Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Δημοκράτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Δημοκράτης » 04 Φεβ 2022, 14:28
Ναι προσπαθώ να καταλαβω αν το πρόβλημα είναι ότι η λέξη είναι στα γερμανικά. Δηλαδή το εθνικοσοσιαλιστηα είναι οκ ; επίσης τι ακριβώς παίζει να πει ότι οι οπαδοί της χα προσβάλλεται με τον ορο; αφού αυτοί που ψηφίζουν είναι τίγκα στα ναζιστικά τατουάζ
Την λογική προσπαθώ να καταλαβω που κοροιδευομαστε μεταξύ μας και δεν βλέπουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο
-
Aprilianos
από Aprilianos » 04 Φεβ 2022, 14:31
Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2022, 14:28
Ναι προσπαθώ να καταλαβω αν το πρόβλημα είναι ότι η λέξη είναι στα γερμανικά. Δηλαδή το εθνικοσοσιαλιστηα είναι οκ ; επίσης τι ακριβώς παίζει να πει ότι οι οπαδοί της χα προσβάλλεται με τον ορο; αφού αυτοί που ψηφίζουν είναι τίγκα στα ναζιστικά τατουάζ
Την λογική προσπαθώ να καταλαβω που κοροιδευομαστε μεταξύ μας και δεν βλέπουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο
Αμα δεν σου αρεσει, μπορεις να αποχωρησεις
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 04 Φεβ 2022, 15:30
Aprilianos έγραψε: ↑04 Φεβ 2022, 14:31
Φίλε χουντικό αντίθετα με εσένα εμένα μαρεσει η συζήτηση ακόμα και με χουντικό αλλά και οπαδούς της νεοναζιστικης χρυσής αυγής
-
Aprilianos
από Aprilianos » 04 Φεβ 2022, 17:02
Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2022, 15:30
Φίλε χουντικό αντίθετα με εσένα εμένα μαρεσει η συζήτηση ακόμα και με χουντικό αλλά και οπαδούς της νεοναζιστικης χρυσής αυγής
Ουτε κι εγω εχω προβλημα να μιλησω με οποιονδηποτε. Οι ψηφοφοροι της Χα ειναι ακροδεξιοι και εθνικιστες.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 04 Φεβ 2022, 18:10
Aprilianos έγραψε: ↑04 Φεβ 2022, 17:02
Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Φεβ 2022, 15:30
Ουτε κι εγω εχω προβλημα να μιλησω με οποιονδηποτε. Οι ψηφοφοροι της Χα ειναι ακροδεξιοι και εθνικιστες.
Και χαιρετούν δωρικά και έχουν μια αγάπη στην σβάστικα
-
-
- 148 Απαντήσεις
- 3990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
25 Ιούλ 2023, 15:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.