Λίκε στα ποστς-νήματα

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Λίκε στα ποστς-νήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Σεπ 2018, 23:37

Custom_F έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:36
Highlander έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:34
Τα likes και οι πολλές προσθήκες φέρνουν παρακμή.
Εισαι εκτος θεματος.
Ο τίτλος του τοπικ λέει "Λίκε στα ποστς-νήματα"

Γιατί είμαι εκτός θέματος; :smt017

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 30 Σεπ 2018, 23:38

Highlander έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:37
Custom_F έγραψε:
Highlander έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:34
Τα likes και οι πολλές προσθήκες φέρνουν παρακμή.
Εισαι εκτος θεματος.

:c020::smt005:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Σεπ 2018, 23:38

Custom_F έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:38
Highlander έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:37
Custom_F έγραψε:

Εισαι εκτος θεματος.

:c020::smt005:
Εκτός του οφτοπικ είμαι. :D

https://offtopic.com/

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 30 Σεπ 2018, 23:41

aLiCat έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:30
Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:01
Είπαμε όχι λάικ. Μειώνουν το post rate. Τέλος.
Αυτό μόνο εσύ το υποστηρίζεις (άντε και κανα-δυο άλλοι), αμφιβάλλω αν είναι και το σωστό, σίγουρα πάντως όχι δημοκρατικό.

Προσωπικά μου αρέσει να υπάρχουν αξιολογήσεις γιατί θα υπάρξει λίγη ζωντάνια κι από μια άλλη διάσταση, πέραν των καυγάδων, των ειρωνειών και των "μνημόσυνων" για περσόνες και πεπραγμένα του παλιού φόρουμ.
Τυγχάνω κι εγώ νεοφερμένη εδώ. Αν θέλετε πιστεύετε οτι είμαι αυτή που δηλώνω, αν πάλι σας αρέσει να πιστεύετε οτι είμαι ο "Γιώργος" ή οποιοσδήποτε άλλος, κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε με δέχεστε, αν όχι με απωθείτε με τον τρόπο σας και παραμένετε μια κλειστή κοινότητα.
Αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν ο ιθύνων (ή οι ιθύνοντες), έχουν αποφασίσει τι είδους φόρουμ θέλουν να έχουν.
Το ότι δεν είναι δημοκρατικό από που προκυπτει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 30 Σεπ 2018, 23:44

Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:41
aLiCat έγραψε:
Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:01
Είπαμε όχι λάικ. Μειώνουν το post rate. Τέλος.
Αυτό μόνο εσύ το υποστηρίζεις (άντε και κανα-δυο άλλοι), αμφιβάλλω αν είναι και το σωστό, σίγουρα πάντως όχι δημοκρατικό.

Προσωπικά μου αρέσει να υπάρχουν αξιολογήσεις γιατί θα υπάρξει λίγη ζωντάνια κι από μια άλλη διάσταση, πέραν των καυγάδων, των ειρωνειών και των "μνημόσυνων" για περσόνες και πεπραγμένα του παλιού φόρουμ.
Τυγχάνω κι εγώ νεοφερμένη εδώ. Αν θέλετε πιστεύετε οτι είμαι αυτή που δηλώνω, αν πάλι σας αρέσει να πιστεύετε οτι είμαι ο "Γιώργος" ή οποιοσδήποτε άλλος, κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε με δέχεστε, αν όχι με απωθείτε με τον τρόπο σας και παραμένετε μια κλειστή κοινότητα.
Αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν ο ιθύνων (ή οι ιθύνοντες), έχουν αποφασίσει τι είδους φόρουμ θέλουν να έχουν.
Συγνώμη, διορθώνω/αποσαφηνίζω: από τον αφοριστικό τρόπο που υποστηρίζεις το "όχι".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Σεπ 2018, 23:46

aLiCat έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:44
Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:41
aLiCat έγραψε:

Συγνώμη, διορθώνω/αποσαφηνίζω: από τον αφοριστικό τρόπο που υποστηρίζεις το "όχι".
:fp:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 30 Σεπ 2018, 23:48

Αυτή είναι η άποψη μου.
Αντιδημοκρατικό θα ήταν να σου έσβηνε κάποιος την απάντηση στο αν συμφωνείς ή διαφωνείς, αντί αυτού όλοι έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ότι θέλουν αρκεί να μην βρίζουν τον συνομιλητή. Ίσα ίσα μια απάντηση βοηθά το διάλογο πολύ περισσότερο από like ή dislike.
Ας μη γίνουμε και εδώ κυνηγοί likes Όπως συμβαινει σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα social media

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 30 Σεπ 2018, 23:52

Αν έχεις να προσθέσεις κάτι θα κάνεις διάλογο ούτως ή άλλως. Αν πάλι ειναι +1, γκουντ ποστ, συμφωνώ κλπ πατάς ένα λάικ

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 30 Σεπ 2018, 23:56

Ίφιδα έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:52
Αν έχεις να προσθέσεις κάτι θα κάνεις διάλογο ούτως ή άλλως. Αν πάλι ειναι +1, γκουντ ποστ, συμφωνώ κλπ πατάς ένα λάικ
:+1:
:goodpost:
:bravo:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 01 Οκτ 2018, 00:05

Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 23:48
Αυτή είναι η άποψη μου.
Αντιδημοκρατικό θα ήταν να σου έσβηνε κάποιος την απάντηση στο αν συμφωνείς ή διαφωνείς, αντί αυτού όλοι έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ότι θέλουν αρκεί να μην βρίζουν τον συνομιλητή. Ίσα ίσα μια απάντηση βοηθά το διάλογο πολύ περισσότερο από like ή dislike.
Ας μη γίνουμε και εδώ κυνηγοί likes Όπως συμβαινει σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα social media
Αν μου έσβηνε κάποιος (συντονιστής θα είχε μόνο τη δυνατότητα να το κάνει αυτό), δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, θα ήταν φασιστικό.

Δεν θεωρώ οτι θα γίνουμε κυνηγοί των θετικών αξιολογήσεων (υποτίθεται οτι έχουμε την ωριμότητα και τη σύνεση).Ναι έχω ακούσει οτι υπάρχει αυτή η φρενίτιδα στο σόσιαλ μέσα, αλλά δεν έχω ιδίαν εμπειρία γιατί δεν έχω λογαριασμό σε κανένα από αυτά.
Όμως τι γίνεται όταν κάποιος ποστάρει κάτι που συμφωνείς 100% μαζί του και δεν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ούτε κόμμα;
Παραθέτεις την απάντησή του, ίσα για να δηλώσεις "συμφωνώ"; Δεν καταντάει κουραστικό να μεσολαβεί στην ανάγνωση των υπόλοιπων σχολίων;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 01 Οκτ 2018, 00:23

.
Εθεσα τό ζήτημα μετά από ένα νήμα μου γιά τήν Τίπιτι Κλόπ .....

Μετά σκέφτηκα ότι αν δέν υπάρχουν κριτήρια ....ο κάθε μαλακτικός ..... ειδικά στήν πολιτική ....

Θά λάικ-άριζε τούς δικούς .... Μετά από σκέψη ..... θά πρότεινα .... κάποιος κοινής αποδοχής ....όσο ....

αντικειμενικότερο όσο .... πού μέσα από ένα νήμα πού θά εξηγούσε ο καθένας ....

γιατί θά έπρεπε νά λάικ-ωθεί ένα πόστ ή νήμα .... θά αποφάσιζε ..... τά αστεράκια .....

Βασικά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιό απαραίτητο θά είναι γιατί θά μπορεί νά εστιάζει καλύτερα

ειδικότερα .....ένας περαστικός ....καί υποψήφιο μέλος ......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 01 Οκτ 2018, 00:25

aLiCat έγραψε:
01 Οκτ 2018, 00:05
Ερμής έγραψε:
Αυτή είναι η άποψη μου.
Αν μου έσβηνε κάποιος (συντονιστής θα είχε μόνο τη δυνατότητα να το κάνει αυτό), δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό, θα ήταν φασιστικό.

Δεν θεωρώ οτι θα γίνουμε κυνηγοί των θετικών αξιολογήσεων (υποτίθεται οτι έχουμε την ωριμότητα και τη σύνεση).Ναι έχω ακούσει οτι υπάρχει αυτή η φρενίτιδα στο σόσιαλ μέσα, αλλά δεν έχω ιδίαν εμπειρία γιατί δεν έχω λογαριασμό σε κανένα από αυτά.
Όμως τι γίνεται όταν κάποιος ποστάρει κάτι που συμφωνείς 100% μαζί του και δεν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ούτε κόμμα;
Παραθέτεις την απάντησή του, ίσα για να δηλώσεις "συμφωνώ"; Δεν καταντάει κουραστικό να μεσολαβεί στην ανάγνωση των υπόλοιπων σχολίων;
Πάντα όλο αυτό καταλήγει σε κυνήγι των likes, likes μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων χρηστών και τελικά μείωση της συμμετοχής και βαρεμάρα.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 01 Οκτ 2018, 00:31

Highlander έγραψε:
01 Οκτ 2018, 00:25
aLiCat έγραψε:
01 Οκτ 2018, 00:05
Ερμής έγραψε:
Αυτή είναι η άποψη μου.

Πάντα όλο αυτό καταλήγει σε κυνήγι των likes, likes μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων χρηστών και τελικά μείωση της συμμετοχής και βαρεμάρα.
Επίτρεψέ μου να διατηρώ τις αμφιβολίες μου και να επιμείνω στην άποψή μου.
Για να μη γίνεται και κατάχρηση λοιπόν, ας υπάρχει ένα ημερήσιο όριο για τον καθένα. Μετά από έναν (λογικό) αριθμό λάικς, το σύστημα να μην του δίνει τη δυνατότητα για περισσότερα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Οκτ 2018, 00:32

Να το πάλι το φασιστικό.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 01 Οκτ 2018, 00:35

Ερμής έγραψε: