Κι η δική μου, δεν απέχει πολύ από αυτό...

Τελευταία φορά που πήγαμε για εμβόλιο και τσεκάπ χρειάστηκε να τη βάλει σε ειδική "θήκη" για άγρια γατιά. Πρόλαβε όμως κι έκανε το χέρι της μιας γιατρού ριγέ (2 γιατροί κι εγώ την κρατούσαμε).

Κάπως έτσι όπως περιγράφεις είναι ο σκύλος της κουνιάδας μου. Και είναι μια σταλιά, σπιτζάκι. Αλλά νευρόσπαστο και άγριο με όλους τους ξένους και κυρίως με τους άντρες. Στον γιατρό πάντα τον πάνε με κλουβάκι ταξιδιού και αν δεν χρειαστεί δεν βγαίνει καν από εκεί. Για κουρέματα κλπ σταμάτησαν να τον πηγαίνουν, δεν τους δέχεται κανείς πλέον στην περιοχή.
Βεβαίως απο το 1.05 μέχρι το 1.12. Βεβαίως.
Καλημέρα. Ίσως η ιστορία αξίζει ένα ολόκληρο τοπικ σε στυλ sos (αλλά στα Ελληνικά). Αλλιώς, γράψε πιο αναλυτικά εδώGherschaagk έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 22:18
Εγώ.
Όποτε με βλέπει μου χαμογελάει πονηρά. Τον ρωτούσα τι κάνει η ξαδέρφη του και φίλη μου πριν λίγες μέρες που ήταν άρρωστη και είχε το χαμόγελο του ερωτοχτυπημένου.Μπροστά σε κόσμο.
Κάθε φορά που πλησιάζει θέλω να γυρίσω το κεφάλι από την άλλη και να φωνάξω Αθηνάαααα. Άντε να δω πως θα ξεμπλέξω χωρίς μλκιες και παρατράγουδα.
Δεν είναι για νήμα αυτό.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 06:54Καλημέρα. Ίσως η ιστορία αξίζει ένα ολόκληρο τοπικ σε στυλ sos (αλλά στα Ελληνικά). Αλλιώς, γράψε πιο αναλυτικά εδώGherschaagk έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 22:18
Εγώ.
Όποτε με βλέπει μου χαμογελάει πονηρά. Τον ρωτούσα τι κάνει η ξαδέρφη του και φίλη μου πριν λίγες μέρες που ήταν άρρωστη και είχε το χαμόγελο του ερωτοχτυπημένου.Μπροστά σε κόσμο.
Κάθε φορά που πλησιάζει θέλω να γυρίσω το κεφάλι από την άλλη και να φωνάξω Αθηνάαααα. Άντε να δω πως θα ξεμπλέξω χωρίς μλκιες και παρατράγουδα.
Για νήμα θα ήταν αν "έλεγε" ο ερωτοχτυπημένος. Αν δεν, ούτε ποστ δεν αξίζει. Και το ξέρεις.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 21:52Δεν είναι για νήμα αυτό.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 06:54Καλημέρα. Ίσως η ιστορία αξίζει ένα ολόκληρο τοπικ σε στυλ sos (αλλά στα Ελληνικά). Αλλιώς, γράψε πιο αναλυτικά εδώGherschaagk έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 22:18
Εγώ.
Συμφωνώ απόλυτα. Νομίζω μάλιστα πως είναι απ'τους ανθρώπους, που πρέπει να ''τεντωθούν πολύ τα σκοινια'', για να θυμώσει.
Καταρχήν να σου πω πως ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 21:57Για νήμα θα ήταν αν "έλεγε" ο ερωτοχτυπημένος. Αν δεν, ούτε ποστ δεν αξίζει. Και το ξέρεις.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 21:52Δεν είναι για νήμα αυτό.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 06:54
Καλημέρα. Ίσως η ιστορία αξίζει ένα ολόκληρο τοπικ σε στυλ sos (αλλά στα Ελληνικά). Αλλιώς, γράψε πιο αναλυτικά εδώ