Κρίμα ρε συ, τι να πω; Και τι να πεις δηλαδή. Μόνο κουράγιο και δύναμη στους δικούς του και σ' εσάς τους φίλους του.Πασιφάη έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 20:51Ναι. Πολύ καλοί φίλοι και ο Χρήστος και η γυναίκα του. Γνωριζόμαστε κοντά 15 χρόνια. Είμαστε τόσο κοντά σα να λέμε ''φτύνει ο ένας, τρώει ο άλλος''.
Φέτος με έχει τσακίσει το θανατικό ρε συ. Αρχικά με το παιδί καλών φίλων στα Τέμπη, εν συνεχεία με τον Πετράν, φιλαράκι μας, εδώ Πάτρα, από ανακοπή τέλη Ιούνη και τώρα πρέπει να διαχειριστώ κι αυτό. Καλά εμένα χέσε με. Η οικογένειά του είναι διαλυμένη. Για τον ίδιο, τι στην ευχή να πω..
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Ε ναι μωρ'μάνα μου. Τι άλλο. Εν τω μεταξύ, τον έχω μουρλάνει στη μαλακία, όντως. Μου λέει ''σκάσε μωρή μαλάκω Πατρινιά'' και γελάω. Με το που κλείνω το τηλ, με παίρνουν τα ζουμιά.Isildur έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 20:54Κρίμα ρε συ, τι να πω; Και τι να πεις δηλαδή. Μόνο κουράγιο και δύναμη στους δικούς του και σ' εσάς τους φίλους του.Πασιφάη έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 20:51Ναι. Πολύ καλοί φίλοι και ο Χρήστος και η γυναίκα του. Γνωριζόμαστε κοντά 15 χρόνια. Είμαστε τόσο κοντά σα να λέμε ''φτύνει ο ένας, τρώει ο άλλος''.
Φέτος με έχει τσακίσει το θανατικό ρε συ. Αρχικά με το παιδί καλών φίλων στα Τέμπη, εν συνεχεία με τον Πετράν, φιλαράκι μας, εδώ Πάτρα, από ανακοπή τέλη Ιούνη και τώρα πρέπει να διαχειριστώ κι αυτό. Καλά εμένα χέσε με. Η οικογένειά του είναι διαλυμένη. Για τον ίδιο, τι στην ευχή να πω..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Εχθές γύρισε από την έξοδο του γύρω στις 2. Σήμερα βρήκα τα ροζ all star μου χάλια. Τα είχα δίπλα από τη πόρτα. Πρέπει να μου τα πάτησε. Είτε καταλάθος που δεν νομίζω, είτε επίτηδες ως αντίποινα 

pics or didn't happenFata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:40Εχθές γύρισε από την έξοδο του γύρω στις 2. Σήμερα βρήκα τα ροζ all star μου χάλια. Τα είχα δίπλα από τη πόρτα. Πρέπει να μου τα πάτησε. Είτε καταλάθος που δεν νομίζω, είτε επίτηδες ως αντίποινα

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:40Εχθές γύρισε από την έξοδο του γύρω στις 2. Σήμερα βρήκα τα ροζ all star μου χάλια. Τα είχα δίπλα από τη πόρτα. Πρέπει να μου τα πάτησε. Είτε καταλάθος που δεν νομίζω, είτε επίτηδες ως αντίποινα
Εσύ τον περίμενες μόνη σου;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Fata_Morgana
Από το στιγμιότυπο που τα πατούσε; Όχι. Αλλά δεν γίνεται χθες να ήταν πεντακάθαρα και σήμερα λερωμένα. Ούτε να έγινε καταλάθος καθότι δεν ήταν καν στο δρόμο του μπροστα. Ήταν πλάι στη πορτα.vagabondo έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:45pics or didn't happenFata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:40Εχθές γύρισε από την έξοδο του γύρω στις 2. Σήμερα βρήκα τα ροζ all star μου χάλια. Τα είχα δίπλα από τη πόρτα. Πρέπει να μου τα πάτησε. Είτε καταλάθος που δεν νομίζω, είτε επίτηδες ως αντίποινα
Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 15:02Από το στιγμιότυπο που τα πατούσε; Όχι. Αλλά δεν γίνεται χθες να ήταν πεντακάθαρα και σήμερα λερωμένα. Ούτε να έγινε καταλάθος καθότι δεν ήταν καν στο δρόμο του μπροστα. Ήταν πλάι στη πορτα.vagabondo έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:45pics or didn't happenFata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:40Εχθές γύρισε από την έξοδο του γύρω στις 2. Σήμερα βρήκα τα ροζ all star μου χάλια. Τα είχα δίπλα από τη πόρτα. Πρέπει να μου τα πάτησε. Είτε καταλάθος που δεν νομίζω, είτε επίτηδες ως αντίποινα

Occasio facit furem
- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Fata_Morgana
Εχω παράθυρα συρόμενα αλουμίνιο. Πως θα μπορούσα άραγε να κάνω ένα πορτάκι να μπαινοβγαίνουν τα γατιά;
Μπορείς να φωνάξεις έναν αλουμινά να βγάλει το φύλλο και να το πάει σε τζαμά να σου βάλει ένα πορτάκι, όπως η αριστερή εικόνα.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 22:40Εχω παράθυρα συρόμενα αλουμίνιο. Πως θα μπορούσα άραγε να κάνω ένα πορτάκι να μπαινοβγαίνουν τα γατιά;
Ή να βάλεις μια "τσόντα" αλουμινίου όπως η δεξιά εικόνα. Κάτι παρόμοιο δείχνει και το βίντεο.

Yippie Kay Yay
- 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Ήρθε στο γήπεδο σου (ΠΑΚΥ), πάτησε (με 3 σεζόν ολοκληρωμένου τηλεοπτικού προϊόντος με υπόθεση, αρχή, μέση, υποσχέσεις για το μέλλον, σεναριακή δεινότητα, σφιχτοδουλεμένους χαρακτήρες, κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο, λανθάνουσα αλλά περιεκτική δόση λαογραφίας, αμείλικτες κορυφώσεις) οποιοδήποτε άναρχο και απρόοπτα τελειωμένο μικροσίριαλ πλάσαρες κατά καιρούς στα λογής λογής "διάλογοι με τον πρώην μου" τοπικ και σε παραγκώνισε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο μεταξύ Λαϊφστάιλ και Θρησκειολογίας. Τώρα πια δεν ανακάμπτεις ούτε αν βάλεις τον μεγαλύτερο σου-ώριμο ανΔρα-ουστ νιανιαρα σύντροφο να σου κάνει κερατάκια στις φωτογραφίες, να κλέβει την έκπληξη από το girl παγωτό κυπελλακι σου στην κατάψυξη και να σου ψιθυρίζει νιανιανιανιάνια από το παραθυράκι όταν έχεις μουσαφίρηδες στο καθιστικό. Η μόνη περίπτωση να αναγεννηθεί η τρολοπερσόνα σου είναι να μας συστήσεις την φίλη σου στην φωτογραφία αντί για μπριαμ που έχει παλαιωθεί σε κελάρι πριν την φωτογράφιση. ΚΟΥΝΗΣΟΥ.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 15:02vagabondo έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:45pics or didn't happenFata_Morgana έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 14:40Εχθές γύρισε από την έξοδο του γύρω στις 2. Σήμερα βρήκα τα ροζ all star μου χάλια. Τα είχα δίπλα από τη πόρτα. Πρέπει να μου τα πάτησε. Είτε καταλάθος που δεν νομίζω, είτε επίτηδες ως αντίποινα
Από το στιγμιότυπο που τα πατούσε; Όχι. Αλλά δεν γίνεται χθες να ήταν πεντακάθαρα και σήμερα λερωμένα. Ούτε να έγινε καταλάθος καθότι δεν ήταν καν στο δρόμο του μπροστα. Ήταν πλάι στη πορτα.
- Cecily Anne
Malakas, πήρα air fryer!! Eίδα το φως το αληθινό!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λυσσαξανε ολες με τις αεροφριτεζες - εδωσα απαγορευτικο στας γυναικας μην τολμησουν να σκεφτουν να αγορασουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε τί το έχεις δοκιμάσει;Cecily Anne έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:01Malakas, πήρα air fryer!! Eίδα το φως το αληθινό!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Μ' ενδιαφέρει κυρίως ο χρόνος σε σχέση με το φούρνο, αν όντως παίζει κρούστα.

Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία ή γέλωτα.
Ι
kasselakis ακριβώς για τον ίδιο λόγο.
Πολέμαρχε της σύγχρονης αριστεράς, ιδού ο άτακτος στρατός σου.
Ι

Πολέμαρχε της σύγχρονης αριστεράς, ιδού ο άτακτος στρατός σου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γαμανε , πάρε και μιας χρήσης λαδόκολλα στο σχήμα του ταψιού του air fryer , και σπρέι λαδιού για τηγανιτές πατάτες.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:01Malakas, πήρα air fryer!! Eίδα το φως το αληθινό!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Έχει να δουλέψει η κουζίνα κάνα χρόνο

Κοτόπουλο σε 20 λεπτά, ζουμερο με τραγανή πέτσα , αφού το εγκρίνω εγώ που είμαι σούπερ περίεργος στο φαγητό!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:20Σε τί το έχεις δοκιμάσει;Cecily Anne έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:01Malakas, πήρα air fryer!! Eίδα το φως το αληθινό!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Μ' ενδιαφέρει κυρίως ο χρόνος σε σχέση με το φούρνο, αν όντως παίζει κρούστα.
People blow their minds ,They choose to resign
This deformed society is part of a design
It'll never go away , It's in the cards that way
The masses of humanity have always had to suffer
This deformed society is part of a design
It'll never go away , It's in the cards that way
The masses of humanity have always had to suffer
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 08 Μάιος 2023, 00:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 40 Απαντήσεις
- 1506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
06 Ιουν 2023, 12:47
-