Re: Απορίες
Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2020, 09:46
ψέματα σου λέει. θα αλλοιωθούν αρκετά όσα αίματα, ιστοί, σάλια, υπολείμματα τροφών υπάρχουν πάνω.
αλλοιώσεις που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
ψέματα σου λέει. θα αλλοιωθούν αρκετά όσα αίματα, ιστοί, σάλια, υπολείμματα τροφών υπάρχουν πάνω.
αυτο που ξερω ειναι οτι αν σπασουν δοντια πρεπει να τα βαλεις κατευθειαν μεσα σε γαλα για να εχεις πιθανοτητα να μπορουν να επαναφυτευτουν αλλιως τα εχασες
Αλλοιώσεις με γυμνό μάτι με ενδιαφέρει περισσότερο. Αν παίρνει κανένα χρώμα ας πούμε.the comet the course the tail έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 09:46ψέματα σου λέει. θα αλλοιωθούν αρκετά όσα αίματα, ιστοί, σάλια, υπολείμματα τροφών υπάρχουν πάνω.
αλλοιώσεις που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Για όποιον ενδιαφέρεται για την απάντηση, το ρώτησα τελικά στον εξομολογητή μου. Μου απάντησε "μην κάνεις κάτι που δεν θα ενέκρινε Ο Χριστός, είτε με αυτή την τεχνοτροπία, είτε με οποιαδήποτε άλλη". Του είπα "ότι θα το κάνω, θα το κάνω. Είναι όμως μεγαλύτερη αμαρτία να το κάνω με αυτή την τεχνοτροπία απ' ότι με άλλη;" και μου είπε "ναι".Βλήμα έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 12:15Ειλικρινής απορία που ντρέπομαι να ρωτήσω τον παπά του χωριού. Παρακαλώ απαντήστε με ψυχραιμία.
Η τεχνοτροπία της αγιογραφίας έχει κάτι το εγγενώς ιερό κι οφείλουν όσοι την χρησιμοποιούν να το κάνουν με ευθύνη ή η ιερότητα προκύπτει από το θέμα της εικόνας; Αν χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό τον τρόπο απεικόνισης για να εκφράσει κάτι μη χριστιανικό, πχ ένα ερωτικό φιλί, με κανένα από τα πρόσωπα που απεικονίζονται να είναι ιερό, είναι βλασφημία;
bluerose
Κόκκορας
να την σιτεψεις?the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
Δεν απάντησα διότι δεν ξέρω. Αν την είχα στα χέρια μου θα είχα αγοράσει κι ένα θερμομετράκι και θα την έφτιαχνα από medium rare προς rare. Πάντως αυτή είναι ερώτηση για τις απορίες μαγειρικής.the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
ναι, ή διαφορετικά, να μαλακώσει.perseus έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 17:57να την σιτεψεις?the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
Αυτο λεω να την σιτεψεις εσυ στο δικο σου ψυγειο,το εω κανει με αρκετα καλα αποτελεσματα.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 18:24ναι, ή διαφορετικά, να μαλακώσει.perseus έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 17:57να την σιτεψεις?the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
ξέρω. σε σχάρα. με ένα ταψί αλάτι από κάτω.
Aυτο δεν ειναι σιτεμα - ξεχασε το για πολλους λογους .the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 19:12ξέρω. σε σχάρα. με ένα ταψί αλάτι από κάτω.
ήθελα κάτι άμεσο.