Όλα είναι μαύρα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Όλα είναι μαύρα.
Το λέω με αφορμή διάφορα περιστατικά που συνέβησαν πρόσφατα στη ζωή μου.
Βγαίνουν όλα τα προεκλογικά κόμπλεξ αυτές τις μέρες. Σύντομα έχουμε φοιτητικές εκλογές. Μιλάμε για την απόλυτη σαπίλα αν είσαι αριστερός. Κι όμως ο κάθε άσχετος μπορεί να ξέρει τα προσωπικά σου κι ας μην του έχεις μιλήσει ποτέ. Για να επιβιώσεις σ' αυτό το σκηνικό, πρέπει να είσαι χοντρόπετσος. Διαπίστωσα ότι οι αριστερές παρατάξεις είναι πρώτες στο θάψιμο.
Στις διακοπές, πέρασα υπέροχα και απαίσια μαζί. Συνάντησα μετά από χρόνια μια τρανς φίλη μου. Είδα ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της, βρήκε σπίτι και σύντροφο. Εγώ είμαι σε ένα τέλμα, ψάχνω ακόμα τις γνώσεις λες και θα μου παρέχουν στο μακρινό μέλλον ασφάλεια. Ήθελα κι εγώ να δημιουργήσω έστω μια μικρή περιουσία ή να έχω ανέσεις που στερούμαι για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς όμως να κάνω τα απαραίτητα βήματα στη ζωή.
Δεν έχω γκόμενα. Πολλές φορές λέω δε γαμιούνται όλες, άλλες φορές μου φαίνεται ότι είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο αξίζει να ζεις.
Αυτά...
Βγαίνουν όλα τα προεκλογικά κόμπλεξ αυτές τις μέρες. Σύντομα έχουμε φοιτητικές εκλογές. Μιλάμε για την απόλυτη σαπίλα αν είσαι αριστερός. Κι όμως ο κάθε άσχετος μπορεί να ξέρει τα προσωπικά σου κι ας μην του έχεις μιλήσει ποτέ. Για να επιβιώσεις σ' αυτό το σκηνικό, πρέπει να είσαι χοντρόπετσος. Διαπίστωσα ότι οι αριστερές παρατάξεις είναι πρώτες στο θάψιμο.
Στις διακοπές, πέρασα υπέροχα και απαίσια μαζί. Συνάντησα μετά από χρόνια μια τρανς φίλη μου. Είδα ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της, βρήκε σπίτι και σύντροφο. Εγώ είμαι σε ένα τέλμα, ψάχνω ακόμα τις γνώσεις λες και θα μου παρέχουν στο μακρινό μέλλον ασφάλεια. Ήθελα κι εγώ να δημιουργήσω έστω μια μικρή περιουσία ή να έχω ανέσεις που στερούμαι για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς όμως να κάνω τα απαραίτητα βήματα στη ζωή.
Δεν έχω γκόμενα. Πολλές φορές λέω δε γαμιούνται όλες, άλλες φορές μου φαίνεται ότι είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο αξίζει να ζεις.
Αυτά...
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
04 Φεβ 2024, 22:48
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι παπάδες φοράνε μαύρα rasa ;
από taxalata xalasa » 26 Νοέμ 2023, 17:17 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2023, 17:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (και στον ΕΦΚΑ)
από Ναύτης » 02 Απρ 2025, 10:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
02 Απρ 2025, 21:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εργοδοσία επιτέθηκε σε εργαζόμενο γιατί δεν ήθελε να δουλεύει μαύρα
από Ληστοσυμμορίτης » 08 Οκτ 2023, 04:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
08 Οκτ 2023, 06:04
-