Κάνετε ποτέ χαζομάρες;
Κάνετε ποτέ χαζομάρες;
Όταν είστε μόνοι κυρίως. Για παράδειγμα, όταν είμαι μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου, κάποιες φορές κάνω γκριμάτσες ή όταν περπατάω κάπου μόνος μού αρεσει να σκέφτομαι πως παίζω σε ταινία και φτιάχνω ένα πλασματικό μοντάζ με κοντινά μου, παίρνοντας το κατάλληλο ύφος ανάλογα με τον πρωταγωνιστή που υποδύομαι. Επισης τραγουδαω και καποιες φορες μιλαω μονος μου (συνηθως βρίζω) Είμαι υπερβολικά παρών στον εαυτό μου και λιγότερο στον έξω κόσμο. Συμβαίνει και σε αλλους;
- Otto Weininger
Re: Κάνετε ποτέ χαζομάρες;
Αν μιλούσαν οι τοίχοι 

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ξέρω έναν ηλικιωμένο κύριο που τις Κυριακές ντύνεται με φανέλα ομάδας και πάει σε σύνδεσμο φωναζοντας αγωνιστικά συνθήματα σαν 15χρονο με καυλοσπυρα, τσακώνεται με παράγοντες και φωνάζει για τα σφυρίγματα του διαιτητη. Εφόσον βέβαια η πολιτεία κωφευει και δεν έχει κάποιον δικό του να τον μαζέψει, τέτοια λυπηρα περιστατικά θα συμβαίνουν.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι κάνω αρκετές μερικές φορές μπορεί να σκέφτομαι ενα ανόητο
αστείο και γελαω μόνος μου.
αστείο και γελαω μόνος μου.
Πόθεν το σκάλωμα που έχεις φάει; Εμένα ο Νιονιόφιλος μού φαίνεται πολύ εντάξει άτομο, τι σου 'χει κάνει;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:20Ξέρω έναν ηλικιωμένο κύριο που τις Κυριακές ντύνεται με φανέλα ομάδας και πάει σε σύνδεσμο φωναζοντας αγωνιστικά συνθήματα σαν 15χρονο με καυλοσπυρα, τσακώνεται με παράγοντες και φωνάζει για τα σφυρίγματα του διαιτητη. Εφόσον βέβαια η πολιτεία κωφευει και δεν έχει κάποιον δικό του να τον μαζέψει, τέτοια λυπηρα περιστατικά θα συμβαίνουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Είναι και φαν Σαββόπουλου;Isildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:29Πόθεν το σκάλωμα που έχεις φάει; Εμένα ο Νιονιόφιλος μού φαίνεται πολύ εντάξει άτομο, τι σου 'χει κάνει;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:20Ξέρω έναν ηλικιωμένο κύριο που τις Κυριακές ντύνεται με φανέλα ομάδας και πάει σε σύνδεσμο φωναζοντας αγωνιστικά συνθήματα σαν 15χρονο με καυλοσπυρα, τσακώνεται με παράγοντες και φωνάζει για τα σφυρίγματα του διαιτητη. Εφόσον βέβαια η πολιτεία κωφευει και δεν έχει κάποιον δικό του να τον μαζέψει, τέτοια λυπηρα περιστατικά θα συμβαίνουν.
Απαντάς πάντα με ερώτηση;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:30Είναι και φαν Σαββόπουλου;Isildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:29Πόθεν το σκάλωμα που έχεις φάει; Εμένα ο Νιονιόφιλος μού φαίνεται πολύ εντάξει άτομο, τι σου 'χει κάνει;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:20Ξέρω έναν ηλικιωμένο κύριο που τις Κυριακές ντύνεται με φανέλα ομάδας και πάει σε σύνδεσμο φωναζοντας αγωνιστικά συνθήματα σαν 15χρονο με καυλοσπυρα, τσακώνεται με παράγοντες και φωνάζει για τα σφυρίγματα του διαιτητη. Εφόσον βέβαια η πολιτεία κωφευει και δεν έχει κάποιον δικό του να τον μαζέψει, τέτοια λυπηρα περιστατικά θα συμβαίνουν.

Μη ρωτάς τι σου έχει κάνει ο συντονιστής. Ρώτα τι έχεις κάνει εσύ στον συντονιστήIsildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:29Πόθεν το σκάλωμα που έχεις φάει; Εμένα ο Νιονιόφιλος μού φαίνεται πολύ εντάξει άτομο, τι σου 'χει κάνει;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:20Ξέρω έναν ηλικιωμένο κύριο που τις Κυριακές ντύνεται με φανέλα ομάδας και πάει σε σύνδεσμο φωναζοντας αγωνιστικά συνθήματα σαν 15χρονο με καυλοσπυρα, τσακώνεται με παράγοντες και φωνάζει για τα σφυρίγματα του διαιτητη. Εφόσον βέβαια η πολιτεία κωφευει και δεν έχει κάποιον δικό του να τον μαζέψει, τέτοια λυπηρα περιστατικά θα συμβαίνουν.
-
Beria @ Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
Με έχει ειρωνευτεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά από εδώ που έβγαλε το συμπέρασμα να μαζευτω εγώ και όχι ο Χαοτικος που με έβρισε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτηρι
Ναι, λέγε τέτοια εσύ και να δω μετά πώς θα ξανακυκλοφορήσεις ασφαλής με το κάμπριο.Beria έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:34Μη ρωτάς τι σου έχει κάνει ο συντονιστής. Ρώτα τι έχεις κάνει εσύ στον συντονιστήIsildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:29Πόθεν το σκάλωμα που έχεις φάει; Εμένα ο Νιονιόφιλος μού φαίνεται πολύ εντάξει άτομο, τι σου 'χει κάνει;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:20Ξέρω έναν ηλικιωμένο κύριο που τις Κυριακές ντύνεται με φανέλα ομάδας και πάει σε σύνδεσμο φωναζοντας αγωνιστικά συνθήματα σαν 15χρονο με καυλοσπυρα, τσακώνεται με παράγοντες και φωνάζει για τα σφυρίγματα του διαιτητη. Εφόσον βέβαια η πολιτεία κωφευει και δεν έχει κάποιον δικό του να τον μαζέψει, τέτοια λυπηρα περιστατικά θα συμβαίνουν.

Α, οκ, τρολάρεις ως συνήθως. Γιατί αυτό που μού δείχνεις και αυτά που λες δεν έχουν καμμιά σχέση, απ' όσο βλέπω.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:35Beria @ Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
Με έχει ειρωνευτεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά από εδώ που έβγαλε το συμπέρασμα να μαζευτω εγώ και όχι ο Χαοτικος που με έβρισε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτηρι

-
Μάλλον δεν διάβασες όλη την σελίδα . Εγώ είπα στον χαοτικό ότι μιλάει για την αριστερά σαν πονηρός παππουλης της εκκλησίας, ο Χαοτικος μου απάντησε να πάρω τον πούλο, και ο Μπέρια κατέληξε να μαζευτώIsildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:39Α, οκ, τρολάρεις ως συνήθως. Γιατί αυτό που μού δείχνεις και αυτά που λες δεν έχουν καμμιά σχέση, απ' όσο βλέπω.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:35Beria @ Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
-
Εννοείται ότι τα ποστ του χαοτικου που με βρίζουν σβήστηκαν αφού έκανα αναφορά, δεν τα είχε δει ο Μπέρια 

Καλά. Ξαναδιάβασε κι εσύ ολόκληρη τη σελίδα με ψύχραιμο μάτι, από το ποστ σου και μετά, και έλα ξαναπές μου ότι ο Μπέριας μεροληπτεί εις βάρος σου.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:41Μάλλον δεν διάβασες όλη την σελίδα . Εγώ είπα στον χαοτικό ότι μιλάει για την αριστερά σαν πονηρός παππουλης της εκκλησίας, ο Χαοτικος μου απάντησε να πάρω τον πούλο, και ο Μπέρια κατέληξε να μαζευτώIsildur έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:39Α, οκ, τρολάρεις ως συνήθως. Γιατί αυτό που μού δείχνεις και αυτά που λες δεν έχουν καμμιά σχέση, απ' όσο βλέπω.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:35
Beria @ Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή

Α, υπήρχαν κι άλλα; Εγώ λέω γι' αυτά που μού έδειξες.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:43Εννοείται ότι τα ποστ του χαοτικου που με βρίζουν σβήστηκαν αφού έκανα αναφορά, δεν τα είχε δει ο Μπέρια
Οπότε, ποιο είναι το πρόβλημα; Έκανες report, τα σβήσανε, παμ' παρακάτ'. Αν είναι έτσι, τότε γιατί είδα ότι λες αλλού πως δεν δίνουν σημασία στα reports σου; Κάπου σε χάνω...