώ (κι άλλο
), μου ήρθαν και οι δυο παραγγελίες , οπότε έχω και τα χρήματα και τα πραγματάκια που είχα αγοράσει. 
Ωραίο πασχαλινό δωράκι και τους ευχαριστώ!
Κι ενώ την παρακολουθούσα, ξαφνικά έπαψαν να μου έρχονται ενημερώσεις. Φαινόταν σαν να είχε κολλήσει στο αεροδρόμιο.
Περίμενα κι άλλο, πέρασε το χρονικό όριο που είχε ορίσει η εταιρεία, με ενημέρωσαν ότι θα έπαιρνα πίστωση 10 ευρω (5+5), για την επόμενη αγορά μου, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας που ισχύει για τις καθυστερήσεις.
Η εν λόγω παραγγελίες όμως δεν έρχονταν. Μέχρι που με ενημέρωσαν γραπτώς ότι οι παραγγελίες κάπου.."χάθηκαν" (κι οι δυο !!!) κατά τη διαδρομή και "λυπούμαστε" .
Μπήκα στο τσατ τους και μίλησα (όχι στον αυτόματο, αλλά ζήτησα εκπρόσωπο) κι η τύπισσα μου είπε να διαλέξω αν θέλω να ξανακάνω τις ίδιες παραγγελίες ή να μου στείλουν τα χρήματα πίσω. Την ίδιες ακριβώς δεν ήθελα, διότι ένα από τα αντικείμενα που είχα αγοράσει, είχε ήδη εξαντληθεί. Τη ρωτάω αν γίνεται να περιμένω λίγο ακόμα, μπας και έρθει και μου απαντάει πως με συμβουλεύει να πάρω πίσω τα χρήματά μου, το σκέφτηκα λίγο και δέχτηκα. Επίσης τη ρώτησα τι γίνεται σε περίπτωση που έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων και οι παραγγελίες όντως έρθουν με καθυστέρηση. Με ενημέρωσε ότι συνήθως μετά το αίτημα για ακύρωση, αυτόματα και η παραγγελία επιστρέφει σε εκείνους, κι ότι ΑΝ παραταύτα παραλάβω, μπορώ να κρατήσω τα πράγματα.
Τα χρήματα μου ήρθαν πίσω αρκετά σύντομα, αλλά από περιέργεια συνέχισα να παρακολουθώ τις χαμένες παραγγελίες.
Ώσπου ξαφνικά, πριν λίγες μέρες, βλέπω ότι ξεκόλλησαν από το αεροδρόμιό τους και από τις αποθήκες και αναχώρησαν με κατεύθυνση "στη χώρα προορισμού".
Για να μη τα πολυλογώ (κι άλλο

Ωραίο πασχαλινό δωράκι και τους ευχαριστώ!

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πράγματι, μικρές σεισμικές δονήσεις. Όταν το διάβασα την ώρα που το έγραψες, λέω από μέσα μου "ναι αλλά σε εσάς στην Αττική".

Το θέμα είναι αν πρόκειται για προσεισμική κατάσταση ή για τους "απαραίτητους" μικρο-σεισμούς, προκειμένου να "αποσυμπιεστεί" συσσωρευμένη ενέργεια, που, όπως διατείνονται οι σεισμολόγοι σε άλλη περίπτωση θα ξεσπούσε με κάποιο μεγάλο σεισμό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Στα "μικρά" είμαι τυχερή, στα "μεγάλα" όχι.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτό το Πάσχα φύγαν πολλοί από την πρωτεύουσα (όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας), η Αθήνα σαν να "ανασαίνει" καλύτερα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καταφθάνουν ατελείωτες ορδές φασαριόζων και δηθεν πολιτισμενων διποδων...
Έρχεται η άλλη και μου ζητάει αυγά και τι άλλο έχει το χωριο ( τζάμπα).
Της λέω δεν εχω και εδω τ χωριό δεν είναι μοναστήρι.
Ξέρεις την λέω τι κόστος έχουν να συντηρηθουν όλα αυτά;
Τι νομίζουν ότι έχουμε στα χωριά και θέλουν τζάμπα;
Ουστ....
Ουστ....
Γιατί τζάμπα;taliban έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 13:40Καταφθάνουν ατελείωτες ορδές φασαριόζων και δηθεν πολιτισμενων διποδων...
Ουστ....

Yippie Kay Yay
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί είναι γιούφτοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 08 Μάιος 2023, 00:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 68 Απαντήσεις
- 4593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
18 Ιούλ 2024, 23:19
-