Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Απλώς οι λειτουργικές δυνατότητες του forums, ήταν παλαιού τύπου και ενέπνεαν περισσότερο την απάντηση με σεντόνια, πολλά λινκς, παραθέσεις κλπ.
Αυτό κάποιοι το εκλαμβάνουν σαν να τηρούνταν οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας. Στην πραγματικότητα απλώς δεν ευνοούνταν οι μικρές απαντήσεις, που μπορούν να οδηγήσουν σε αντεγκλήσεις και σε συνθηματολογία.
Ωστόσο ο τρόπος χειρισμού του phorum.com.gr (που ευνοεί το τσατ) είναι υψηλού επιπέδου και δύσκολα κάποιος θα πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο παλιό στυλ.
Αυτό κάποιοι το εκλαμβάνουν σαν να τηρούνταν οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας. Στην πραγματικότητα απλώς δεν ευνοούνταν οι μικρές απαντήσεις, που μπορούν να οδηγήσουν σε αντεγκλήσεις και σε συνθηματολογία.
Ωστόσο ο τρόπος χειρισμού του phorum.com.gr (που ευνοεί το τσατ) είναι υψηλού επιπέδου και δύσκολα κάποιος θα πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο παλιό στυλ.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Εγώ δεν βρίσκω και πολλές διαφορές από το παλιό και νέο phorum, στον τρόπο έκφρασης. Η μόνη διαφοροποίηση που βλέπω είναι η απουσία "κλασσικών" χρηστών, που ήδη έχουν αναφερθεί σε σχετικά θέματα.AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:54Απλώς οι λειτουργικές δυνατότητες του forums, ήταν παλαιού τύπου και ενέπνεαν περισσότερο την απάντηση με σεντόνια, πολλά λινκς, παραθέσεις κλπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ Alien δε βλέπεις τη μπουρδέλ* είναι εδώ; Πχ Menios, Fata, Γαλή, Πασιφάη διαολοστέλνει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα για μήνες τώρα. Και συνεχίζουν να γράφουν μη τυχόν και χάσουν τη πελατεία. 20.000 50.000 70.000 posts η άλλη...μετά έχεις τα πολιτικά. Spamming, φασίστες, επίπεδο Μαδαγασκάρης. Στο μουνί τους όλα...( Εγώ με το Μένιο είμαι γιατί οι άλλες είναι εντελώς σκατόψυχες και κλινικές περιπτώσεις...)AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:54Απλώς οι λειτουργικές δυνατότητες του forums, ήταν παλαιού τύπου και ενέπνεαν περισσότερο την απάντηση με σεντόνια, πολλά λινκς, παραθέσεις κλπ.
Τίποτα η όποια αίγλη είχαν τα φόρουμ γενικών συζητήσεων έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.
Interregnum.
Η "παλιά χρήση" έχει απαξιωθεί από τα σόσιαλ. Το μέλλον είναι αυτή η χρήση που είναι τύπου τσατ και σπαμ.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 14:27Ρε συ Alien δε βλέπεις τη μπουρδέλ* είναι εδώ; Πχ Menios, Fata, Γαλή, Πασιφάη διαολοστέλνει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα για μήνες τώρα. Και συνεχίζουν να γράφουν μη τυχόν και χάσουν τη πελατεία. 20.000 50.000 70.000 posts η άλλη...μετά έχεις τα πολιτικά. Spamming, φασίστες, επίπεδο Μαδαγασκάρης. Στο μουνί τους όλα...( Εγώ με το Μένιο είμαι γιατί οι άλλες είναι εντελώς σκατόψυχες και κλινικές περιπτώσεις...)AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:54Απλώς οι λειτουργικές δυνατότητες του forums, ήταν παλαιού τύπου και ενέπνεαν περισσότερο την απάντηση με σεντόνια, πολλά λινκς, παραθέσεις κλπ.
Τίποτα η όποια αίγλη είχαν τα φόρουμ γενικών συζητήσεων έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.
Ζούμε σε μία οικονομία.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το ότι χάνονται τα γραπτά όπως συνέβη με τη δυσάρεστη έκπληξη του phorum, είναι ένας λόγος που κανείς δεν επενδύει χρόνο και κόπο για να γράψει κάτι πιο περιποιημένο
Α, κι εγώ αγαπάω τον Μένιο. Κι ας είμαι κλινική σκατοπερίπτωση.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 14:27Ρε συ Alien δε βλέπεις τη μπουρδέλ* είναι εδώ; Πχ Menios, Fata, Γαλή, Πασιφάη διαολοστέλνει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα για μήνες τώρα. Και συνεχίζουν να γράφουν μη τυχόν και χάσουν τη πελατεία. 20.000 50.000 70.000 posts η άλλη...μετά έχεις τα πολιτικά. Spamming, φασίστες, επίπεδο Μαδαγασκάρης. Στο μουνί τους όλα...( Εγώ με το Μένιο είμαι γιατί οι άλλες είναι εντελώς σκατόψυχες και κλινικές περιπτώσεις...)AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:54Απλώς οι λειτουργικές δυνατότητες του forums, ήταν παλαιού τύπου και ενέπνεαν περισσότερο την απάντηση με σεντόνια, πολλά λινκς, παραθέσεις κλπ.
Εσύ πάλι μπορεί να είσαι και χειρότερη σκατοπερσόνα απο μας. Όρκο δεν παίρνω ένεκα αθεϊας, αλλά τα συμφραζόμενα δείχνουν πίκρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και εγώ είχα προβλήματα με την CIA. Ομως δεν τους άφησα έτσι...τους ξεκώλιασα. Τώρα είναι σχετικά ήρεμοι. Προς το παρόν.Πασιφάη έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:34Α, κι εγώ αγαπάω τον Μένιο. Κι ας είμαι κλινική σκατοπερίπτωση.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 14:27Ρε συ Alien δε βλέπεις τη μπουρδέλ* είναι εδώ; Πχ Menios, Fata, Γαλή, Πασιφάη διαολοστέλνει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα για μήνες τώρα. Και συνεχίζουν να γράφουν μη τυχόν και χάσουν τη πελατεία. 20.000 50.000 70.000 posts η άλλη...μετά έχεις τα πολιτικά. Spamming, φασίστες, επίπεδο Μαδαγασκάρης. Στο μουνί τους όλα...( Εγώ με το Μένιο είμαι γιατί οι άλλες είναι εντελώς σκατόψυχες και κλινικές περιπτώσεις...)AlienWay έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:54Απλώς οι λειτουργικές δυνατότητες του forums, ήταν παλαιού τύπου και ενέπνεαν περισσότερο την απάντηση με σεντόνια, πολλά λινκς, παραθέσεις κλπ.
Εσύ πάλι μπορεί να είσαι και χειρότερη σκατοπερσόνα απο μας. Όρκο δεν παίρνω ένεκα αθεϊας, αλλά τα συμφραζόμενα δείχνουν πίκρα.
Interregnum.
και οι γιατροί τι λένε? υπάρχει θεραπεία?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάπου μπερδεύτηκες. Το νήμα δεν αφορά το δικό σας forums.gr, αλλά το phorum.gr (χωρίς .com) που είναι πρόγονος του παρόντος phorum.com.gr.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Όπως έλεγε και ένας παλαιοπασοκος για τον Ανδρέα, όλη μου η ζωή φίλε...
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
Nομίζω ότι θα ήθελε τα ποστ του. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξέρεις ποια ποστ εννοώ; Αυτά που έγραφε 15 χρόνια πιστεύοντας ότι είναι ασφαλή και ότι θα έχει συνεχιζόμενη πρόσβαση σε αυτά. Και το πίστευε αυτό γιατί οι διαχειριστές είχαν καλλιεργήσει αυτή την εντύπωση. Οπότε ναι, εμφατικά του χρωστάνε κάτι και δεν το δίνουν. Δεν μπορούν βέβαια να το δώσουν γιατι τα καταστρέψανε πλέον αλλά αυτό απλώς κάνει όλο το σκηνικό χειρότερο.
Ο Ιανός είσαι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Και το παλιό phorum δεν ήταν και αυτό οτι καλύτερο. Είχε πολλά προβλήματα. Το μόνο που μου έχει μείνει ως ανάμνηση είναι ο Beria ως χρήστης και ένας άλλος που είχε βάλει στην υπογραφή του: "Δεν έχω τίποτα να προσφέρω πέρα από σκατά και αίμα". Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Interregnum.
Ουδείς σου εγγυάται ότι οι δημοσιεύσεις που κάνεις σε ιδιωτικές σελίδες, όπως είναι τα διαδικτυακά fora, θα παραμείνουν αναρτημένες στο διηνεκές. Σήμερα αυτό το φόρουμ υπάρχει και λειτουργεί, αύριο μπορεί να αποφασίσει ο διαχειριστής του να το κατεβάσει, ελπίζω όχι απροειδοποίητα. Δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα χάσει η ανθρωπότητα το αρχείο της ανθρώπινης σοφίας, ούτε θα ζημιωθεί ο ιστορικός του μέλλοντος. Αν κάποιος θεωρεί τις δημοσιεύσεις του πολύτιμες, μπορεί να τις σώζει σε προσωπικό αρχείο ή να δημιουργήσει ένα προσωπικό blog. Στην τελική, την πλάκα μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα.Yochanan έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 09:35Nομίζω ότι θα ήθελε τα ποστ του. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξέρεις ποια ποστ εννοώ; Αυτά που έγραφε 15 χρόνια πιστεύοντας ότι είναι ασφαλή και ότι θα έχει συνεχιζόμενη πρόσβαση σε αυτά. Και το πίστευε αυτό γιατί οι διαχειριστές είχαν καλλιεργήσει αυτή την εντύπωση. Οπότε ναι, εμφατικά του χρωστάνε κάτι και δεν το δίνουν. Δεν μπορούν βέβαια να το δώσουν γιατι τα καταστρέψανε πλέον αλλά αυτό απλώς κάνει όλο το σκηνικό χειρότερο.
Ο Ιανός είσαι;
ΥΓ: Επαναλαμβάνω πως συμφωνώ ότι έπρεπε οι χρήστες να είχαν προειδοποιηθεί ότι θα κατέβει. Έκλεισε άγαρμπα.
ΥΓ2: Είμαι ο ναύτης.
Είχα γνωρίσει ένα τύπο απ' το forums.gr μεγαλύτερο μου είχαμε βγει και για καφέ στο Μοναστηράκι συζητούσαμε για θεολογία κυρίως, όποτε κάποια στιγμή μου λέει: "Ξέρεις ε? Οταν κάνεις δημοσίευση στο forums πατάω εκτύπωση και το εκτυπώνω!" Γέλασα αμήχανα. Κάποιοι άνθρωποι είναι άλλης νοοτροπίας. Ειδικά πρότεροι της τεχνολογίας του διαδικτύου. Ηταν και η εποχή που η χρυσή αυγή έπαιρνε 7% και υπήρχε μια ανησυχία σχετικά με το ποιός είναι τι. Ελπίζω να ναι καλά ο άνθρωπος έχω καιρό να του μιλήσω. Είχε το συκώτι του...Ναύτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 09:49Ουδείς σού εγγυάται ότι οι δημοσιεύσεις που κάνεις σε ιδιωτικές σελίδες, όπως είναι τα διαδικτυακά fora, θα παραμείνουν αναρτημένες στο διηνεκές. Σήμερα αυτό το φόρουμ υπάρχει και λειτουργεί, αύριο μπορεί να αποφασίσει ο διαχειριστής του να το κατεβάσει, ελπίζω όχι απροειδοποίητα. Δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα χάσει η ανθρωπότητα το αρχείο της ανθρώπινης σοφίας, ούτε θα ζημιωθεί ο ιστορικός του μέλλοντος. Αν κάποιος θεωρεί τις δημοσιεύσεις του πολύτιμες, μπορεί να τις σώζει σε προσωπικό αρχείο ή να δημιουργήσει ένα προσωπικό blog. Στην τελική, την πλάκα μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα.Yochanan έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 09:35Nομίζω ότι θα ήθελε τα ποστ του. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξέρεις ποια ποστ εννοώ; Αυτά που έγραφε 15 χρόνια πιστεύοντας ότι είναι ασφαλή και ότι θα έχει συνεχιζόμενη πρόσβαση σε αυτά. Και το πίστευε αυτό γιατί οι διαχειριστές είχαν καλλιεργήσει αυτή την εντύπωση. Οπότε ναι, εμφατικά του χρωστάνε κάτι και δεν το δίνουν. Δεν μπορούν βέβαια να το δώσουν γιατι τα καταστρέψανε πλέον αλλά αυτό απλώς κάνει όλο το σκηνικό χειρότερο.
Ο Ιανός είσαι;
ΥΓ: Επαναλαμβάνω πως συμφωνώ ότι έπρεπε οι χρήστες να είχαν προειδοποιηθεί ότι θα κατέβει. Έκλεισε άγαρμπα.
ΥΓ2: Είμαι ο ναύτης.
Interregnum.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Αύγ 2024, 16:54
-
-
Νέα δημοσίευση Καλό φθινόπωρο. Θα περάσουμε τέλεια...!
από Frappezitis » 22 Αύγ 2024, 15:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Αύγ 2024, 15:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς θα ήταν η τέλεια Μις Ελλάς σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη
από Ζενίθεδρος » 20 Απρ 2023, 20:02 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 11 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
20 Απρ 2023, 21:30
-
-
- 117 Απαντήσεις
- 3359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Απρ 2023, 22:54