Περί διδακτορικού
Περί διδακτορικού
Πρόσφατα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου. Ο στενός κύκλος μου με παροτρύνει να εκπονήσω και διδακτορική διατριβή.
Εσείς τι πιστεύετε; Αξίζει τον κόπο;
Από την μια πλευρά θα ήθελα να το κάνω, από την άλλη πλευρά τρία με τέσσερα χρόνια ακόμη διαβάσματος και συγγραφής μου φαίνονται βουνό!
Από την μια πλευρά θα ήθελα να το κάνω, από την άλλη πλευρά τρία με τέσσερα χρόνια ακόμη διαβάσματος και συγγραφής μου φαίνονται βουνό!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Re: Περί διδακτορικού
Θα σε βοηθήσει επαγγελματικά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εξαρτάται αν σε τρώει μέσα σου το θέμα για να αφοσιωθείς
Τα άλλα δεν έχουν σημασία
Τα άλλα δεν έχουν σημασία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θα αυξήσει τις πιθανότητες μου να μπω ως καθηγητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο μιας και πληροφορούμε ότι ψάχνουν να προσλάβουν δικά τους άτομα.
Εύχομαι ό,τι καλλίτερο, Ούτι. Κυνήγησέ το, αν το επιθυμείς.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ληστοσυμμορίτης
σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Space_Passenger
Εξαρταται ποσο χρονων εισαι. Αν εισαι καπου 24 τωρα που τελειωσες μαστερ καντο. Αν εισαι 40 πεταξε το πουλι.
γυμναστής είναι - στο διδακτορικό θα παίρνει διπλή ποσότητα κρεατίνης και bcaa και θα κάνει +10 κάμψεις τη μέραΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:38σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κοινωνικές σπουδές με ειδίκευση στην Αθλητική Κοινωνιολογία και Ανθρωπολογία.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:38σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.
43Space_Passenger έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:39Εξαρταται ποσο χρονων εισαι. Αν εισαι καπου 24 τωρα που τελειωσες μαστερ καντο. Αν εισαι 40 πεταξε το πουλι.
Yochanan έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:40γυμναστής είναι - στο διδακτορικό θα παίρνει διπλή ποσότητα κρεατίνης και bcaa και θα κάνει +10 κάμψεις τη μέραΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:38σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.

- Μαδουραίος
Yochanan έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:40γυμναστής είναι - στο διδακτορικό θα παίρνει διπλή ποσότητα κρεατίνης και bcaa και θα κάνει +10 κάμψεις τη μέραΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:38σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.

- Ληστοσυμμορίτης
Χυδαια-αγοραία το θέτεις, η φυσική αγωγή έχει τη σημασία της για την κοινωνία.Yochanan έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:40γυμναστής είναι - στο διδακτορικό θα παίρνει διπλή ποσότητα κρεατίνης και bcaa και θα κάνει +10 κάμψεις τη μέραΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:38σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Αν προσληφθείς στο Δημόσιο ,είναι 3 Μ.Κ επιπλέον στον μισθό σου ,δηλαδή 110 ευρώ περίπου. Όχι όμως συντάξιμα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:30Πρόσφατα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου. Ο στενός κύκλος μου με παροτρύνει να εκπονήσω και διδακτορική διατριβή.
Απ' την άλλη μπορείς να διεκδικήσεις θέση ευθύνης με παραπάνω μόρια.
- Space_Passenger
Εχε υποψη οτι στην Ελλάδα δεν πληρωνουν τα Διδακτορικα οσο τα κανεις. Επισης υπολογισε καπου 5 χρονια για να εισαι κομπλε.
Το σκέφτομαι μόνο με την προϋπόθεση να διεκδικήσω θέση στο ΕΑΠ.Στύξ έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:45Αν προσληφθείς στο Δημόσιο ,είναι 3 Μ.Κ επιπλέον στον μισθό σου ,δηλαδή 110 ευρώ περίπου. Όχι όμως συντάξιμα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 14:30Πρόσφατα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου. Ο στενός κύκλος μου με παροτρύνει να εκπονήσω και διδακτορική διατριβή.
Απ' την άλλη μπορείς να διεκδικήσεις θέση ευθύνης με παραπάνω μόρια.
- Space_Passenger
και γω ηθελα να κανω καποτε. Αλλα τα χρονια τα καλα περασαν. οσο μεγαλωνεις... αλλες αντοχες και αλλες προοπτικες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάνω απο 6 στους 10 πρόσφυγες κάτοχοι μεταπτυχικού η διδακτορικού
από Unique » 22 Φεβ 2025, 10:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
22 Φεβ 2025, 12:47
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιουν 2024, 23:16