https://www.google.gr/amp/s/syndesi.wor ... ondes/amp/
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Αυτές ήταν εποχές
Ενδιαφέρουσα πρόταση.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 21:17θα είχε ενδιαφέρον να υπάρχει επιλογή να μπορείς να μπλοκάρεις ολόκληρη ενότητα. π.χ. εσωτερική πολιτική. έχω αρρωστήσει με αυτή την κατάσταση.
να μην βγαίνουν στις πρόσφατες/νεες δημοσιεύσεις τουλάχιστον...Spiros252 έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 10:21Ενδιαφέρουσα πρόταση.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 21:17θα είχε ενδιαφέρον να υπάρχει επιλογή να μπορείς να μπλοκάρεις ολόκληρη ενότητα. π.χ. εσωτερική πολιτική. έχω αρρωστήσει με αυτή την κατάσταση.
Να μη βλέπεις καθόλου την ενότητα εννοείς;
Ούτε τα νήματά της στα ενεργά;
Δεν έχει τέτοια επιλογή για τα μέλη, αλλά μπορώ να το ρυθμίσω.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 23:31Πάντα, αλλά δεν είναι το σωστό timing. Πέρασαν Χριστούγεννα, πρωτοχρονιές, φάγαμε τα λεφτα του Γενάρη,μην σου πω χρωστάμε και του Φλεβάρη. Δεν υπάρχει σεντς,κάνει και κρύο για να γυρνάς με την καμπαρτίνα σου στην πόλη. Άρα σπίτι. Να είχε αρχίσει το Survivor, θα έλεγα δεν γαμιέται. Με τα δεδομένα αυτά, η προάσπιση της φορουμικής υγείας, γίνεται ζήτημα φλέγον.
Η επιστροφή όπως τα λες. Τον τελευταίο μήνα είχαμε πολλές επιστροφές και πολλές περίεργες νέες εμφανίσεις. Μερικές από αυτές κάτι μας θυμίζουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 17:53Μετα λύπης μου βλέπω πως το Phorum, το τελευταίο διάστημα άρχισε να θυμίζει τα τελευταία άθλια χρόνια του παλιού(δεν αναφέρομαι στον συντονισμό). Ήμασταν καλά και αγαπημένοι, με τον χαβαλέ και τον νταλκά μας, μέχρι την αποφράδα μέρα που ο Πολέμαρχος με τον Τσίπρα αποφάσισαν να παραστήσουν τους διαζευγμένους και κήρυξαν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ρε φίλε, σαν να άνοιξε ο ασκός της βαρεμάρας. Ροζ μποτ VS Γαλάζιων: η επιστροφη ,κάνουν την ίδια ανιαρή συζήτηση όλη μέρα σε 250 τοπικ. Τι φάση ρε μλκες; Δεν κουράζεστε καθόλου; Οι λοιποί τι σας φταίνε;
Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να συμμερίζεται την αγωνία μου; Πως μπορούμε να αντεπιτεθούμε;
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
μονο αν ειναι ανθρωπος με καρπουζι.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 00:15
Γιατι ρε; μπορει να ειναι τεχνη. Εχει και καλες τσοντες.
Ενα πλανο 15 λεπτων ενος ανθρωπου με ομπρελα στη βροχη μπορει ναι ειναι ουαο τεχνη, ενα βιντεο 2 (ή παραπανω) ανθρωπων που κανουν σεξ δε μπορει να γινει τεχνη;