Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Μαδουραίος
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Ο πηζον bot λείπει από τέτοιες ιστορικές στιγμές
Και τι θα γινει, αν φορεσω παντοφλες;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- hellegennes
Δεν θα κολλάνε οι κάλτσες σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καλοκαιριατικα παντοφλες με καλτσες, Γερμανος εισαι;hellegennes έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 22:30Δεν θα κολλάνε οι κάλτσες σου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- taxalata xalasa
Επίκαιρη Αφιέρωση για σένα.masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:37Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Τι Favelo-Νοίκι, τι "από χουντικός και φασίστας, έγινε φουντικός και χασίστας", τι Μιζα-τα-κανα ΜπαοκΓιάννενα
Αυτά, off the top of my head. Μιλάμε για σουρεάλ λογοπαίγνια, απίστευτα.
Ποιός θέλει για πρόεδρο τον Cash e Lucky;

𐀲𐀏𐀨𐀲𐀏𐀨𐀭 𐀀𐀗𐀨:𐀣𐀬𐀔:𐀓𐀫:𐀀𐀗𐀨:𐀏𐀬:𐀣𐀦
Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής.
Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής.
εληξε το μπαν ;ή βαρεθηκες χωρις τα ζουδια;taxalata xalasa έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 18:53Επίκαιρη Αφιέρωση για σένα.masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:37Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Τι Favelo-Νοίκι, τι "από χουντικός και φασίστας, έγινε φουντικός και χασίστας", τι Μιζα-τα-κανα ΜπαοκΓιάννενα
- taxalata xalasa
Περίμενα να καούμε και να πνιγούμε για να στειλω τα συνχαρίκια στο σαράντατακατό... Αναμένω τις ακρίδες...nemo έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 18:55εληξε το μπαν ;ή βαρεθηκες χωρις τα ζουδια;taxalata xalasa έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 18:53Επίκαιρη Αφιέρωση για σένα.masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:37Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
𐀲𐀏𐀨𐀲𐀏𐀨𐀭 𐀀𐀗𐀨:𐀣𐀬𐀔:𐀓𐀫:𐀀𐀗𐀨:𐀏𐀬:𐀣𐀦
Βάλε και ένα άβαταρ...

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
taxalata xalasa έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 18:53Επίκαιρη Αφιέρωση για σένα.masterridley έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 16:37Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.

Don't sweat on petty things.
Don't pet your sweat.
.
Don't pet your sweat.
.
- Golden Age
Εγώ δεν το κατέβασα, εαν έγινε από την διαχείριση ας μου το επισημάνουν, πάντως δεν θυμάμαι να παραβίασα όρους χρήσης. Ούτε κάτι σε υβριστικό ας πούμε.
Το λέω για να το ξαναβάλω αν είναι. Ή να διαλέξω κάτι άλλο από την συλλογή, δεν ξέρω.
Το λέω για να το ξαναβάλω αν είναι. Ή να διαλέξω κάτι άλλο από την συλλογή, δεν ξέρω.
taxalata xalasa έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 19:10Περίμενα να καούμε και να πνιγούμε για να στειλω τα συνχαρίκια στο σαράντατακατό... Αναμένω τις ακρίδες...nemo έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 18:55εληξε το μπαν ;ή βαρεθηκες χωρις τα ζουδια;taxalata xalasa έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 18:53
Επίκαιρη Αφιέρωση για σένα.
Καλώς επέστρεψες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όμορφα πασχαλιάτικα έθιμα που χάθηκαν.
από Niki » 23 Απρ 2022, 08:24 » σε Θρησκειολογία - 12 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
23 Απρ 2022, 09:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που χάθηκαν αυτοί που έβλεπαν συγκυβερνηση ;
από Δημοκράτης » 26 Μάιος 2023, 11:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-