[χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
[χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν εκτάκτως,ενδέχεται το προσεχές χρονικό διάστημα να αποχωρήσω από το παρόν ηλεκτρονικό στέκι και ως εκ τούτου να τερματιστεί πρόωρα και η αναπάντεχα διασκεδαστική, αλλά και ψυχαγωγική με την ορθή έννοια του όρου, συμμετοχή μου στο φορουμβιζιον. Επειδή δεν θα μου ήταν αρεστό (ούτε και συνάδει - καθώς θα έλεγε γνωστός επιθεωρησιακός κωμικός του παρόντος) κάτι τέτοιο, θα ήθελα να προσκαλέσω οποιοδήποτε μέλος δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή ή μετάνιωσε εκ των υστέρων, να του δοθεί η θέση μου και το εξόχως εμπνευσμένο νικ μου ως καθεξής προσωνύμιο του, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι απρόσκοπτα. Περιττό να αναφέρω την θεαματική βαθμολογία μου από τον πρώτο γύρο, την οποία θα λάβει ως αρχικό boost. Δεν υπάρχει θέμα αν με τον παραλήπτη της σκυτάλης, μας χωρίζουν χαοτικές πολιτικές ή σχετικές με κοινωνική ευθύνη διαφορές, ακόμα και αν έχει απαίσια φωνή ο ίδιος την οποία δεν χάνει ευκαιρία να την μοστραρει ανελέητα με χρήση της εφαρμογής vocaroo.
Με εκτίμηση,
Μένιος
Με εκτίμηση,
Μένιος
Re: [χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος
συμμετείχες κι εσύ στο παιχνιδι;
- Dwarven Blacksmith
Re: [χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος
Τα συγχαρητήρια μου για το άγγιγμα γρασιδιού.

- Ανδροπαραδίνομαι
Ναι αλλά η συμμετοχή με αυθόρμητα συναισθηματικά έργα και όχι θολοκουλτουριαρικες παραγωγές ηθοποιών -καλλιτεχνων-ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρωνω με τα φτιασίματα μανατζαραιων και δισκογραφικών, ίσως, λέω ίσως, να αναγνωρίζεται από την κοινή γνώμη σε μεταγενέστερο χρόνο.
μπερδεύτηκα, ειδα τον τελευταιο και δεν ησουν εσύ, λεω τι γραφει, αφου δεν παιζει. Στον δευτερο γυρο θα εισαι τελευταιος ε;
Κι έπρεπε να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να προτείνεις στον kongrosian;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 19:37Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν εκτάκτως,ενδέχεται το προσεχές χρονικό διάστημα να αποχωρήσω από το παρόν ηλεκτρονικό στέκι και ως εκ τούτου να τερματιστεί πρόωρα και η αναπάντεχα διασκεδαστική, αλλά και ψυχαγωγική με την ορθή έννοια του όρου, συμμετοχή μου στο φορουμβιζιον. Επειδή δεν θα μου ήταν αρεστό (ούτε και συνάδει - καθώς θα έλεγε γνωστός επιθεωρησιακός κωμικός του παρόντος) κάτι τέτοιο, θα ήθελα να προσκαλέσω οποιοδήποτε μέλος δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή ή μετάνιωσε εκ των υστέρων, να του δοθεί η θέση μου και το εξόχως εμπνευσμένο νικ μου ως καθεξής προσωνύμιο του, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι απρόσκοπτα. Περιττό να αναφέρω την θεαματική βαθμολογία μου από τον πρώτο γύρο, την οποία θα λάβει ως αρχικό boost. Δεν υπάρχει θέμα αν με τον παραλήπτη της σκυτάλης, μας χωρίζουν χαοτικές πολιτικές ή σχετικές με κοινωνική ευθύνη διαφορές, ακόμα και αν έχει απαίσια φωνή ο ίδιος την οποία δεν χάνει ευκαιρία να την μοστραρει ανελέητα με χρήση της εφαρμογής vocaroo.
Με εκτίμηση,
Μένιος

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
Στο σπίτι των άπειρων σε αριθμό αλλά πανομοιότυπων μεταξύ τους ποστ με γκιφάκια γάτας, δεν μιλάνε για σκοινί. Και στην τελική, ωραία τα πάσης φύσεως άσματα, αλλά το θεμα εδώ είναι πως δεν κάνουμε πλάκα.aLiCat έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 19:52
Κι έπρεπε να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να προτείνεις στον kongrosian;
- kongrosian
- Ανδροπαραδίνομαι
5αρι βαριά βαριά σε 10βαθμια κλίμακα. Το δέκα ας πούμε ότι είναι να νομίζεις ότι αφορά κάποιον αν πήγε να σου μείνει χτες στα χέρια ο μεσηλιξ εραστής σου που γνώρισες σε bsμιαρικο φόρουμ. Και αυτό να είναι το κερασάκι της τούρτας του για 3 ποτά κάνεις έτσι. Να ήταν το κυρίως πιάτο γελοιοτητας, να το χωνεύαμε.
- kongrosian
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 20:405αρι βαριά βαριά σε 10βαθμια κλίμακα. Το δέκα ας πούμε ότι είναι να νομίζεις ότι αφορά κάποιον αν πήγε να σου μείνει χτες στα χέρια ο μεσηλιξ εραστής σου που γνώρισες σε bsμιαρικο φόρουμ. Και αυτό να είναι το κερασάκι της τούρτας του για 3 ποτά κάνεις έτσι. Να ήταν το κυρίως πιάτο γελοιοτητας, να το χωνεύαμε.

- Ανδροπαραδίνομαι
kongrosian έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 20:48Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 20:405αρι βαριά βαριά σε 10βαθμια κλίμακα. Το δέκα ας πούμε ότι είναι να νομίζεις ότι αφορά κάποιον αν πήγε να σου μείνει χτες στα χέρια ο μεσηλιξ εραστής σου που γνώρισες σε bsμιαρικο φόρουμ. Και αυτό να είναι το κερασάκι της τούρτας του για 3 ποτά κάνεις έτσι. Να ήταν το κυρίως πιάτο γελοιοτητας, να το χωνεύαμε.
Τι σκέφτεσαι τώρα
Τι ντεκαντανς θεε μου....
- kongrosian
δεν είμαστε για κάτι καλύτερο.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 20:49kongrosian έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 20:48Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 20:40
5αρι βαριά βαριά σε 10βαθμια κλίμακα. Το δέκα ας πούμε ότι είναι να νομίζεις ότι αφορά κάποιον αν πήγε να σου μείνει χτες στα χέρια ο μεσηλιξ εραστής σου που γνώρισες σε bsμιαρικο φόρουμ. Και αυτό να είναι το κερασάκι της τούρτας του για 3 ποτά κάνεις έτσι. Να ήταν το κυρίως πιάτο γελοιοτητας, να το χωνεύαμε.
Τι σκέφτεσαι τώρα
Τι ντεκαντανς θεε μου....

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μένιο φωνάζαμε ένα γαϊδούρι στο χωριό.
- Ανδροπαραδίνομαι
Ελπίζω τουλάχιστον να είχατε λιγότερο εκνευριστικες κότες
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν ανακατεύομαι με τα πίτουραΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 21:15Ελπίζω τουλάχιστον να είχατε λιγότερο εκνευριστικες κότες

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό κυβερνοασφαλειας για φοιτητές του ΕΜΠ
από Ίακχος » 21 Δεκ 2024, 18:16 » σε Πληροφορική - 3 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
21 Δεκ 2024, 20:58
-
-
- 194 Απαντήσεις
- 5641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
26 Οκτ 2023, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάργηση συμμετοχής στο φάρμακο
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Αύγ 2024, 03:32 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 19 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
30 Αύγ 2024, 17:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 1145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Ιούλ 2023, 23:26