ειμαι ηλιθιος;
Re: ειμαι ηλιθιος;
Τρου και από εμένα
Χέλι, όχι βέβαια δεν είσαι ηλίθιος
Είσαι παιδί λουκούμι
Χέλι, όχι βέβαια δεν είσαι ηλίθιος
Είσαι παιδί λουκούμι
"... που τον αγαπάω;" sys3x
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
hellegennes όλα καλά σήμερα;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality
- hellegennes
οχι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- La Bourgeoisie
Toσο οσο και ο Γιαννοπουλος.
Ρε μαν, στέκεις από μυαλό; Σαφώς και ΔΕΝ είσαι ηλίθιος. Τί μαλακισμένες ερωτήσεις κάνεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
stavmanr έγραψε: ↑21 Σεπ 2022, 23:53Φαίνεται ότι δεν έχεις γνωρίσει ακόμα μαθηματική διάνοια που δεν ξέρει να δέσει τα κορδόνια του.
Είχα την πραγματική τύχη να γνωρίσω.
Ο τύπος είναι μαθηματική "διάνοια" και "ηλίθιος" ταυτόχρονα, ανάλογα το πώς θα αποφασίσεις να τον αξιολογήσεις και με βάση ποια κριτήρια.

Γενική ενικού λοιπόν και αναλόγως του υποβάθρου που έχει ο καθένας μας...

Παρατηρητής...
- ksk
Κάτι θέλει να πει σε κάποιον...

Παρατηρητής...
Η διαταραχή ιστορικής προσωπικότητας (HPD) είναι μια κατάσταση ψυχικής υγείας που χαρακτηρίζεται από ασταθή συναισθήματα, μια διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού μας και μια συντριπτική επιθυμία να γίνουμε αντιληπτοί. Τα άτομα με HPD συχνά συμπεριφέρονται δραματικά ή ακατάλληλα για να τραβήξουν την προσοχή.
Πέρασε η εποχή που ασχολούμασταν μαζί τους σαν υγειονομικές βόμβες και τώρα έχουν λαλήσει ,μέχρι να βρουν νέο αφήγημα.
Πέρασε η εποχή που ασχολούμασταν μαζί τους σαν υγειονομικές βόμβες και τώρα έχουν λαλήσει ,μέχρι να βρουν νέο αφήγημα.
- ksk
BOOMER έγραψε: ↑22 Σεπ 2022, 15:13Η διαταραχή ιστορικής προσωπικότητας (HPD) είναι μια κατάσταση ψυχικής υγείας που χαρακτηρίζεται από ασταθή συναισθήματα, μια διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού μας και μια συντριπτική επιθυμία να γίνουμε αντιληπτοί. Τα άτομα με HPD συχνά συμπεριφέρονται δραματικά ή ακατάλληλα για να τραβήξουν την προσοχή.

Παρατηρητής...
Εξ αιτίας σου μια βδομάδα μου βγαίνει μπάνερ που οδηγεί σε αυτό. Να τελειώσει να ησυχάσω :plouf έγραψε: ↑21 Σεπ 2022, 23:43Καθόλου ηλίθιος δεν είσαι ίσα ίσα που συμπεριφερεσαι πολύ κόσμια και μιλάς
με επιχειρήματα ακόμα κι αν διαφωνήσει μαζί σου.
Αντιθέτως τα κομματοσκυλα οποιασδήποτε απόχρωσης γράφουν τις δικιες τους παπαρολογιες
και είναι ακλονητοι και δογματικοι στις πεποιθήσεις τους.
Για να είμαστε όμως απολύτως αντικειμενικοί και δίκαιοι η κατάντια του αισχιστου είδους
είναι να γίνει κάποιος μποτακι του Κόμματος Κατσαπλιαδων Εγκληματιών όπως οι Μπουμποφλουφηδες.
Αυτά τα σιχαμερα και γλοιώδη σκουλήκια το μόνο που ξέρουν να κανουν είναι να σπαμαρουν προπαγάνδα που έχει πάρει πρώτα έγκριση απο ταην Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό
Γραφείο της Σέχτας των ιεχωβαδων του Περισσού και δεν κάνουν διάλογο με κανένα
απλα μονο σπαμαρουν.
Αυτά που γράφουν αγγίζουν τα όρια του ιλλαροτραγικου και εκπορνευουν την κοινη λογική και
θα αναφωνησω με απόλυτη βεβαιότητα οτι ακόμα και η Πράβδα στην Σοβιετια του Στάλιν η
ακόμα και η εφημερίδα Ροντονγκ Σινμουν της Βόρειας Κορέας είναι όαση αντικειμενικής πληροφορώσης κι ενημέρωσης συγκρινόμενη με την αισχρή παπαρολογια αυτών των σιχαμερων σκουληκιών.
Τις όμορφες καλησπερες μου.
https://festival.kne.gr/48o-festival/
Προφανώς. Ηλίου φαεινότερον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τζούλια Νόβα: «Μου έλεγαν πως επειδή είμαι από την Ουκρανία, είμαι ελευθέρων ηθών»
από Μαδουραίος » 29 Αύγ 2022, 08:27 » σε Life style - 2 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
22 Σεπ 2022, 16:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
από Μαδουραίος » 15 Μάιος 2022, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 341 Απαντήσεις
- 7581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
19 Μάιος 2022, 19:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει πιό ηλίθιος βουλευτής από τον Γιάννη τον Λοβέρδο
από Μαδουραίος » 31 Ιαν 2022, 19:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1561 Προβολές
-