Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
mao mao

Re: Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 05 Φεβ 2025, 00:21

nik_killthemall έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:11
mao mao έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:07
Μη βάλω και deepseek. Τα ίδια βγάζει . Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις εσύ Νίκο;
οχι βεβαια, εγω διδαχθηκα απο βιβλια οχι απο τσατ παπατζι ...

mao mao πρωτα ρωταω εσενα : ποια ειναι η πιθανοτητα να μην κερδισεις το τζοκερ αν παιξεις 1000 ιδιες στηλες στην ιδια κληρωση ?

Δωσε οσο πιο τεκμηριωμενη απαντηση μπορεις με βαση οσα ξερεις ή υποθετεις !

Μετα κανε την ιδια ακριβως ερωτηση σε ενα απο τα τσατ παπατζι ... και δειξε μας την απαντηση !
Τώρα η τρολλάρεις η υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 05 Φεβ 2025, 00:24

Crimson_2 έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:18

Μόλις το δοκίμασα και έρχεται στα συγκαλά του αν του πεις ότι κάθε παίκτης μπορεί να παίξει πολλές φορές.
ειναι κρυφη πληροφορια αυτη μη του την λετε ... το σωστο ειναι να του λεμε οτι μας συμφερει και εφοσον η απαντηση μας συμφερει να την δειχνουμε, αντικαθιστωντας βιβλια, νομους, σπουδες απο την αυθεντια του φραντζαιζ : chat papatzi !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 05 Φεβ 2025, 00:25

hellegennes έγραψε:
04 Φεβ 2025, 22:41
Crimson_2 έγραψε:
04 Φεβ 2025, 20:56
5. Καταρχάς απόρησα με το Μπευζιανη, εμένα μια ζωή Μπαγεσιανη μου την μάθαιναν
Απόρησες, Νικολάκη, γιατί δεν ξέρεις στατιστική. Όλα τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα αυτόν τον όρο χρησιμοποιούν:

https://bankfin.unipi.gr/mathimata/baye ... onometrics

https://eclass.uoa.gr/modules/document/ ... erence.pdf

http://www2.stat-athens.aueb.gr/~jpan/s ... pter24.pdf

https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/bitstr ... sAllowed=y

https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstr ... sequence=1

Οι υπόλοιπες ασυναρτησίες σου δεν έχει νόημα να σχολιαστούν.
Εννοείς σε τρομπονιασα οπότε κανείς τουμπεκί στα υπόλοιπα. Στο πανεπιστήμιο που εγώ πήγα, μας την είπαν Μπαγεσιανή. Στο πανεπιστήμιο που εσΧΑΧΑΧΑ άστο τι ασχολούμαι, συνέχισε να μας δείχνεις ότι σου είναι αδύνατον να παραδεχτείς τα λάθη σου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Φεβ 2025, 00:27

pussycat έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:09
Άσε με κι εσύ με το τσαγτπ, παραλίγο να χεστούμε. :lol:
φοβερό ειναι, και εμενα με πέρασε απο ολα τα σταδια, και χελη μου ειπε, και νικ, θελει να του χαμογελας και τα καταφέρνει, πολυ ωραίο.

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 05 Φεβ 2025, 00:28

nik_killthemall έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:24
Crimson_2 έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:18

Μόλις το δοκίμασα και έρχεται στα συγκαλά του αν του πεις ότι κάθε παίκτης μπορεί να παίξει πολλές φορές.
ειναι κρυφη πληροφορια αυτη μη του την λετε ... το σωστο ειναι να του λεμε οτι μας συμφερει και εφοσον η απαντηση μας συμφερει να την δειχνουμε, αντικαθιστωντας βιβλια, νομους, σπουδες απο την αυθεντια του φραντζαιζ : chat papatzi !
Τουλάχιστον εκτιμάω ότι στο deepseek σου δείχνει το Chain of Thought και βλέπεις real time να παραδέχεται ότι το αρχικό νούμερο προϋποθέτει ανεξαρτησία μεταξύ των στηλών και ισοπιθανα ενδεχόμενα και τα μαζεύει μετά, ειδικά αν του πεις οκ ρε μάγκα αν έχω 24εκ μοναδικές στήλες πόσο βγαίνει;

Συμπέρασμα Deepseek > Πχορουμιτες

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 05 Φεβ 2025, 00:28

mao mao έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:21
nik_killthemall έγραψε:
mao mao έγραψε:

mao mao πρωτα ρωταω εσενα : ποια ειναι η πιθανοτητα να μην κερδισεις το τζοκερ αν παιξεις 1000 ιδιες στηλες στην ιδια κληρωση ?

Μετα κανε την ιδια ακριβως ερωτηση σε ενα απο τα τσατ παπατζι ... και δειξε μας την απαντηση !
το δευτερο και στο λεω στη μαπα ! Οταν μου φερνεις ως θεσφατο για μαθηματικο προβλημα το εκαστοτε chat papatzi ναι υποτιμω την νοημοσυνη σου !

Φερε μου μια δικια σου αποπειρα μαθηματικης αποδειξης στο απλοποιημενο πειραμα σου, και λαθη να εχει θα ειναι πιο σοβαρη απτον papatzi !

Θα αντικατασταθουν ολοκληρες βιβλιοθηκες με πραγματικα βιβλια μαθηματικων και απειρες ασκησεις λυμμενες και εφαρμοσμενες απο το τσατ παπατζι ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat » 05 Φεβ 2025, 00:29

nik_killthemall έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:19

αχχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχααχχαχαχαχαχα

how can i trust you again if ur such silly mistakes χααχαχααχαχχα

απο σενα περιμενει το τσατ παπατζι να βγαλει μεροκαματο ? Χεστηκε για σενα ... Εδω υπαρχουν μιλιουνια ημιμαθων εκει ειναι η πελατεια και το χρημα.
Ε πήγε να με τρελάνει.

Εικόνα

Πάντως στο τέλος παραδέχτηκε το λάθος του, το ultimate turing test για AIs.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 05 Φεβ 2025, 00:34

nik_killthemall έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:28
mao mao έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:

το δευτερο και στο λεω στη μαπα ! Οταν μου φερνεις ως θεσφατο για μαθηματικο προβλημα το εκαστοτε chat papatzi ναι υποτιμω την νοημοσυνη σου !

Φερε μου μια δικια σου αποπειρα μαθηματικης αποδειξης στο απλοποιημενο πειραμα σου, και λαθη να εχει θα ειναι πιο σοβαρη απτον papatzi !

Θα αντικατασταθουν ολοκληρες βιβλιοθηκες με πραγματικα βιβλια μαθηματικων και απειρες ασκησεις λυμμενες και εφαρμοσμενες απο το τσατ παπατζι ?
τη μαθηματική απόδειξη την πήρες στην πρώτη σελίδα. Ανεξάρτητα ενδεχόμενα , γινόμενο καληνύχτα. Εκτός αν η θωρία πιθανοτήτων δεν είναι μαθηματικά και είναι αστρολογία.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 05 Φεβ 2025, 00:35

pussycat έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:29
nik_killthemall έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:19

αχχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχααχχαχαχαχαχα

how can i trust you again if ur such silly mistakes χααχαχααχαχχα

απο σενα περιμενει το τσατ παπατζι να βγαλει μεροκαματο ? Χεστηκε για σενα ... Εδω υπαρχουν μιλιουνια ημιμαθων εκει ειναι η πελατεια και το χρημα.
Ε πήγε να με τρελάνει.

Εικόνα

Πάντως στο τέλος παραδέχτηκε το λάθος του, το ultimate touring test για AIs.
χαχαχααχχαχααχ

i'm the one crunching the numbers here

Σοβαρα τωρα, θελω να κανω μια εκτιμηση : δεν προκειται τα τσατ παπατζι που ειναι ανοιχτα προς τον κοσμο να πετυχουνε ΠΟΤΕ τπτ, γιατι κατα 99,99% οι τουτορες απτους οποιους θα κανουνε λερνινκ δεν θα ειναι γνωστες, αλλα θα ειναι μαναβηδες !

Αν καποια εταιρεια ηθελε οντως να αναπτυξει σοβαρη τεχνητη νοημοσυνη τοτε θα φροντιζε κατα την συνεχη της εκπαιδευση να μην συγχρωτιζεται ΠΟΤΕ με μαναβηδες, δηλ. με τον 99,999% του κοσμου, παρα μονο με γνωστες που θα εθεταν τις σωστες ερωτησεις καθε φορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 05 Φεβ 2025, 00:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 05 Φεβ 2025, 00:41

mao mao έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:34
nik_killthemall έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:28
mao mao έγραψε:

τη μαθηματική απόδειξη την πήρες στην πρώτη σελίδα. Ανεξάρτητα ενδεχόμενα , γινόμενο καληνύχτα. Εκτός αν η θωρία πιθανοτήτων δεν είναι μαθηματικά και είναι αστρολογία.
Το αν δυο ενδεχομενα ειναι ανεξαρτητα δεν ειναι προιον θρησκευτικου τυπου δηλωσης, αλλα προϊον μαθηματικης αποδειξης ! Εσυ εκανες απλα μια θρησκευτικου τυπου δηλωση "οι στηλες ειναι ανεξαρτητες γιατι ετσι γουσταρω και το λεει ο θεος", αυτα στην εκκλησια οχι εδω !

Στο νημα εχω παραθεσει ΔΥΟ μαθηματικες αποδειξεις που δειχνουν ΠΟΤΕ οι στηλες ειναι ανεξαρτητες και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειναι ανεξαρτητες, τις οποιες αποδειξεις πιθανοτατα δεν τις καταλαβαινεις γιατι δεν ξερεις μαθηματικα. Στο τζοκερ λοιπον οι στηλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ! Εσυ ΑΝΤΙΘΕΤΑ μαθηματικη αποδειξη εστω και λανθασμενη δεν εχεις παραθεσει ουτε μια

και μαλιστα αν σε ρωτησω ΠΟΤΕ δυο ενδεχομενα ονομαζονται ανεξαρτητα δεν θα ξερεις να μου απαντησεις, και για να μαθεις δεν θα γκουγκλαρεις ενα πανεπιστημιακο βιβλιο ή εστω λυκειου για να δεις τον ορισμο,

αλλα θα πας στο τσατ παπατζι το οποιο θα σου απαντησει λαθος, το οποιο εσυ θα το δεχτεις ως σωστο και θαρθεις παλι να μας το δειξεις ...

Μολις περιεγραψα ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ και ακολουθους εσας τα μαναβακια !

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 05 Φεβ 2025, 01:07

Διάβασα ξανά τις δύο πρώτες σελίδες του νήματος.. Σε διόρθωσε ο μανάβης υπολογίζοντας σωστά την πιθανότητα και έχεις σκυλιάσει. Αν είναι δυνατό να σε διορθώνει εσένα ένα μαναβής . Ερε κομπλα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Φεβ 2025, 01:09

εδω να θυμίσω οτι ο μαο μαο ειναι ο μόνος στο φόρουμ, που καταλαβε σωστά το πρόβλημα με το αεροπλανο και τον ιμάντα. Ο μόνος που μεχρι την τελευταία σελίδα, λεει το σωστό, φωνάζει το δίκαιο, ακατάπαυστα. Επρεπε να μας ψυλλιάσει αυτο.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 05 Φεβ 2025, 01:19

mao mao έγραψε:
05 Φεβ 2025, 01:07
Διάβασα ξανά τις δύο πρώτες σελίδες του νήματος.. Σε διόρθωσε ο μανάβης υπολογίζοντας σωστά την πιθανότητα και έχεις σκυλιάσει. Αν είναι δυνατό να σε διορθώνει εσένα ένα μαναβής . Ερε κομπλα.
Αυτο ειναι η μαθηματικη σου απαντηση στο γιατι οι στηλες στο τζοκερ ειναι ανεξαρτητες και στο ποτε δυο ενδεχομενα ονομαζονται ανεξαρτητα ? :smt005: ΣΩΡΑΙΟΣ !

Οχι μαν με διορθωσε λαθος ! Και εσυ δεν πιανεις οπως φαινεται ουτε τη ληγουσα !

πουσι κατ και κριμσον στην 19η σελιδα αναγκασαν με ερωτησεις το τσατ παπατζι να διορθωσει τις λαθος απαντησεις που εδινε και να απαντησει πως αν οι στηλες ειναι ολες διαφορετικες τοτε η πιθανοτητα ειναι απλα μια διαιρεση ! Δεν το πηρες χαμπαρι προφανως, αλλα αυτα τα σκρινσοτ ανεβαζουν τοσην ωρα τα παιδια και γιαυτο γελαμε και κοροιδευουμε το τσατ παπατζι !

Αυτη τη διαιρεση την εχω γραψει απο τη 2η σελιδα στις 30 γεναρη, ιδου :
nik_killthemall έγραψε:
30 Ιαν 2025, 21:47
Για παραδειγμα βλεπω πως στη τελευταια κληρωση παιχτηκαν 5 εκ στηλες που για να παρουμε τη worst case ας υποθεσουμε πως ολες ειναι διαφορετικες μεταξυ τους και δεν υπαρχουν διπλες. Ολοι οι συνδυασμοι στο τζοκερ ειναι κατι πανω απο 24 εκ, οποτε οι πιθανοτητες να υπαρξει νικητης ειναι 5/24 = 21% και οι πιθανοτητες να γινει τζακ ποτ ειναι 79% !
Και αμεσως ο παπατζης πεταχτηκε και με διορθωσε προφανως λαθος καθως η μαθηματικη του καταρτιση βασιζοταν στο τσατ παπατζι που τοτε εδινε αλλες απαντησεις (ειδικα αν δεν του γινονταν οι σωστες ερωτησεις ωστε να διδαχθει) :
hellegennes έγραψε:
31 Ιαν 2025, 03:15
Συγγνώμη, αλλά έχεις υπολογίσει λάθος τις πιθανότητες. Νομίζω ότι έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι χρειάζεται να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου σ' αυτόν τομέα, από προηγούμενη συζήτηση.

Σε 5 εκατομμύρια στήλες η πιθανότητα να μην βγει νικητής είναι περίπου 81,5% και αν συνυπολογίσουμε την πιθανότητα διπλών στηλών, περίπου 83,5% (όχι ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά).
Αρα αλλος τις κοβει και εχει σκυλιασει !

Πλεον το τσατ παπατζι μπορει να μετονομαστει σε τσατ μαναβί :smt023

ΥΓ εν τω μεταξυ ειναι λαθος και τα δυο που λεει και το 81,5% και το 83,5% ποιος ξερει τι μλκιες του βγαλε το τσατ παπαρί και τις οικοιοποιηθηκε ως δικια του γνωση διχως δευτερη σκεψη. Ποσο παθετικ μλκα να ρωτας το τσατ παπατζι γιατι που δεν εχεις ιδεα απλα για να την πεις σε εναν αγνωστο στο φλωρουμ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Φεβ 2025, 02:13

nik_killthemall έγραψε:
mao mao έγραψε:
Δεν φαίνεται καθόλου. Εδώ δεν ξέρεις πως λέγεται η στατιστική Μπέιζ στα ελληνικά.

Μετά είπες ένα κάρο ασυναρτησίες και μετά ρώτησες το chatgpt κι επειδή δεν καταλαβαίνεις τι απαντήσεις σου δίνει, άρχισες κάτι κουλές θεωρίες για το πώς δουλεύουν οι πιθανότητες.

Αξιοθρήνητος. Όλα αυτά γιατί δεν μπορείς να χωνέψεις ότι σε διόρθωσα, διότι αλίμονο αν σε διορθώνει ένας "μανάβης". :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Φεβ 2025, 02:14

Crimson_2 έγραψε:
05 Φεβ 2025, 00:25
Στο πανεπιστήμιο που εγώ πήγα, μας την είπαν Μπαγεσιανή.
Στο πανεπιστήμιο της ζωής; :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών