Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Re: Δεύτερη φορά.
Εννοείται ότι στεκόμαστε στο πλευρό του νηματοθέτη.
Θα έπρεπε όμως λόγω του κατά δήλωση επαγγελματός του να γνωρίζει ότι τα ψυχοφάρμακα πωλούνται πια με το κιλό. Παίζει ένας στους δύο εκεί έξω να παίρνει από ένα ελαφρύ ψυχοφάρμακο έως και ψυχότροπες ουσίες. Και αν δεν παίρνει θα έπρεπε...
Κατά τα λοιπά αγαπητέ μου Όττο, όταν ρωτάς να σου πούμε τί δουλειά κάνουμε, τί έχουμε σπουδάσει, σε ποια περιοχή μένουμε και τί ψηφίζουμε γιατί νομίζεις ότι δεν το κάνουμε; Για να μη μας κακοχαρακτηρίσει ένας τύπος που ξεχεζόμαστε στο phorum και μόνον; Απλά, τη σήμερον ημέρα είναι σαν να δίνεις διεύθυνση και οι ψυχοπαθείς είναι πολλοί.
Δεν έχεις ιδέα από που θα σου πεταχτεί ο τρελός.
Αυτά τα ολίγγα. Κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.
Θα έπρεπε όμως λόγω του κατά δήλωση επαγγελματός του να γνωρίζει ότι τα ψυχοφάρμακα πωλούνται πια με το κιλό. Παίζει ένας στους δύο εκεί έξω να παίρνει από ένα ελαφρύ ψυχοφάρμακο έως και ψυχότροπες ουσίες. Και αν δεν παίρνει θα έπρεπε...
Κατά τα λοιπά αγαπητέ μου Όττο, όταν ρωτάς να σου πούμε τί δουλειά κάνουμε, τί έχουμε σπουδάσει, σε ποια περιοχή μένουμε και τί ψηφίζουμε γιατί νομίζεις ότι δεν το κάνουμε; Για να μη μας κακοχαρακτηρίσει ένας τύπος που ξεχεζόμαστε στο phorum και μόνον; Απλά, τη σήμερον ημέρα είναι σαν να δίνεις διεύθυνση και οι ψυχοπαθείς είναι πολλοί.
Ομολογουμένως
Άλλα άμα μπλέκεσαι με τα πίτουρα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμακι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Προφανως και ου μπλέξεις αλλά όταν το πράγμα παίρνει διαστάσεις (όπως του Οττο που πήρε στο Συλλογο και ηταν πανχοντρο) τι θα κάνεις;exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:56Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:43Εμενα τη πρώτη φορά που πήρε στη δουλειά, το.σηκωσε η γραμματέας και έτσι του έδωσε το κινητό μου. Τη δεύτερη το σήκωσε ο πατέρας μου και τον άκουσε στο παραλήρημα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 23:38
Και να είσαι ξέρω ‘γώ 20ρης πάει στο διάολο ! Εγώ κοντεύω τα 40!
Με κοιτάει και μου λέει "τι μλκια έκανες πάλι;"
Αντε να εξηγείς τώρα τι και πως
Bro εσείς γελάτε, τώρα γιατί τότε φαντάζομαι τα χρειαστηκατε, αλλά μόνο αυτό το τι και πως (ούτε φαντάζομαι τι εξήγηση έδωσες) αρκεί για να σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου για καιρό:
Και αν δεν μείνει στο παραλήρημα και την παρενόχληση και πειράξει κάποιον δικό μου;
Και αν, και αν, και αν;
Ου μπλέξεις έλεγε η μακαρίτισσα...
Ου...
Μπλέξεις...
Απο τη μια λες εντάξει σαλεμένος είναι, απο την άλλη δε μπορούν να μένουν έτσι πράγματα.
Επίσης ανάλογα τα τηλέφωνα που κάνει φαίνεται αν έχει πάρει την αγωγή του ή όχι.
Εγώ επιμένω. Αυτός είναι για δέσιμο, αυτος που του έδωσε τα στοιχεία εμμέσως ή άμεσα είναι για ξυλίκι.
Το μυαλό μου πάει σε δύο άτομα ίσως και τρία αν και το τρίτο το αποκλείω σχεδόν. Τεσπα η υπομονή ειναι αρετή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν δεν υπήρχαν μανιακοί, όντως δεν θα νοιαζόταν κανείς. Μάλλον δεν σου έχει τύχει να πέσεις σε ιδεοψυχαναγκαστική περίπτωση ή διπολικούς που χάνουν τελείως τον έλεγχο. Μη σου τύχει. Αν σου τύχει, απευθύνεσαι στην οικογένεια τους για να τους μαζέψει, όχι σ´ αυτούς.Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 09:09get a room.
αντε, καλα, αλλο θελω να ρωτησω.
μας νοιαζει;
ειμαστε ασωματα πλασματα, αβαταρ στο πχορουμ. ειμαστε οτι γραφουμε. η εικονα μας στην πραγματικη ζωη ειναι εντελως αδιαφορη.
βλεπω αρκετους, και περισσοτερο αρκετες, να σχολιαζουν συχνα η μια την αλλη ως χοντρη, κοντη, γρια, στραβοχυμενη, κακομουτσουνη και τετοια.
στ αληθεια, νοιαζεται κανεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έκοψε τα χάπια. Δεν κάνω πλάκα.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 09:32Και εμένα μου αναψε τα λαμπάκια αυτό. Και δεν έχουν σβήσει, σε αναμονή είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πολύ σωστό και δε νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με τον Οττο. Σε άλλα πχώρα, είχα βγει με κόσμο, με γνώρισαν από κοντά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 10:06Εννοείται ότι στεκόμαστε στο πλευρό του νηματοθέτη.
Ηταν όμως άλλες οι κοινωνικές συνθήκες. Πλέον έχουν αγριέψει τα πράγματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν είναι περίεργο. Στο (κλειστό πλέον) φόρουμ του greekddl, όλοι σφαζόμασταν στα πολιτικά, αλλά υπήρχαν και νήματα ειρήνης (π.χ. ένα λεγόταν "καλημέρες, καλησπέρες, περάστε κλπ"), ή σχολίαζαν πράγματα ενωτικά.
Αυτό δύσκολα γίνεται εδώ, γιατί υπάρχουν περσόνες με αμιγώς κομματικό ρόλο. Αν δεν ήταν να υποστηρίξουν το κόμμα τους, δε θα έμπαιναν καν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 19 Μαρ 2025, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό υπήρχε και παλιότερα αλλά σε πιο γενικό και όχι τόσο κομματικό επίπεδο. Εννοώ, ότι πάντα έπαιζαν συμμαχίες και αντιπάθειες, καθαρά λόγω "ιδεολογίας".AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:15
Δεν είναι περίεργο. Στο (κλειστό πλέον) φόρουμ του greekddl, όλοι σφαζόμασταν στα πολιτικά, αλλά υπήρχαν και νήματα ειρήνης (π.χ. ένα λεγόταν "καλημέρες, καλησπέρες, περάστε κλπ", ή σχολίαζαν πράγματα ενωτικά.
Αυτό δύσκολα γίνεται εδώ, γιατί υπάρχουν περσόνες με αμιγώς κομματικό ρόλο. Αν δεν ήταν να υποστηρίξουν το κόμμα τους, δε θα έμπαιναν καν.
Απλώς τώρα έγινε πιο στοχευμένο και ενίοτε εμμονικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρέπει κάποιος να είναι μικρός σε ηλικία για να δημιουργεί συμμαχίες κι έχθρες προκειμένου να περάσει την ώρα του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κάνεις λάθος. Δεν είναι "πέρασμα ώρας", συνήθως είναι όντως ανάγκη αποφόρτισης. Αυτοί που μπαίνουν για να χαλαρώσουν, είναι εμφανείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και πάλι βλέπεις όμως, οτι σε κάποιες περιπτώσεις που όντως σφαζόμαστε με χαρακτηρισμούς ενίοτε ακραίους στα πολιτικά, όταν κάποιος αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα, δεν κοιτάμε να του βγάλουμε τα μάτια, αλλά να τον στηριξουμε. Αυτοί που μανουριάζουν ακόμη και σε τέτοια νήματα, είναι απλά ηλίθιοι και το μόνο που καταφέρνουν, είναι να γίνουν γραφικοί, εκτός από σκατόψυχοι,( που ειναι έτσι κι αλλώς..). Απλά τρέφονται απ'τις έριδες.AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:15Δεν είναι περίεργο. Στο (κλειστό πλέον) φόρουμ του greekddl, όλοι σφαζόμασταν στα πολιτικά, αλλά υπήρχαν και νήματα ειρήνης (π.χ. ένα λεγόταν "καλημέρες, καλησπέρες, περάστε κλπ", ή σχολίαζαν πράγματα ενωτικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εννοείται ότι το σωστό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ενότητα, όμως δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Δε θυμάμαι ποιος είχε πει κάποτε ότι στόχος είναι οι πολιτικές συζητήσεις, ενώ εγώ του έλεγα ότι αν είναι έτσι, τότε δεν έχουν νόημα οι ενότητες όπως "εικαστικά" και "lifestyle".Πασιφάη έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:27Και πάλι βλέπεις όμως, οτι σε κάποιες περιπτώσεις που όντως σφαζόμαστε με χαρακτηρισμούς ενίοτε ακραίους στα πολιτικά, όταν κάποιος αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα, δεν κοιτάμε να του βγάλουμε τα μάτια, αλλά να τον στηριξουμε. Αυτοί που μανουριάζουν ακόμη και σε τέτοια νήματα, είναι απλά ηλίθιοι και το μόνο που καταφέρνουν, είναι να γίνουν γραφικοί, εκτός από σκατόψυχοι,( που ειναι έτσι κι αλλώς..). Απλά τρέφονται απ'τις έριδες.AlienWay έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:15Δεν είναι περίεργο. Στο (κλειστό πλέον) φόρουμ του greekddl, όλοι σφαζόμασταν στα πολιτικά, αλλά υπήρχαν και νήματα ειρήνης (π.χ. ένα λεγόταν "καλημέρες, καλησπέρες, περάστε κλπ", ή σχολίαζαν πράγματα ενωτικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Παλαιοελλαδίτης
Με αφορμή αυτό το απαράδεκτο σκηνικό, ανέσυρα από τα έγκατα της μνήμης ένα περίεργο μέιλ που είχα λάβει πολύ παλιά, γύρω στα τέλη του 2008 ή τις αρχές του 2009 (επί ''Δεκεμβριανών'' Γρηγορόπουλου) και είχε σχέση με το πχορουμ.
Το μέιλ ήταν σε κλασική μορφή newsletter και ανέλυε κάπως συνωμοσιολογικά τα επεισόδια εκείνης της περιόδου, όμως υπήρχε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Φαίνονταν οι ηλ. διευθύνσεις στις οποίες είχε κοινοποιηθεί, γεγονός που μετά από μια σύντομη ανάγνωσή τους με οδήγησε στο να συμπεράνω άμεσα πως παραλήπτες ήταν μέλη του τότε phorum.gr. Μάλιστα, επειδή εκείνη την εποχή ήταν δυνατή η αναζήτηση κάποιου στο fb μέσω του μέιλ του (δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και τώρα) είχα καταφέρει από περιέργεια να ''εντοπίσω'' και 1-2 μέλη. Βέβαια, ίσως κακώς, δεν το έκανα θέμα δημόσια στο πχορουμ.
Υπάρχει περίπτωση να το θυμάται αυτό κανένας άλλος, π.χ. Ερμής, Otto Weininger, Golden Age, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, mitsokollias;
Το μέιλ ήταν σε κλασική μορφή newsletter και ανέλυε κάπως συνωμοσιολογικά τα επεισόδια εκείνης της περιόδου, όμως υπήρχε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Φαίνονταν οι ηλ. διευθύνσεις στις οποίες είχε κοινοποιηθεί, γεγονός που μετά από μια σύντομη ανάγνωσή τους με οδήγησε στο να συμπεράνω άμεσα πως παραλήπτες ήταν μέλη του τότε phorum.gr. Μάλιστα, επειδή εκείνη την εποχή ήταν δυνατή η αναζήτηση κάποιου στο fb μέσω του μέιλ του (δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και τώρα) είχα καταφέρει από περιέργεια να ''εντοπίσω'' και 1-2 μέλη. Βέβαια, ίσως κακώς, δεν το έκανα θέμα δημόσια στο πχορουμ.
Υπάρχει περίπτωση να το θυμάται αυτό κανένας άλλος, π.χ. Ερμής, Otto Weininger, Golden Age, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, mitsokollias;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-