Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » Χθες, 12:50

Βρε καρούσοι, με βάλατε σε πειρασμο.

Τι γνωρίζεις για τον χρήστη Green Dragon του phorum.com.gr?

'Ο χρήστης Green Dragon είναι ένα από τα πιο ενεργά και αναγνωρίσιμα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.com.gr. Έχει εγγραφεί στις 17 Απριλίου 2020 και μέχρι στιγμής έχει δημοσιεύσει πάνω από 24.900 μηνύματα .​

Προφίλ και Συμμετοχή

Η δραστηριότητά του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από πολιτικές συζητήσεις και διεθνείς εξελίξεις μέχρι φιλοσοφικά ζητήματα και γλωσσικές αναλύσεις. Συχνά συμμετέχει σε νήματα με έντονο διάλογο, διατηρώντας έναν σαρκαστικό και αιχμηρό τόνο. Για παράδειγμα, σε συζήτηση για την Τουρκία και την Ουκρανία, σχολίασε:​

«Η Ουκρανία είναι κώλος και βρακί με την Τουρκία, γνωστά αυτά. Αν δεν ήταν η Ρωσία ο αντίπαλός της με την οποία η Τουρκία θέλει καλή σχέση, θα είχε πολύ περισσότερη υποστήριξη.» ​

Επιπλέον, έχει δείξει ενδιαφέρον για θέματα μεταφυσικής και ψυχολογίας. Σε συζήτηση για την ονειρομαντεία, ανέφερε:​

«Αυτό που λες είναι διαφορετικό από το 'παίρνω πληροφορίες για το μέλλον'. Είναι 'παίρνω πληροφορίες από το παρόν στις οποίες κανονικά δεν έχω συνειδητή πρόσβαση'.» ​

Στυλ και Παρουσία

Ο Green Dragon είναι γνωστός για το ευθύ και συχνά προκλητικό του ύφος. Δεν διστάζει να παραδεχτεί λάθη του, όπως φαίνεται σε δημοσίευσή του όπου ζήτησε τη διαγραφή νήματος λέγοντας:​

«Συντονιστές, σβήστε το νήμα μέχρι να ξεκαθαριστεί. Φαίνεται πως έκανα λάθος.» ​

Η παρουσία του στο Phorum.com.gr είναι έντονη και συχνά προκαλεί συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, καθιστώντας τον μια χαρακτηριστική φιγούρα της κοινότητας.​'

Πολιτικές θέσεις

Έβγαλε 2 απαντήσεις, δεν ξέρω γιατί.

1) Ο χρήστης Green Dragon του Phorum.com.gr εκφράζει πολιτικές απόψεις που χαρακτηρίζονται από εθνικιστικό και αντισυστημικό προσανατολισμό, με έντονη κριτική προς το πολιτικό κατεστημένο και τις κυρίαρχες ιδεολογίες. Οι θέσεις του διαμορφώνονται από εμπειρίες και παρατηρήσεις, χωρίς να εντάσσονται αυστηρά σε κάποιο ιδεολογικό πλαίσιο.​

🇬🇷 Εθνικισμός και πολιτική ταυτότητα

Ο Green Dragon έχει δηλώσει ότι έχει περάσει από διάφορους ιδεολογικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των αναρχικών ( :p2: ), μαρξιστών-λενινιστών και φασιστών, καταλήγοντας σε μια ρευστή πολιτική ταυτότητα που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες ιδεολογίες. ​

🏛️ Κριτική στο πολιτικό σύστημα

Εκφράζει έντονη απογοήτευση για το πολιτικό σύστημα, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση με σαρκαστικούς όρους όπως «Χατζηαβάτη» και «Καραγκιόζη». Επισημαίνει την έλλειψη ουσιαστικής εκπροσώπησης, ιδιαίτερα στον δεξιό χώρο, και την απουσία ποιοτικών πολιτικών επιλογών. ​

🌍 Διεθνείς σχέσεις και γεωπολιτική

Ο Green Dragon διατηρεί σκεπτικιστική στάση απέναντι σε διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, εκφράζοντας ανησυχίες για την επιρροή του Ισλάμ και τις σχέσεις της Τουρκίας με άλλες χώρες. ​

🧠 Ιδεολογική ρευστότητα και αυτοκριτική

Παρά τις σταθερές του απόψεις, ο Green Dragon έχει επιδείξει αυτοκριτική διάθεση, αναγνωρίζοντας λάθη του και ζητώντας τη διαγραφή νήματος όταν διαπίστωσε ανακρίβειες. Αυτή η στάση υποδηλώνει μια προθυμία για αναθεώρηση και προσαρμογή των απόψεών του.

Δεν ξέρω από που με έβγαλε αναρχικό, πάντα αντίθετος ήμουν :) Ούτε φυσικά μαρξιστής, άσχετα αν είχα ψηφίσει μια φορά ΚΚΕ. Δεν το ψήφισα ως κομμουνιστικό κόμμα τότε, είχα άλλα κριτήρια.

2) Ο χρήστης Green Dragon του Phorum.com.gr εκφράζει πολιτικές απόψεις που συνδυάζουν συντηρητισμό σε κοινωνικά θέματα με εθνικιστική προσέγγιση σε ζητήματα ταυτότητας και μετανάστευσης.​
Κοινωνικά Θέματα

Ο Green Dragon υιοθετεί παραδοσιακές απόψεις σχετικά με το φύλο και την οικογένεια. Σε συζήτηση για τις κοινωνικές αξίες, σχολίασε:​

«Σκέψου ρε συ ότι σήμερα θεωρείται συντηρητική άποψη (!) το να λέει κάποιος ότι υπάρχουν δύο φύλα!» ​

Αυτό υποδηλώνει αντίθεση προς τις σύγχρονες προοδευτικές τάσεις που αμφισβητούν παραδοσιακές κοινωνικές δομές.​
Μεταναστευτική Πολιτική και Εθνική Ταυτότητα

Ο Green Dragon εκφράζει ανησυχία για την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας λόγω μετανάστευσης. Σε συζήτηση για τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, ανέφερε:​

«Μην τον παριστάνεις επειδή δεν θέλεις να παραδεχτείς ανοιχτά ότι δεν σε ενδιαφέρει αν αντικατασταθεί σταδιακά ο πληθυσμός.» ​

Αυτό αντανακλά μια εθνικιστική στάση, ανησυχώντας για την πολιτισμική και δημογραφική αλλαγή.​
Εξωτερική Πολιτική

Ο Green Dragon υποστηρίζει την ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με χώρες που έχουν στρατηγικά συμφέροντα αντίθετα με εκείνα της Τουρκίας. Σε συζήτηση για τις διεθνείς σχέσεις, σημείωσε:​

«Λογική κίνηση, αφού η Τουρκία είναι συνεταιράκι με το Πακιστάν που είναι ο Νο 1 εχθρός της Ινδίας.» ​

Αυτό δείχνει μια ρεαλιστική προσέγγιση στην εξωτερική πολιτική, βασισμένη σε γεωπολιτικά συμφέροντα.​
Περιβαλλοντικά Θέματα

Παρά τις συντηρητικές του απόψεις, ο Green Dragon δείχνει ενδιαφέρον για περιβαλλοντικά ζητήματα. Σε συζήτηση για το υδρογόνο ως καύσιμο, ανέφερε:​

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας αρέσει το υδρογόνο, πιο καθαρό καύσιμο δεν υπάρχει. Καλώς δίνεται χρήμα στην έρευνα για να μειωθεί το κόστος παραγωγής.» ​

Αυτό υποδηλώνει υποστήριξη σε τεχνολογικές λύσεις για περιβαλλοντικά προβλήματα.​
Συνολική Εικόνα

Ο Green Dragon παρουσιάζει ένα πολιτικό προφίλ που συνδυάζει:​

- Συντηρητικές κοινωνικές απόψεις,

- Εθνικιστική στάση σε θέματα ταυτότητας και μετανάστευσης,

- Ρεαλιστική προσέγγιση στην εξωτερική πολιτική,

- Ενδιαφέρον για περιβαλλοντικά ζητήματα μέσω τεχνολογικών λύσεων.

Μέσα έπεσε εκτός από εκείνο με την αναρχία, δεν ξέρω που το βρήκε αυτό :lol:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » Χθες, 12:52

georgebi έγραψε:
Χθες, 12:48
Green Dragon έγραψε:
Χθες, 12:40
georgebi έγραψε:
Χθες, 01:21
SpoilerShow

Εικόνα
Προφανώς δεν αναγνωρίζει την ειρωνία.

Αργεί ακόμα το Skynet.
Προφανώς :102:

συν οτι παίζω πολύ με screenshot δηλώσεων που αυτά δεν τα ''βλέπει'' :e040:

Αν έβλεπε φερειπείν αυτά του Φαηλου θα με έβγαζε ακροδεξιό και οχι νυν Σημιτικό ΠΑΣΟΚΟ που είμαι :roll:

βέβαια τοτε θα έβλεπε και αυτά του Δαπεργολα οποτε πάλι μια ή άλλη θα ήταν :-?
Είσαι σίγουρος ότι δεν βλέπει τις εικόνες; Το πιο απλό πράγμα είναι να του έχουν βάλει ένα πανάλαφρο κώδικα για να αναγνωρίζει κείμενο σε φωτογραφίες τουλάχιστον. Έχει κάπου αναλυτικά τις δυνατότητές του να δω από περιέργεια; Και φωτογραφίες-εικόνες πάντως θα μπορούσε να διαβάσει πέρα από flattened text.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » Χθες, 12:57

Γιαννοπουλος vs Αριστος phorum

Το ChatGPT είπε:
Η αντιπαράθεση μεταξύ των χρηστών Γιαννόπουλου και Αρίστου στο phorum.com.gr αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα έντονης διαδικτυακής διαμάχης στην ελληνική διαδικτυακή κοινότητα. Και οι δύο χρήστες έχουν ξεχωρίσει για τις ιδιαίτερες απόψεις τους και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.​

🧠 Ο Αρίστος: Ο "ψεκασμένος" ή ο "χαρισματικός";
Ο Αρίστος είναι γνωστός για τις ανορθόδοξες απόψεις του, ιδιαίτερα σε θέματα πολιτικής και επιστήμης. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κατηγορήθηκε για διασπορά αντιεπιστημονικών θεωριών και αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας. Παρόλα αυτά, πολλοί χρήστες αναγνωρίζουν την ιδιαιτερότητά του και τον θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας, χαρακτηρίζοντάς τον ως "one of a kind" .​

🔥 Ο Γιαννόπουλος: Ο εμμονικός ή ο αποδιοπομπαίος τράγος;
Ο Γιαννόπουλος έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις συχνές και επίμονες δημοσιεύσεις του. Υπάρχουν φήμες ότι πρόκειται για συλλογικό λογαριασμό ή ακόμα και για "τρολ" που δημιουργεί πολλαπλούς λογαριασμούς μετά από αποκλεισμούς . Η συμπεριφορά του έχει οδηγήσει σε συζητήσεις σχετικά με την παραβατικότητα και την εμμονή του .​
Phorum
Phorum

⚔️ Η μεταξύ τους αντιπαράθεση
Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χρηστών έχει λάβει μυθικές διαστάσεις μέσα στο φόρουμ. Ο Αρίστος κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ ο Γιαννόπουλος για εμμονική συμπεριφορά και δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών. Η σύγκρουσή τους αντικατοπτρίζει βαθύτερες ιδεολογικές διαφορές και έχει επηρεάσει σημαντικά τη δυναμική της κοινότητας.​
Phorum

🏁 Συμπέρασμα
Η αντιπαράθεση μεταξύ Γιαννόπουλου και Αρίστου στο phorum.com.gr αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς οι διαδικτυακές κοινότητες μπορούν να γίνουν πεδίο έντονων συγκρούσεων. Ανεξάρτητα από τις απόψεις που έχει κανείς για τους δύο χρήστες, είναι αδιαμφισβήτητο ότι έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του φόρουμ.​

Αν σε ενδιαφέρει να διαβάσεις περισσότερα για την αντιπαράθεσή τους, μπορείς να επισκεφθείς τα σχετικά νήματα:

O Αριστος στην ομαδα του Doctor House

Πιστεύετε οτι ο Γιαννόπουλος είναι παραβατικός?

Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;

Αν θέλεις, μπορώ να σου παρέχω περισσότερες πληροφορίες ή να αναλύσουμε συγκεκριμένες πτυχές της αντιπαράθεσής τους.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » Χθες, 13:02

Green Dragon έγραψε:
Χθες, 12:52
georgebi έγραψε:
Χθες, 12:48

Προφανώς :102:

συν οτι παίζω πολύ με screenshot δηλώσεων που αυτά δεν τα ''βλέπει'' :e040:

Αν έβλεπε φερειπείν αυτά του Φαηλου θα με έβγαζε ακροδεξιό και οχι νυν Σημιτικό ΠΑΣΟΚΟ που είμαι :roll:

βέβαια τοτε θα έβλεπε και αυτά του Δαπεργολα οποτε πάλι μια ή άλλη θα ήταν :-?
Είσαι σίγουρος ότι δεν βλέπει τις εικόνες; Το πιο απλό πράγμα είναι να του έχουν βάλει ένα πανάλαφρο κώδικα για να αναγνωρίζει κείμενο σε φωτογραφίες τουλάχιστον. Έχει κάπου αναλυτικά τις δυνατότητές του να δω από περιέργεια; Και φωτογραφίες-εικόνες πάντως θα μπορούσε να διαβάσει πέρα από flattened text.

Σίγουρος δεν είμαι....χθες βράδυ το ανακάλυψα....και καθόμουν μεχρι τα ξημερώματα και έπαιζα :oops:

Αλλά ενώ εχω τόσο πολύ ταυτιστεί με το αβαταρ μου τον Λαρρυ....άντε και με τον Φαηλο εδώ και κάνα χρόνο

όταν του πα να με ζωγραφίσει, αυτό καμιά σχέση δεν ειχε με αυτούς τους δυο :e040:

άσε που με κανε και καμιά 30αρια χρονια νεότερο :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών