Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 31 Μάιος 2020, 21:00

sys3x έγραψε:
31 Μάιος 2020, 20:05
Juno έγραψε:
31 Μάιος 2020, 19:53
bizeli έγραψε:
31 Μάιος 2020, 17:37
....
Χαλάρωσε και μην με αναγκάσεις να ξαναμπώ να γράψω εδώ.
Είναι κάτι που δε με ευχαριστεί καθόλου.
:smt005::smt005::smt005:
Εάν δεν διαψεύδεις αυτό εδώ στην παράθεση, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψεις σχετικά με το θέμα.
Ερμής έγραψε:
31 Μάιος 2020, 17:21
...
Όταν έχω στείλει σε όλους πμ τότε και είσαι η μόνη που δε το ανοίγει, σου λεω διακριτικα να δεις τα πμ σου και αντ'αυτού αναφέρεις δημόσια πως " τι είναι αυτό που μου έστειλες σε πμ;", ακόμη και οι καθυστερημένοι συντονισταδες εκει θα καταλάβουν τι παίζει.
.....
Δεν τον έδωσε ρε, κλειδωμένα τα είχε τα πμ η κοπέλα, θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αυτό που έγινε, αφού είναι κολλημένοι οι άλλοι εκεί πέρα.
Απλά είναι και λίγο μουνόπανα καθώς στείλανε όντως περίεργα λινκ τα οποία τα κάνανε οι ίδιοι έτσι για να φαίνεται ότι τα έστελνε ο Ερμάκος, βλάκες οκ αλλά μουνοπανάκια βλάκες.
Σοβαρά τώρα, έφτασαν ως εκεί? Υπάρχει απόδειξη γι' αυτό?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 31 Μάιος 2020, 21:06

bizeli έγραψε:
31 Μάιος 2020, 20:36
Ερμής έγραψε:
31 Μάιος 2020, 20:30

Μα φυσικά όταν λέω να ανοίξει τα πμ προφανώς και το λέω για κάποιο λόγο και όχι να της στείλω ντικ πικ.
Τεσπα δε παίρνω πίσω κάτι από αυτά που είπα, ούτε και την ψεγω. Αυτό πιστεύω αυτό λέω.
Δε μου είπε τι ψέμματα είπα βέβαια αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν απαντά ή δε καταλαβαίνει που το θεωρώ πιθανότερο, Το αφήνεις να πάει.
Κατηγορείς κάποιον δημόσια με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να έχεις ακούσει ποτέ την πλευρά του.
Σου ξαναλέω εγώ ΕΝΑ μήνυμα είδα μόνο από σένα ΤΥΧΑΙΑ.
Δεν ξέρω πόσες άλλες φορές προσπάθησες να επικοινωνήσεις μαζί μου.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ.
Δε κατηγόρησα και ότι είπα το είπα δημόσια όπως έγραψες.
Ειπα ότι υπερτίμησα την αντιληπτική σου ικανότητα. Γιατί σπαζεσαι τοσο; είπες δε τα είδες. Οκ το δέχομαι. Σου λέω και εγώ τι συνεβη. Οπότε δεν έχω πει κάποιο ψέμα όπως με κατηγορησες πριν.
Naida έγραψε:
31 Μάιος 2020, 20:37
Ερμής έγραψε:
31 Μάιος 2020, 20:30
Naida έγραψε:
31 Μάιος 2020, 20:26

Δεν υπάρχει κάτι να πεις, μπορείς απλά να δεχθείς οτι εσφαλμένα τα έβαλες με το μπιζελακι, το οποίο αποδεδειγμένα ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Και να ζητήσεις συγνώμη που αναφέρθηκες προσβλητικά στο iq της. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν από τους δυο σας θα λιώσουν σαν το αλάτι στο νερό.
Μα φυσικά όταν λέω να ανοίξει τα πμ προφανώς και το λέω για κάποιο λόγο και όχι να της στείλω ντικ πικ.
Τεσπα δε παίρνω πίσω κάτι από αυτά που είπα, ούτε και την ψεγω. Αυτό πιστεύω αυτό λέω.
Δε μου είπε τι ψέμματα είπα βέβαια αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν απαντά ή δε καταλαβαίνει που το θεωρώ πιθανότερο, Το αφήνεις να πάει.
Το ότι το λες για κάποιο λόγο είναι σίγουρο. Η άλλη όμως που το διαβάζει "μπιζέλι άνοιξε τα πιμι σου" δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει ή να φανταστεί τι της έστειλες. Και σε ρωτάει. Το πιο φυσικό πράγμα δηλαδή ρώτησε. Το να της ρίχνεις την ευθύνη οτι ήταν χαζή που σε ρώτησε και γι' αυτό σε πηραν πρέφα δεν είναι λογικό. Και ξαναλέω μιλάς για μια χρηστρια που δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Είσαι άδικος αλλά οκ, επιλογή σου.
Δεν είπα ότι είναι χαζή, είπα ότι δεν το αντιλήφθηκε
Όπως το είπα. Υπερτίμησα την αντιληπτική τους ικανότητα.
Δεν κατηγόρησα τίποτα. Ειπα πως ακριβώς έγινε σα γεγονός.
Ούτε είπα πως με ενόχλησε κάπου.
Ανέφερα το γεγονός όπως ακριβώς έγινε και αυτό δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μα και η ίδια δε το αμφισβητεί.
Έτσι της κάπνιζε και δε τα άνοιγε και έτσι ήθελε να της πω δημόσια τι ήθελα να της πω στο πμ, γούστο της καπέλο της, γούστο μου καπέλο μου και εμένα να αναφέρω το γεγονός και να λέω ότι αυτός ήταν ο λόγος του περμαμπαναρισματος μου εκεί και γενικά της χουντικης κατάστασης που έφτιαξαν μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 31 Μάιος 2020, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μάιος 2020, 21:07

Kauldron έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:00
sys3x έγραψε:
Juno έγραψε:

Εάν δεν διαψεύδεις αυτό εδώ στην παράθεση, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψεις σχετικά με το θέμα.

Δεν τον έδωσε ρε, κλειδωμένα τα είχε τα πμ η κοπέλα, θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αυτό που έγινε, αφού είναι κολλημένοι οι άλλοι εκεί πέρα.
Απλά είναι και λίγο μουνόπανα καθώς στείλανε όντως περίεργα λινκ τα οποία τα κάνανε οι ίδιοι έτσι για να φαίνεται ότι τα έστελνε ο Ερμάκος, βλάκες οκ αλλά μουνοπανάκια βλάκες.
Χαρντ έβιντενς όχι πλέον, αποδεικνύεται εύκολα λογικά όμως.
Σε κάθε περίπτωση στο λέω εγώ, αυτό φτάνει.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 31 Μάιος 2020, 21:17

Kauldron έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:00
sys3x έγραψε:
Juno έγραψε:

Για να μη θυμίσουμε ότι ακριβώς το ίδιο έκαναν στο πχωρουμ όταν φτιάχτηκε το λεφτερο.
Αυτό που λέει ο συσεξ δε το ξέρω αλλά δε θα μου έκανε περίεργο. Αν έγινε μιλάμε για αισχρους πουστηδες εκτός όλων των άλλων.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μάιος 2020, 21:18

Ερμής έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:06

Ανέφερα το γεγονός όπως ακριβώς έγινε και αυτό δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μα και η ίδια δε το αμφισβητεί.
Έτσι της κάπνιζε και δε τα άνοιγε και έτσι ήθελε να της πω δημόσια τι ήθελα να της πω στο πμ, γούστο της καπέλο της, γούστο μου καπέλο μου και εμένα να αναφέρω το γεγονός και να λέω ότι αυτός ήταν ο λόγος του περμαμπαναρισματος μου εκεί και γενικά της χουντικης κατάστασης που έφτιαξαν μετά.
Εμμέσως πλην σαφώς έκανες νύξη για το iq της ότι είναι χαμηλό και ρίχνεις στο μπιζέλακι την ευθύνη για το περμαμπαν σου.
Κάτι που ειναι άτοπο. Και κατά τη γνώμη μου άδικο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 31 Μάιος 2020, 21:20

Ερμής έγραψε:

Δε κατηγόρησα και ότι είπα το είπα δημόσια όπως έγραψες.
Ειπα ότι υπερτίμησα την αντιληπτική σου ικανότητα. Γιατί σπαζεσαι τοσο; είπες δε τα είδες. Οκ το δέχομαι. Σου λέω και εγώ τι συνεβη. Οπότε δεν έχω πει κάποιο ψέμα όπως με κατηγορησες πριν.
Φυσικά και το είπες δημόσια, γιατί σκοπός σου ήταν να προσβάλλεις τον άλλον.
Αυτό μόνο δημόσια γίνεται.
Πώς αλλιώς θα πετύχαινες τον σκοπό σου αν δεν το βλέπαν όλοι;
Δε σε απαλλάσσει αυτό που μας το μαζέψεις μετά.
Το "λέω κάτι δημόσια" δε σημαίνει πάντα "θάρρος γνώμης".
Σημαίνει και κακόβουλη πρόθεση με σκοπό να θίξει την υπόληψη τρίτου προσώπου.
Πριν καταλήξεις στο συμπέρασμά σου για την αντιληπτική μου ικανότητα και το εκφράσεις "δημόσια" (και μεταξύ μας τώρα δεν περίμενες ότι θα μπω να απαντήσω και άστα σάπια) δε φρόντισες ποτέ να μάθεις τι έγινε.
Παρά μόνο γουστάρεις να κράζεις άτομα και όταν τα βρίσκεις σκούρα αλλάζεις εργάκι.

Γιατί σπάστηκα; Όχι γιατί αισθάνθηκα ότι με μείωσες.
Ειλικρινά.
Και ας έχω μειωμένη αντιληπτική ικανότητα κατά τη γνώμη σου. Δε με πείραξε το περιεχόμενο του σχολίου σου.
Με πείραξε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις.
Γουστάρεις να κοροϊδεύεις κόσμο και όταν ο άλλος σου απαντάει μετά το παίζεις τρελίτσα.
Μετά πλακώνει και η παρέα σου και παίρνεις περισσότερο θάρρος να κοροϊδεύεις παρουσιάζοντας τον άλλον τρελό.
Το έχεις κάνει άπειρες φορές αυτό στο παρελθόν.
Όποιον δε συμφωνεί μαζί σου τον παρουσιάζεις ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και γενικά αποδίδεις μειωτικούς χαρακτηρισμούς, αφού πρώτα ΕΣΥ τον έχεις προκαλέσει.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 31 Μάιος 2020, 21:21

Naida έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:18
Ερμής έγραψε:

Εμμέσως πλην σαφώς έκανες νύξη για το iq της ότι είναι χαμηλό και ρίχνεις στο μπιζέλακι την ευθύνη για το περμαμπαν σου.
Κάτι που ειναι άτοπο. Και κατά τη γνώμη μου άδικο.
Κι εγώ περμαμπαναρισμένος είμαι απ' όσο γνωρίζω και ήμουν ιδρυτικό μέλος. Άστο, δεν υπάρχει. Και καλύτερα να μην τ' ανοίξω.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 31 Μάιος 2020, 21:22

Μα τι να μαζέψω. Παραπάνω είπα ότι δεν αλλάζω κάτι στα λεγόμενα μου.
Και φυσικά δημόσια γι'αυτό έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις. Δεν είμαι πουστης.
Stay όμως ποτέ έχω αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο σου;

Όχι Ναιδα δε Ρίχνω πουθενά ευθύνες. Αν ήταν θα τις έριχνα ευθέως χωρίς σουξουμουξου.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 31 Μάιος 2020, 21:29

Άστο Ερμή, το μόνο που έχω να σου πω είναι κατέβα λίγο από το καλάμι σου.
Στο λέω τελείως συμβουλευτικά και φιλικά (για τον παλιό καλό καιρό που σε συμπαθούσα).
Έχεις καταντήσει πολύ ποζεράς ρε φίλε.
Μην το παίρνεις στραβά αυτό που λέω αλλά δες το ως αφορμή μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ λίγη αυτοκριτική.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 31 Μάιος 2020, 21:29

Ερμής έγραψε:

Ειπα ότι υπερτίμησα την αντιληπτική σου ικανότητα.
Δηλαδή νόμιζες ότι έχει iq 190 σαν του Garry Kasparov και αυτή είχε 154 σαν της Sharon Stone.
154 είναι πολύ πιο πάνω από τον ελληνικό μέσο όρο (92), δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε το bizeli; :smt017
Αυτό πιο πολύ υποτιμά εσένα που δεν μπορείς να αντιληφθείς το iq του άλλου. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 31 Μάιος 2020, 21:31

Άντε σε αφήνω τώρα να συνεχίσεις να σπας πλάκα με το παρεάκι σου εις βάρος των άλλων.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 31 Μάιος 2020, 21:38

bizeli έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:29
Στο λέω τελείως συμβουλευτικά και φιλικά (για τον παλιό καλό καιρό που σε συμπαθούσα).
Μην το παίρνεις στραβά αυτό που λέω αλλά δες το ως αφορμή μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ λίγη αυτοκριτική.
Εγώ ακόμη σε συμπαθώ, Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτε σε χαρακτήρισα. Ότι δεν κατάλαβες είπα, ότι δεν αντιλήφθηκες.

Καλό είναι να κάνουμε αυτοκριτική επί μόνιμου βάσεως.
Ούτε και κανέναν άλλο είδα να σε χαρακτηρίσει. Από εκεί βλέπω γίνεται καλό πατιρντι από τον μαχαλομαγκα(δε νομίζω ότι είναι προσβλητικό αυτο) αλλά γουστάρω.

Σχετικά με το τι ψέμματα ειπα ή που αλλού έχω αναφερθεί σε εσένα δεν είδα να απαντήσεις αλλά οκ καλή καρδιά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μάιος 2020, 21:40

Ερμής έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:38
bizeli έγραψε:
Εγώ ακόμη σε συμπαθώ, Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτε σε χαρακτήρισα. Ότι δεν κατάλαβες είπα, ότι δεν αντιλήφθηκες.

Ούτε και κανέναν άλλο είδα να σε χαρακτηρίσει. Από εκεί βλέπω γίνεται καλό πατιρντι από τον μαχαλομαγκα(δε νομίζω ότι είναι προσβλητικό αυτο) αλλά γουστάρω.

Σχετικά με το τι ψέμματα ειπα ή που αλλού έχω αναφερθεί σε εσένα δεν είδα να απαντήσεις αλλά οκ καλή καρδιά.
Ποιος ειναι ο μαχαλομαγκας;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 31 Μάιος 2020, 21:41

Naida έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:40
Ερμής έγραψε:
bizeli έγραψε:

1-0
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μάιος 2020, 21:43

vagabondo έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:41
Naida έγραψε:
31 Μάιος 2020, 21:40
Ερμής έγραψε:

1-0
Κανονικά λένε Αυτός 1-0. Ούτε τα βασικά δεν ξερεις.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών