Σοβαρά τα 'λεγε, είχε αρπάξει και προειδοποίηση απ' το FBI.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:55Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.pylothess έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 07:13Και γιατί έκλεισε το παλιο φορουμ;dna replication έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 13:06ήταν ένα phorum που κάποτε πίστευες οτι τα γραπτά μένουν
Τωρα είναι ένα chat για εκτόνωση που κατα καιρούς είναι ετοιμόροπο
γραφτειτε στο discord της υπογραφής
Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Τον Ρουμελιώτη λέει;Kauldron έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:02Σοβαρά τα 'λεγε, είχε αρπάξει και προειδοποίηση απ' το FBI.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:55Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.
Oh. Didn't know that. Δεν ξέρω. Δεν ανακατεύομαι...Kauldron έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:02Σοβαρά τα 'λεγε, είχε αρπάξει και προειδοποίηση απ' το FBI.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:55Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.
Πρόλαβες εποχές αγανακτισμένου, ταυγετη, es pagan,αποκομηδεα, ναερ ματαρον και λοιπών? Απο εκεινη τη φουρνια μονο τον foscilis βλεπω. Βεβαια τοτε ηταν αριστεριστης εξαλλος, μεγαλωνοντας εγινε νυκοκυραιος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι με το fbi. Τι θεος ηταν....Ναύτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:02Τον Ρουμελιώτη λέει;Kauldron έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:02Σοβαρά τα 'λεγε, είχε αρπάξει και προειδοποίηση απ' το FBI.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:55
Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έλα μου ντε. Γνωστός αντι-Αμερικάνος, τον κυνηγούσαν, και πολύ επικίνδυνος στη κάλπη. ΝΔ. Ξέρεις τί ανατρεπτικό κόμμα είναι αυτοί? Μη κοιτάς που δε τους φαίνεται. Ααα, όλα κι όλα, απ' τα σιγανά τα ποταμάκια να φοβάσαι.Ναύτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:02Τον Ρουμελιώτη λέει;Kauldron έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:02Σοβαρά τα 'λεγε, είχε αρπάξει και προειδοποίηση απ' το FBI.20--- έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 10:55
Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.
Βεβαίως.
Από ένα ποστ του ταϋγέτη, που πέτυχα τυχαία σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπήκα στο πχώρουμ για πρώτη φορά. Του κανονικού ταϋγέτη, γιατί εσχάτως κυκλοφορούν ιμιτασιόν κόπιες.
Ο φος δεν ήταν/δήλωνε ποτέ αριστερός, στα καλύτερά του ήταν/δήλωνε εκσυγχρονιστής πασόκος.
Χάθηκε αυτή η ψυχή. Έχει γούστο να τον έχουνε μπαγλαρώσει σε κάνα γκουαντάναμο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
κυκλοφορούν διάφορες εκδοχές από διάφορους που πρόσκεινται στην παλιά διαχείρισηpylothess έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 07:13Και γιατί έκλεισε το παλιο φορουμ;dna replication έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 13:06ήταν ένα phorum που κάποτε πίστευες οτι τα γραπτά μένουν
Τωρα είναι ένα chat για εκτόνωση που κατα καιρούς είναι ετοιμόροπο
γραφτειτε στο discord της υπογραφής
αλλά ο τρόπος που έκλεισε δείχνει οτι ήταν απλά μαλάκες
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εντολή Ιλλουμινάτη .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο τρόπος όμως που το έκλεισαν δείχνει οτι ήταν ή σταδιακά έγιναν μαλάκες
-
Κάτι Αγανακτισμένους και Motherfucker είτε τους πρόλαβα οριακά είτε όταν εγώ ξεκίνησα να γράφω εκείνοι είχαν μόλις σταματήσει.
Θυμάται κανείς τον ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ως εγκζυγχρονιζτη πασόκο να τιμά τους αγώνες της Αριστεράς, να ειρωνεύεται τα ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος και να μας ποστάρει Πασπαρόγατο;
Μια χαρά παλικάρια ήσαν, οι δυο τουλάχιστον που ήξερα εγώ. Δικό τους ήταν το μαγαζί, κάποια στιγμή αποφάσισαν να το κλείσουν.dna replication έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:18ο τρόπος όμως που το έκλεισαν δείχνει οτι ήταν ή σταδιακά έγιναν μαλάκες
Συμφωνώ, παρ' όλα αυτά, ότι θα έπρεπε να είχε υπάρξει μια προειδοποίηση προς τους χρήστες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Αύγ 2024, 16:54
-
-
Νέα δημοσίευση Καλό φθινόπωρο. Θα περάσουμε τέλεια...!
από Frappezitis » 22 Αύγ 2024, 15:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Αύγ 2024, 15:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς θα ήταν η τέλεια Μις Ελλάς σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη
από Ζενίθεδρος » 20 Απρ 2023, 20:02 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 11 Απαντήσεις
- 662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
20 Απρ 2023, 21:30
-
-
- 117 Απαντήσεις
- 3354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Απρ 2023, 22:54