Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 19 Νοέμ 2023, 14:26

Πολύ ωραίο λάιβ χθες από τα Πράσσειν Άλογα . Θετικό και ευχάριστο ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου. Μπράβο παιδιά, ήταν μια φανταστική βραδιά!

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 20 Νοέμ 2023, 22:30

Sid Vicious έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 14:26
Πολύ ωραίο λάιβ χθες από τα Πράσσειν Άλογα . Θετικό και ευχάριστο ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου. Μπράβο παιδιά, ήταν μια φανταστική βραδιά!

πύτε, είναι ο ίδιος τραγουδιστής με την κανονική εκτέλεση; προ ετών, φαινόταν να έχουνε αλλάξει τραγουδιστή
[δεν υπάρχει πια κάτι αξιομνημόνευτο]

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 21 Νοέμ 2023, 00:58

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 22:30
Sid Vicious έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 14:26

πύτε, είναι ο ίδιος τραγουδιστής με την κανονική εκτέλεση; προ ετών, φαινόταν να έχουνε αλλάξει τραγουδιστή
Ναι ο ίδιος είναι. Όντως κάποια στιγμή αργότερα αλλάξαν τραγουδιστή, συμμετείχε και ο δεύτερος τραγουδιστής στο λάιβ όπως και όσα μέλη πέρασαν από τα Πράσσειν Άλογα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Νοέμ 2023, 11:02

Παραλαβη συγλινου απο τον κορυφαιο του ειδους στην Λακωνια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 25 Νοέμ 2023, 14:16

Ετοιμάστηκα χθες για το ladies night. Έβαλα μπλούζα με ε δαντέλες, μαλλί ,μακιγιάζ στη πένα, κόκκινο κραγιόν, σκουλαρίκια ιστορίες κτλ. Έχουμε κανονίσει να βρεθούμε στο σπίτι της κολλητής μου να πάμε σε ένα μαγαζί στη περιοχή της. Ήθελα να με δει ο λεγάμενος,να με ρωτήσει που πάω να μη του απαντήσω να σκάσει. Δεν ηταν σπίτι. Πήρα ταξί μπλα μπλα ο ταξιτζής λ,φτάνω στη κολλητή μου. Ανεβαίνω πάνω έπαιρνε τη πίεση στον πατέρα της. Τι έγινε της λέω;ζαλίστηκε μου λέει. Την καταλαβαίνω αγχωμένη. Της λέω άκυρο απόψε. Θα κάτσουμε μέσα. Όχι μου λέει πηγαίνετε εσείς και θα έρθω λίγο πιο μετά. Βγάζω παπούτσια, ανεβαίνω καναπέ, μπαίνω efood. Τι θα φάμε της λέω; η πίεση του πατέρα της νορμαλ. Πήραμε σουβλακια,μπύρες, μετά κρέπες. Παίξαμε με τους γονείς της χαρτιά, ακούγαμε μουσική, μετά μιλάγαμε, είπαμε είπαμε είπαμε, μου έδειχνε φώτο από διάφορους που έχει ραντεβού αυτή την εβδομάδα :lol: μας πήρε ο ύπνος. Πουθενά ο λεγάμενος κανένα μνμ ή τηλ. Μας είχε ακούσει που κανονίζαμε βέβαια. Κατά τις 5+ ξυπνάω της λέω πάω να φύγω. Μου λέει κάτσε κοιμήσου κτλ να πάμε για καφέ το πρωί να μαγειρέψουμε γενικά να περάσω σκ εκει. Λέω θέλω να με δει να γυρνάω απέξω. Σηκώνεται και αυτή με φέρνει σπίτι. Μπαίνω μέσα, τον είχε πάρει ο ύπνος στο μικρό καναπέ με τα ρούχα. Κλείνω δυνατουτσικα τη πορτα, δε ξυπνάει. Βγάζω παπούτσια, παω ξαπλώνω μετά από 5 λεπτά έρχεται στο δωμάτιο. Ανοίγει φως ρωτάει πέρασες καλά,κλείνω φως λεω θέλω να κοιμηθώ. Ανοίγει φως-κλείνει φως,κοιμήσου μου λέει.. Και έφυγε. Ήρεμος. Καμία αντίδραση. Η κολλητή μου λέει το κάνει επίτηδες επειδή και εσύ δεν τον ρωτάς τίποτα. Για να σε "σπάσει ".
Εγώ λέω μπορεί να έχει βρεί κάποια άλλη. Μου λέει θα στο έλεγε. Δε ξέρω. Μήπως να προχωρήσω κι εγώ να βρω αλλον;

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 25 Νοέμ 2023, 20:45

Fata_Morgana έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 14:16
Ετοιμάστηκα χθες για το ladies night. Έβαλα μπλούζα με ε δαντέλες, μαλλί ,μακιγιάζ στη πένα, κόκκινο κραγιόν, σκουλαρίκια ιστορίες κτλ. Έχουμε κανονίσει να βρεθούμε στο σπίτι της κολλητής μου να πάμε σε ένα μαγαζί στη περιοχή της. Ήθελα να με δει ο λεγάμενος,να με ρωτήσει που πάω να μη του απαντήσω να σκάσει. Δεν ηταν σπίτι. Πήρα ταξί μπλα μπλα ο ταξιτζής λ,φτάνω στη κολλητή μου. Ανεβαίνω πάνω έπαιρνε τη πίεση στον πατέρα της. Τι έγινε της λέω;ζαλίστηκε μου λέει. Την καταλαβαίνω αγχωμένη. Της λέω άκυρο απόψε. Θα κάτσουμε μέσα. Όχι μου λέει πηγαίνετε εσείς και θα έρθω λίγο πιο μετά. Βγάζω παπούτσια, ανεβαίνω καναπέ, μπαίνω efood. Τι θα φάμε της λέω; η πίεση του πατέρα της νορμαλ. Πήραμε σουβλακια,μπύρες, μετά κρέπες. Παίξαμε με τους γονείς της χαρτιά, ακούγαμε μουσική, μετά μιλάγαμε, είπαμε είπαμε είπαμε, μου έδειχνε φώτο από διάφορους που έχει ραντεβού αυτή την εβδομάδα :lol: μας πήρε ο ύπνος. Πουθενά ο λεγάμενος κανένα μνμ ή τηλ. Μας είχε ακούσει που κανονίζαμε βέβαια. Κατά τις 5+ ξυπνάω της λέω πάω να φύγω. Μου λέει κάτσε κοιμήσου κτλ να πάμε για καφέ το πρωί να μαγειρέψουμε γενικά να περάσω σκ εκει. Λέω θέλω να με δει να γυρνάω απέξω. Σηκώνεται και αυτή με φέρνει σπίτι. Μπαίνω μέσα, τον είχε πάρει ο ύπνος στο μικρό καναπέ με τα ρούχα. Κλείνω δυνατουτσικα τη πορτα, δε ξυπνάει. Βγάζω παπούτσια, παω ξαπλώνω μετά από 5 λεπτά έρχεται στο δωμάτιο. Ανοίγει φως ρωτάει πέρασες καλά,κλείνω φως λεω θέλω να κοιμηθώ. Ανοίγει φως-κλείνει φως,κοιμήσου μου λέει.. Και έφυγε. Ήρεμος. Καμία αντίδραση. Η κολλητή μου λέει το κάνει επίτηδες επειδή και εσύ δεν τον ρωτάς τίποτα. Για να σε "σπάσει ".
Εγώ λέω μπορεί να έχει βρεί κάποια άλλη. Μου λέει θα στο έλεγε. Δε ξέρω. Μήπως να προχωρήσω κι εγώ να βρω αλλον;
Να προχωρήσεις.
Τόσα καλά παιδιά έχει εδώ στο φόρουμ...
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 25 Νοέμ 2023, 22:25

Airman68 έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 20:45

Να προχωρήσεις.
Τόσα καλά παιδιά έχει εδώ στο φόρουμ...
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά λεω να ρίξω τα δίχτυα μου αλλού που υπάρχει ήδη ας πούμε μια ένδειξη. Αν και εγώ θέλω να τον κάνω να ζητήσει αυτός συγνώμη. Πως το πετυχαίνουμε αυτό;

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 25 Νοέμ 2023, 22:31

Fata_Morgana έγραψε:
Όχι, αλλά αν το κάνεις να το κάνεις αφού τον χωρίσεις τον Όσιο Υπομόνιο.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 25 Νοέμ 2023, 22:35

Bazoomba έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 22:31
Θεωρητικά χωρισμένοι είμαστε.

Άβαταρ μέλους
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 25 Νοέμ 2023, 23:18

Fata_Morgana έγραψε:
[μπλα μπλα μπλα]
μου έδειχνε φώτο από διάφορους που έχει ραντεβού αυτή την εβδομάδα
1.πού τους γνώρισε; :8)
2.η γνωστή κολλητή της φωτό;
[δεν υπάρχει πια κάτι αξιομνημόνευτο]

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Νοέμ 2023, 23:23

Fata_Morgana έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 22:35
Bazoomba έγραψε:
Τέντζερης με καπάκι είστε και άσε τα υπόλοιπα για τα χαζοχαρούμενα κουταβάκια. :)
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία ή γέλωτα.

Ι :hebit: kasselakis ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Πολέμαρχε της σύγχρονης αριστεράς, ιδού ο άτακτος στρατός σου.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 25 Νοέμ 2023, 23:28

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 23:18
Fata_Morgana έγραψε:
[μπλα μπλα μπλα]
μου έδειχνε φώτο από διάφορους που έχει ραντεβού αυτή την εβδομάδα
1.πού τους γνώρισε; :8)
2.η γνωστή κολλητή της φωτό;
Νομίζω mix από διάφορες εφαρμογές. Ποιας φωτό; της άγνωστης;

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 25 Νοέμ 2023, 23:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 23:23
Fata_Morgana έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
Τέντζερης με καπάκι είστε και άσε τα υπόλοιπα για τα χαζοχαρούμενα κουταβάκια. :)
Καλά τεντζερης με καπάκι δεν είμαστε. Έχουμε βασικές διαφορές. Για αυτό και έχουμε σοβαρές διαφωνίες. Κατά τ άλλα καλά να μαστε.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Νοέμ 2023, 23:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Νοέμ 2023, 23:51

Fata_Morgana έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 23:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Καλά τεντζερης με καπάκι δεν είμαστε. Έχουμε βασικές διαφορές. Για αυτό και έχουμε σοβαρές διαφωνίες. Κατά τ άλλα καλά να μαστε.
Αν όντως ισχύουν αυτά που γράφεις, είστε τέντζερης με καπάκι. Και άσε τις παπαρίτσες για "σοβαρές" διαφωνίες σε μένα, έτσι; Οι διαφωνίες προκαλούν το ερωτικό ενδιαφερόν.

Οι συμφωνίες είναι συγγενικές και όχι ερωτικές σχέσεις. :):P
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία ή γέλωτα.

Ι :hebit: kasselakis ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Πολέμαρχε της σύγχρονης αριστεράς, ιδού ο άτακτος στρατός σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών