2,5 χρόνια μετά
Re: 2,5 χρόνια μετά
Για μένα, ο μόνος πιθανός τρόπος να κολλήσω από μολυσμένη επιφάνεια, είναι να σκαλίσω την μύτη χωρίς να απολυμάνω τα χέρια. Άλλο τρόπο δεν μπορώ να σκεφτώ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
hellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 14:13Δεν χρειάζεται να γλείψω τίποτα. Αγγίζω χιλιάδες αντικείμενα και επιφάνειες την ημέρα και δεν γίνεται να τα απολυμαίνω συνέχεια. Πλήκτρα POS, χερούλια από πόρτες και ψυγεία, κιβώτια, προϊόντα, χρήματα. Απολυμαίνω όσο είναι δυνατόν, αλλά μπαίνουν εκατοντάδες άτομα την ημέρα στο μαγαζί. Είναι αδύνατον να υπάρχει απόλυτος έλεγχος.stavmanr έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 13:41Ρεσιτάλ...hellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 13:20
Περαστικά, ολόψυχα!
Γνώμη μου είναι ότι δεν κόλλησες 2,5 χρόνια τώρα, γιατί έχει δοθεί υπερβολική βαρύτητα στην πιθανότητα να κολλήσεις διά αέρος και η μόλυνση από επιφάνειες και αντικείμενα σχεδόν θεωρείται πλέον μπανάλ. Εντούτοις κόλλησες στο σπίτι σου, μάλλον γιατί επιφάνειες και αντικείμενα. Κατά πάσα πιθανότητα διακόπτες και βρύσες.
Εσύ έγλειφες πόμολα και κόλλησες;
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από επιφάνεια πιστεύω ότι κόλλησα.

Το διάβασες στον καφέ ή απλά είπες "χμμμ, για να βρω ένα καλό παραμύθι ακόμα για τη μη χρήση μάσκας";
- hellegennes
Το διάβασα σε ένα ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια και περιέχει όλες τις αλήθειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στα λεγε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Περαστικά σε όσους νοσούν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Λάθος βιβλίο σου δώσανε.hellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 22:45Το διάβασα σε ένα ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια και περιέχει όλες τις αλήθειες.
Κάποιος σε δούλεψε.

- hellegennes
Α, δεν περιέχει όλες τις αλήθειες; Θα με εξαπάτησαν από παιδική ηλικία.stavmanr έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 23:57Λάθος βιβλίο σου δώσανε.hellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 22:45Το διάβασα σε ένα ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια και περιέχει όλες τις αλήθειες.
Κάποιος σε δούλεψε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taxalata xalasa
hellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 02:12Α, δεν περιέχει όλες τις αλήθειες; Θα με εξαπάτησαν από παιδική ηλικία.stavmanr έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 23:57Λάθος βιβλίο σου δώσανε.hellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 22:45Το διάβασα σε ένα ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια και περιέχει όλες τις αλήθειες.
Κάποιος σε δούλεψε.

𐀲𐀏𐀨𐀲𐀏𐀨𐀭 𐀀𐀗𐀨:𐀣𐀬𐀔:𐀓𐀫:𐀀𐀗𐀨:𐀏𐀬:𐀣𐀦
Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής.
Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Ένα μεγάλο μέρος όσων κολλάνε τον ιό, τον κολλάνε εξαιτίας απροσεξίας γιατί το παίρνουν αψήφιστα.
Τέτοια συμπεριφορά πρέπει να οδηγεί σε σημαντική άυξηση των εισφορών υγείας για το υποκείμενο.
Φυσικά και σε εξαπάτησαν αν σε έπεισαν ότι το πιο πιθανό είναι να κόλλησες covid από πόμολα.hellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 02:12Α, δεν περιέχει όλες τις αλήθειες; Θα με εξαπάτησαν από παιδική ηλικία.stavmanr έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 23:57Λάθος βιβλίο σου δώσανε.hellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 22:45Το διάβασα σε ένα ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια και περιέχει όλες τις αλήθειες.
Κάποιος σε δούλεψε.
Το ίδιο σε εξαπάτησαν αυτοί που σε έπεισαν ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει, κι ότι οι μάσκες είναι άχρηστες στην πανδημία.
- hellegennes
Νόμιζα ότι μιλούσαμε για την απάτη των ιερών βιβλίων σου. Η επιστήμη δεν με έχει εξαπατήσει ως τώρα.stavmanr έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 15:09Φυσικά και σε εξαπάτησαν αν σε έπεισαν ότι το πιο πιθανό είναι να κόλλησες covid από πόμολα.hellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 02:12Α, δεν περιέχει όλες τις αλήθειες; Θα με εξαπάτησαν από παιδική ηλικία.
Το ίδιο σε εξαπάτησαν αυτοί που σε έπεισαν ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει, κι ότι οι μάσκες είναι άχρηστες στην πανδημία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βασικά μιλούσες για την απάτη ενός δικού σου ιερού βιβλίουhellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 22:52Νόμιζα ότι μιλούσαμε για την απάτη των ιερών βιβλίων σου. Η επιστήμη δεν με έχει εξαπατήσει ως τώρα.stavmanr έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 15:09Φυσικά και σε εξαπάτησαν αν σε έπεισαν ότι το πιο πιθανό είναι να κόλλησες covid από πόμολα.hellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 02:12
Α, δεν περιέχει όλες τις αλήθειες; Θα με εξαπάτησαν από παιδική ηλικία.
Ζαλίστηκες, Χελετζέ.Το διάβασα σε ένα ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια και περιέχει όλες τις αλήθειες.
Συνοψίζω:
διάβασες σε κάποιο ιερό βιβλίο που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια (δικά σου λόγια) ότι είναι πιο πιθανό να κολλήσεις Covid από πόμολα, παρά από εισπνεόμενα σωματίδια.
Κάποιος σε δουλεύει πολύ άσχημα.
- hellegennes
Όταν ξεμεθύσεις τα ξαναλέμε. Δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν ειναι μεθυσμενος, ειναι οντως τοσο παγλαμας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia viewhellegennes έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 14:13
Δεν χρειάζεται να γλείψω τίποτα. Αγγίζω χιλιάδες αντικείμενα και επιφάνειες την ημέρα και δεν γίνεται να τα απολυμαίνω συνέχεια. Πλήκτρα POS, χερούλια από πόρτες και ψυγεία, κιβώτια, προϊόντα, χρήματα. Απολυμαίνω όσο είναι δυνατόν, αλλά μπαίνουν εκατοντάδες άτομα την ημέρα στο μαγαζί. Είναι αδύνατον να υπάρχει απόλυτος έλεγχος.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από επιφάνεια πιστεύω ότι κόλλησα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 16:08
Ξεκινησες να βγαζεις τα παπουτσια σου εκτος σπιτιου;
#covid19
από hellegennes » 14 Μαρ 2020, 22:16
Όχι, βέβαια. Γιατί; Τι θα συμβεί; Θα έχει πέσει ο ιός στο πάτωμα και θα τον πατήσω και θα τον φέρω στο σπίτι μου; Δεν λειτουργούν έτσι οι ιοί, δεν επιβιώνουν στην ατμόσφαιρα και δεν γλείφω τα πατώματα, έτσι κι αλλιώς, για να κινδυνεύω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1918 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
Σήμερα, 00:14
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί έχουν διαφορές στην απόδοση οι ομάδες της f1 από χρονιά σε χρονιά;
από Μαδουραίος » 26 Μαρ 2022, 19:46 » σε Αθλητικά - 13 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
26 Μαρ 2022, 22:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση 10 χρονια Luben - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
από Freelancer » 23 Δεκ 2022, 21:13 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 12 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GreekGuy
24 Δεκ 2022, 20:58
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alekhine
08 Μαρ 2022, 12:00