Πλαφόν στις κότες βάζει ο Έθνι στις πόλεις
-
Πλαφόν στις κότες βάζει ο Έθνι στις πόλεις
Έχουνε χαζεψει τελείως οι κάτω των 50. Περπατάω σε πεζοδρόμιο που χωράει ένα άτομο ανά κατεύθυνση, έρχονται δύο κλωσσες η μία δίπλα στην άλλη και απλωτά, από απέναντι. Παραμεριζω όσο πιο δεξιά μπορώ πριν πέσω στον πολυσύχναστο δρόμο, χτυπάει πάνω μου η μια αφού στρίψει ανεπιτυχώς Τερμα δεξιά τελευταία στιγμή σαν να ήταν η ύστατη επιλογή (σαν τον Τιτανικό ένα πράγμα, αλλά με πιο γελοίο στολισμό) και μου λέει "σιγά καλέ", της απαντώ σε άπταιστα Perseusικα - βλ. Νήμα για βλαχάκι) "από δεξιά ζώον" και απαντάει με ύφος "α σώπα μωρέ" τσεκάροντας για την συμπαράσταση περαστικών. Κατά διαόλου πάμε...
Re: Πλαφόν στις κότες βάζει ο Έθνι στις πόλεις
Μήπως ήθελε να τριφτεί πάνω σου για κάποιο λόγο;
Re: Πλαφόν στις κότες βάζει ο Έθνι στις πόλεις
Άσ'τα να πάνε...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 00:13Έχουνε χαζεψει τελείως οι κάτω των 50. Περπατάω σε πεζοδρόμιο που χωράει ένα άτομο ανά κατεύθυνση, έρχονται δύο κλωσσες η μία δίπλα στην άλλη και απλωτά, από απέναντι. Παραμεριζω όσο πιο δεξιά μπορώ πριν πέσω στον πολυσύχναστο δρόμο, χτυπάει πάνω μου η μια αφού στρίψει ανεπιτυχώς Τερμα δεξιά τελευταία στιγμή σαν να ήταν η ύστατη επιλογή (σαν τον Τιτανικό ένα πράγμα, αλλά με πιο γελοίο στολισμό) και μου λέει "σιγά καλέ", της απαντώ σε άπταιστα Perseusικα - βλ. Νήμα για βλαχάκι) "από δεξιά ζώον" και απαντάει με ύφος "α σώπα μωρέ" τσεκάροντας για την συμπαράσταση περαστικών. Κατά διαόλου πάμε...

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 0 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Αύγ 2024, 19:39
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακμή στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
από Financial man » 21 Ιουν 2023, 19:50 » σε Οικονομία - 27 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
02 Αύγ 2023, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουγγαρία: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία που βάζει τέλος στις παρελάσεις – παρωδίες των GAY
από Vardos » 14 Απρ 2025, 22:42 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
15 Απρ 2025, 00:15
-