Να και μια ωραια ιδέα.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Να και μια ωραια ιδέα.
Επίσης στηρίζω Μαδούραινα και πηζομπόταινα.
Να πάρουν φωτιά τα τόπια.
Να πάρουν φωτιά τα τόπια.
Antetokounmpo for President!
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, ότι αν οι άντρηδοι έχουν μόνο read κι όχι write credentials, θα ανοιχτούν ίσα με 147 νήματα στο ΠΑΚΥ του τύπου "Τι διαβάζει το μάτι στο ladies room!", "Πόση προγεστερόνη ν' αντέξει κανείς ακόμα;", "Πόση ΧΧ τεστοστερόνη ν' αντέξει κανείς ακόμα;", "Ποιος προσκάλεσε την Casp στην ενότητα;", "Διάβασα το νήμα για τα μεγέθη σουτιέν και τον παίζω ακόμα" (του αρουραίου), "Είναι σεξιστικό να μην μας αφήνουν να γράφουμε εκεί" (του βαντόνου) κλπ, ε;Πασιφάη έγραψε: ↑12 Σεπ 2024, 11:32Μα, θα είχε πλάκα. Κάποιοι καλοπροαίρετοι θα ήθελαν να σχολιάσουν και δεν θα μπορούσαν, ενώ κυριως οι κακοπροαίρετοι θα άφριζαν από τρέλλα. Κι εμείς αι γυναίκαι θα γελούσαμε, ακριβώς για τον παραπάνω λογο μωρέ.
Όπως είπε και η Ναίδα, θα ήταν όντως σατανικό. Nothing more, nothing less.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Μα ναι.Ψοφάω για τέτοιες αντιδράσεις.Isildur έγραψε: ↑12 Σεπ 2024, 14:58Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, ότι αν οι άντρηδοι έχουν μόνο read κι όχι write credentials, θα ανοιχτούν ίσα με 147 νήματα στο ΠΑΚΥ του τύπου "Τι διαβάζει το μάτι στο ladies room!", "Πόση προγεστερόνη ν' αντέξει κανείς ακόμα;", "Πόση ΧΧ τεστοστερόνη ν' αντέξει κανείς ακόμα;", "Ποιος προσκάλεσε την Casp στην ενότητα;", "Διάβασα το νήμα για τα μεγέθη σουτιέν και τον παίζω ακόμα" (του αρουραίου), "Είναι σεξιστικό να μην μας αφήνουν να γράφουμε εκεί" (του βαντόνου) κλπ, ε;Πασιφάη έγραψε: ↑12 Σεπ 2024, 11:32Μα, θα είχε πλάκα. Κάποιοι καλοπροαίρετοι θα ήθελαν να σχολιάσουν και δεν θα μπορούσαν, ενώ κυριως οι κακοπροαίρετοι θα άφριζαν από τρέλλα. Κι εμείς αι γυναίκαι θα γελούσαμε, ακριβώς για τον παραπάνω λογο μωρέ.
Όπως είπε και η Ναίδα, θα ήταν όντως σατανικό. Nothing more, nothing less.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα του κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο στην είσοδο του νήματος, αν εχει παπάρια Λόρδε μου. Είπα. Μόνο γυναίκες.Lord Brum έγραψε: ↑12 Σεπ 2024, 14:18αν ένας αρχιδάτος αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα? Θα είναι τρανσοφοβικό το θρεντ?Πασιφάη έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 14:08Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Να φτιαξουμε μια θεματική ενότητα που θα είναι μονο για μας τις γυναίκες; Να λέμε τα δικά μας, διχως να μας πρηζουν οι άντρηδοι. Να είναι δλδ φερμπότεν για δαύτους. Για να καταλάβετε, μακρυα ρε παιδι μου οι αγριανθρωποι με κατι αρχίδια να, που περιφερονται και εχουν άποψη επί παντός επιστητού. Να παίρνουν πόδι.
Πηξαμε πχια στην τεστοστερονη.
Η τεστοστερόνη φταίει για να έχεις άποψη για τα πάντα;Πασιφάη έγραψε: ↑12 Σεπ 2024, 22:27Θα του κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο στην είσοδο του νήματος, αν εχει παπάρια Λόρδε μου. Είπα. Μόνο γυναίκες.Lord Brum έγραψε: ↑12 Σεπ 2024, 14:18αν ένας αρχιδάτος αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα? Θα είναι τρανσοφοβικό το θρεντ?Πασιφάη έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 14:08Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Να φτιαξουμε μια θεματική ενότητα που θα είναι μονο για μας τις γυναίκες; Να λέμε τα δικά μας, διχως να μας πρηζουν οι άντρηδοι. Να είναι δλδ φερμπότεν για δαύτους. Για να καταλάβετε, μακρυα ρε παιδι μου οι αγριανθρωποι με κατι αρχίδια να, που περιφερονται και εχουν άποψη επί παντός επιστητού. Να παίρνουν πόδι.
Τίνος είσαι συ; Πρωτοξάδερφος του Χιόνη και βγάζεις ξυνίλα;
Έχουμε αρκετούς εδώ μέσα, μας φτάνουν.
Ρε μανιαούρι, μου ζητάς να μην έχω άποψη. Γιατί ενοχλείσαι εσύ πρωτίστως; Δευτερευόντως έχω πει πως το νήμα ήταν στα όρια της χαζομάρας. Οπότε δεν υπάρχει κάτι εδώ για να ασχοληθείς, παρά μόνον άπαξ και γουσταρεις μανούριασμα.
- Communio Sancta
Είχε γίνει παλιά, κι έπεφτε το θάψιμο της αρκούδας. Γίνανε πράγματα που δόξα των Θεώ δεν στείλανε δύο θηλυκές ψυχές στο Δικαστήριο.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 14:08Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ρε Καβαλιέρε, εγώ μίλησα για δημόσια φάση. Όχι κρυφή.Communio Sancta έγραψε: ↑Σήμερα, 14:08Είχε γίνει παλιά, κι έπεφτε το θάψιμο της αρκούδας. Γίνανε πράγματα που δόξα των Θεώ δεν στείλανε δύο θηλυκές ψυχές στο Δικαστήριο.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 14:08Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Δεν γνωρίζω αυτό που λες.
Τί διάολο; Πόσο της πουτάνας γινότανε;
- Communio Sancta
Της Κατίνας, συγκεκριμένα.Πασιφάη έγραψε: ↑Σήμερα, 14:11Ρε Καβαλιέρε, εγώ μίλησα για δημόσια φάση. Όχι κρυφή.Communio Sancta έγραψε: ↑Σήμερα, 14:08Είχε γίνει παλιά, κι έπεφτε το θάψιμο της αρκούδας. Γίνανε πράγματα που δόξα των Θεώ δεν στείλανε δύο θηλυκές ψυχές στο Δικαστήριο.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 14:08Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Δεν έχω εικόνα. Τι να σου πω.Communio Sancta έγραψε: ↑Σήμερα, 14:48Της Κατίνας, συγκεκριμένα.Πασιφάη έγραψε: ↑Σήμερα, 14:11Ρε Καβαλιέρε, εγώ μίλησα για δημόσια φάση. Όχι κρυφή.Communio Sancta έγραψε: ↑Σήμερα, 14:08Είχε γίνει παλιά, κι έπεφτε το θάψιμο της αρκούδας. Γίνανε πράγματα που δόξα των Θεώ δεν στείλανε δύο θηλυκές ψυχές στο Δικαστήριο.
να πάτε αλλού μανδαμ
εδώ είναι το δικό μας φορουμ
ορίστε μας
φτιάξτε ένα δικό σας φόρουμ και κατσικωθείτε εκεί να περνάτε πιο ωραία
άλλα...
όλο ξυνόσαστε με την γκλίτσα του τσομπάνη
εδώ είναι το δικό μας φορουμ
ορίστε μας
φτιάξτε ένα δικό σας φόρουμ και κατσικωθείτε εκεί να περνάτε πιο ωραία
άλλα...
όλο ξυνόσαστε με την γκλίτσα του τσομπάνη
Καπου εδω να αναφερω οτι ΑΝ ειχε κυκλοφορησει καποια φωτο μου στην κρυφη ενοτητα,μολις ειχα βγει απο κρυο ντους.Communio Sancta έγραψε: ↑Σήμερα, 14:08Είχε γίνει παλιά, κι έπεφτε το θάψιμο της αρκούδας. Γίνανε πράγματα που δόξα των Θεώ δεν στείλανε δύο θηλυκές ψυχές στο Δικαστήριο.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Σεπ 2024, 14:08Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Communio Sancta
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις
- 4260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic