Νέο προφίλ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Νέο προφίλ
Έχω δημιουργήσει ένα νέο προφίλ με το όνομα χρήστη BigChiefWahoo,επειδή ήταν αδύνατο να μπω με τους κωδικούς του Papa John,σε μία καινούρια συσκευή που αγόρασα - δεν θυμόμουν καν ποιο ήταν το password.
Ζήτησα ήδη από τους διαχειριστές να διαγράψουν το παλιό προφίλ,αλλά βλέπω πως είναι ακόμα ενεργό (έχω μπει από την παλιά συσκευή).
Για αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν,ενημερώνω από εδώ ότι πλέον θα χρησιμοποιώ το άλλο προφίλ (BigChiefWahoo),ελπίζοντας και προσμένοντας ώστε αυτό εδώ να διαγραφεί.
Ζήτησα ήδη από τους διαχειριστές να διαγράψουν το παλιό προφίλ,αλλά βλέπω πως είναι ακόμα ενεργό (έχω μπει από την παλιά συσκευή).
Για αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν,ενημερώνω από εδώ ότι πλέον θα χρησιμοποιώ το άλλο προφίλ (BigChiefWahoo),ελπίζοντας και προσμένοντας ώστε αυτό εδώ να διαγραφεί.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Νέο προφίλ
Να υποθέσω ότι δεν έχεις πρόσβαση στο email που έχεις δηλώσει, ώστε να πατήσεις το λινκ ξέχασα τον κωδικό.Papa John έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:05Έχω δημιουργήσει ένα νέο προφίλ με το όνομα χρήστη BigChiefWahoo,επειδή ήταν αδύνατο να μπω με τους κωδικούς του Papa John,σε μία καινούρια συσκευή που αγόρασα - δεν θυμόμουν καν ποιο ήταν το password.
Αν ακόμα μπορείς να μπεις από την παλιά συσκευή έχει
στον πίνακα ελέγχου μέλους > προφίλ >επεξεργασία προφίλ, στο κάτω μέρος, να ορίσεις pin ασφαλείας
.PIN Ασφαλείας: *
Συμπληρώστε ένα PIN ασφαλείας (από 1000 έως 99999), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αν τυχόν δεν έχετε πρόσβαση στο φόρουμ και στο e-mail σας, για την ανάκτηση του λογαριασμού σας. Απομνημονεύστε ή κρατήστε το PIN σε ασφαλές σημείο και σε καμία περίπτωση μην το ανακοινώνετε σε άλλα πρόσωπα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ακριβώς,δεν έχω πρόσβαση στο παλιό e-mail,επειδή ΚΑΙ από εκεί ξέχασα το passworddon't speak έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:43
Να υποθέσω ότι δεν έχεις πρόσβαση στο email που έχεις δηλώσει, ώστε να πατήσεις το λινκ ξέχασα τον κωδικό.
Αν ακόμα μπορείς να μπεις από την παλιά συσκευή έχει
στον πίνακα ελέγχου μέλους > προφίλ >επεξεργασία προφίλ, στο κάτω μέρος, να ορίσεις pin ασφαλείας.PIN Ασφαλείας: *
Συμπληρώστε ένα PIN ασφαλείας (από 1000 έως 99999), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αν τυχόν δεν έχετε πρόσβαση στο φόρουμ και στο e-mail σας, για την ανάκτηση του λογαριασμού σας. Απομνημονεύστε ή κρατήστε το PIN σε ασφαλές σημείο και σε καμία περίπτωση μην το ανακοινώνετε σε άλλα πρόσωπα.

Αυτό που μου προτείνεις το είδα και το έχω βάλει στο νέο μου προφίλ ως παράμετρο.
Πλέον θα γράφω μόνο από εδώ,δεν ασχολούμαι με το προηγούμενο.
Μπορεις να δεις τον κωδικο στην παλια συσκευη,εχει αποθηκευτει στον browser.Aνοιξε τον πηγαινε εκει πανω δεξια στις επιλογες βρες που λεει κωδικοι προσβασης και πατα στο eye of horus.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Δε χρειάζεται να διαγραφεί το παλιό προφίλ. Μπορώ να σου δείξω τον τρόπο να δεις το password αν συμπληρώνεται αυτόματα στο browser κάποιου υπολογιστή σου.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- BigChiefWahoo
Δεν ειναι παγιδα ρε,πατα το 

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- BigChiefWahoo
Μπορείς να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου όπως ο Γ.Γ.
Πρέπει να είναι διασκεδαστικό ...
Τι σημαίνει Wahoo ?
Μάλλον θα είσαι ο μόνος που θα φαίνεται από την κάμερα να πληκτρολογεί φωρουμιές ...
Πρέπει να είναι διασκεδαστικό ...

Τι σημαίνει Wahoo ?
Aυτό πιστεύω κι εγώ.
Μάλλον θα είσαι ο μόνος που θα φαίνεται από την κάμερα να πληκτρολογεί φωρουμιές ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εμένα πάντως δε με πειράζει καθόλου να αλλάζετε τα νικ ή έστω να κάνετε δεύτερο ακάου, αυτό που με πειράζει πολύ όμως είναι που αλλάζετε τα άβαταρ. Γιατί ρε ριόληδες; γιατί;
pj, μπορείς σε παρακαλώ πολύ να βάλεις το κανονικό σου το άβαταρ;
pj, μπορείς σε παρακαλώ πολύ να βάλεις το κανονικό σου το άβαταρ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
Πόσα ντάν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπέκλεψαν το προφιλ μου στο facebook
από Golden Age » 31 Οκτ 2024, 12:53 » σε Πληροφορική - 33 Απαντήσεις
- 1073 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
17 Ιαν 2025, 13:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι κουμπί πατάει ο Xi Jinping στο προφίλ του Economist;
από Dwarven Blacksmith » 09 Απρ 2024, 17:57 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
27 Απρ 2024, 18:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις ενισχύουν το πολυτελές προφίλ της Αθηναϊκής Ριβιέρας
από southern » 22 Μαρ 2024, 13:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
09 Απρ 2024, 11:11
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
30 Ιούλ 2024, 18:44