Gherschaagk, Neon Imposter, Isildur & enaon
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Re: Gherschaagk, Neon Imposter, Isildur & enaon
Υπάρχουν θήκες φαρμάκων με αναγραφόμενες τις μέρες της εβδομάδος για να μην τα κάνεις κουλουβάχατα πάλι, καλό μου
Βλέπω ότι έχεις εμπειρία στη φαρμακολογία για ιδψ παθήσεις, καλό μου. Κάτι ανέβασε πρόσφατα ο Ιανός για το συγκεκριμένο ...ευάλωτο τρόπον τινά θέμα. Πάντα εντός των κανόνων του πχόρουμ, το σωστό ή περίπου σωστό και ανεκτό λόγω προσήκουσας ευαισθητοποίησης, να λέγεται.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 09:13Υπάρχουν θήκες φαρμάκων με αναγραφόμενες τις μέρες για εβδομάδες για να μην τα κάνεις κουλουβάχατα πάλι, καλό μου

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα έχω γράψει πως είναι καλά ο άνθρωπος αλλά είναι σε μπαν. Και το ξέρω διότι είμαστε φίλοι χρόνια και μιλάμε τακτικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επ' ευκαιρία, όποιο ζαιοειδές θέλει να αντικαταστήσει τον πρώην συντονιστή ένεκα ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεκτόν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 09:10Γλυκά μου κατινοειδή και αφανή ζουζουνάκια, έχω γνωρίσει πάνω από 100 πχορουμίτες τόσο εκτός όσο και εντός του σπιτιού μου σε μαζικές πχορουμικές συγκεντρώσεις.
Και για τα ανδροειδή, που κρύβονται κάτω από γυναικεία φουστανάκια, επειδή έχουν πολιτικές κοντρίτσες μαζί μου, έχω μια καλύτερη πρόταση.
Στο πρώτο ραντεβού, είχα ζητήσει την παρουσία πχορουμίτη κόουτς για κάθε παίκτρια. Για μένα προσφέρθηκε ο Όττο, ενώ για την αντίπαλο κανένας. Και ακριβώς γι' αυτό ακυρώθηκε ο αγώνας.
Οπότε, προτείνω κάτι πιο ενδιαφέρον. Ραντεβού στο Θησείο με μαχητές εσένα και τον Όττο. Ως δική του κόουτς θα προσφερθώ εγώ, αν και δεν νομίζω ότι θα προσφέρω κάτι. Εσύ μπορείς να πάρεις την Πασιφάη ή τη Σουβλιτσα ή τη Tζούνο ή τον Τοξοβόλο, που παίζει ως άφυλο μπαλαντέρ ή όποιο άλλο ζαίο γουστάρει η πσυχούλα σου.
Αυτά για Αθήνα. Για βόρεια παίζουν κι άλλες επιλογές.
Για τις ευάλωτες περιπτώσεις πάντα αρμόζει μια στοιχειώδης κατανόηση των δυνατοτήτων τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αργότερα θα παίξει λίγο πιο ζόρικη πίστα με μια αντίστοιχη λίστα.
Οπότε, δώστε και σώστε την κατηγορία σας.
Οπότε, δώστε και σώστε την κατηγορία σας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θεια, εγω ειμαι ο καλυτερος σου φιλος εδω μεσα, δεν τα εχουμε πει; Απλα επειδη εχεις καταστησει σαφες οτι θες να το δεις το Θησειο, σου υπενθυμησα ΩΣ φιλος οτι εχουμε βρει ξεναγο.
Εντάξει. Δεν πειράζει.

- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Όχι, μη! Μην μας κατατροπώνεις ετσι
Άστηνα κι εσύ τώρα. Ξύπνησε στραβά και ξύνεται στην γκλίτσα. Παραμιλάει.

Το πρόβλημα για την υποκατηγορία σου στο ιδψ πλαίσιο, ξέρεις ποιο είναι; Ότι όσο πιο έξυπνος είσαι, τόσο πιο δυστυχής νοιώθεις. Και είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις.

Ενιγουέι, παίξε με ό,τι σε αποφορτίζει, είναι κάτι κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η γιεγιεσεσεδού πατρινιά, ως φανατική υποστηρίκτρια του κάθε μενιοτραχανοσαλάτα και λοιπών χριστιανόπληκτων λεγεώνων και τέρμα ξενέρωτων πιαριστών, χάριν του κωλοπετεινιτσιώτικου προχωαγώνα.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 10:11Άστηνα κι εσύ τώρα. Ξύπνησε στραβά και ξύνεται στην γκλίτσα. Παραμιλάει.
Γουάου.
Συνεχίστε έτσι μαναράκια μου, μια χαρά το πάτε ως πολιτικό, κοινωνικό και κυρίως πχορουμικό είδος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Μαρ 2024, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάει λάλησε. Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 10:18Η γιεγιεσεσεδού πατρινιά, ως φανατική υποστηρίκτρια του κάθε μενιοτραχανοσαλάτα και λοιπών χριστιανόπληκτων λεγεώνων και τέρμα ξενέρωτων πιαριστών, χάριν του αγώνα.
Γουάου.
Συνεχίστε έτσι μαναράκια μου, μια χαρά το πάτε ως πολιτικό και κοινωνικό είδος.

Γαλή, περίμενέ με καμιά ωρίτσα, να πεταχτώ για ψώνια και εν τω μεταξύ, βρες κάτι καλλίτερο σε ατάκα, για το ''είδος'' μου. Ντάξει; 

Πρόταση για ζαίικο κόουτς δε βλέπω από τα επιθετικά κουνουπάκια.
Και γουστάρω που κατάπιατε αμάσητα την ιδεολογική σύμπραξη με μενιοτραχανοσαλάτικα μπαζμένα σακκιά απωθημένων.
Και γουστάρω που κατάπιατε αμάσητα την ιδεολογική σύμπραξη με μενιοτραχανοσαλάτικα μπαζμένα σακκιά απωθημένων.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΡΙΣΕ Ο NEON IMPOSTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 15 Φεβ 2025, 07:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kapsoflantzas
15 Φεβ 2025, 13:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που είναι η Gherschaagk ;
από tanipteros » 16 Νοέμ 2024, 22:16 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 14 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
18 Νοέμ 2024, 12:28
-