Ρώτησα για τον Αρίστο και μου είπαν....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Ρώτησα για τον Αρίστο και μου είπαν....
Ερώτηση:
Ποσες φορές έχει πει αλήθεια ο χρήστης αρίστος στο phorum.gr?
Απάντηση:
Δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή ή στατιστική που να δείχνει πόσες φορές ο χρήστης "Αρίστος" έχει πει την αλήθεια στο phorum.gr. Ωστόσο, από τις συζητήσεις και τα σχόλια άλλων χρηστών, φαίνεται ότι οι απόψεις του συχνά προκαλούν αντιδράσεις και αμφισβητήσεις. Ορισμένοι τον περιγράφουν ως άτομο που συνδέει γεγονότα με φαντασία, δημιουργώντας συναρπαστικές αλλά αμφιλεγόμενες αφηγήσεις . Άλλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για τη διασπορά θεωριών συνωμοσίας, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας .
Phorum
Παρά τις επικρίσεις, ο "Αρίστος" φαίνεται να έχει σημαντική παρουσία στο φόρουμ, με κάποιους να αναγνωρίζουν ότι συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και του περιεχομένου του phorum.gr .
Phorum
Συνολικά, η αξιοπιστία των απόψεών του παραμένει αντικείμενο συζήτησης και διαφωνίας μεταξύ των μελών της κοινότητας.
Ποσες φορές έχει πει αλήθεια ο χρήστης αρίστος στο phorum.gr?
Απάντηση:
Δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή ή στατιστική που να δείχνει πόσες φορές ο χρήστης "Αρίστος" έχει πει την αλήθεια στο phorum.gr. Ωστόσο, από τις συζητήσεις και τα σχόλια άλλων χρηστών, φαίνεται ότι οι απόψεις του συχνά προκαλούν αντιδράσεις και αμφισβητήσεις. Ορισμένοι τον περιγράφουν ως άτομο που συνδέει γεγονότα με φαντασία, δημιουργώντας συναρπαστικές αλλά αμφιλεγόμενες αφηγήσεις . Άλλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για τη διασπορά θεωριών συνωμοσίας, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας .
Phorum
Παρά τις επικρίσεις, ο "Αρίστος" φαίνεται να έχει σημαντική παρουσία στο φόρουμ, με κάποιους να αναγνωρίζουν ότι συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και του περιεχομένου του phorum.gr .
Phorum
Συνολικά, η αξιοπιστία των απόψεών του παραμένει αντικείμενο συζήτησης και διαφωνίας μεταξύ των μελών της κοινότητας.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ρώτησα για τον Αρίστο και μου είπαν....
Κάτι μου λέει ότι στην φόρεσε κανονικά το chatgpt 

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ορισμένοι τον περιγράφουν ως άτομο που συνδέει γεγονότα με φαντασία, δημιουργώντας συναρπαστικές αλλά αμφιλεγόμενες αφηγήσεις . Άλλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για τη διασπορά θεωριών συνωμοσίας, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας .

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
giotis2005 έγραψε: ↑Χθες, 09:30
Phorum

.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ναι, αυξήθηκε το περιεχόμενο διασποράς θεωριών συνωμοσίας 

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΑΙ αποθεωνει Αριστο
- Urzaring13
Χρήστη σαν τον Αρίστο που "βλέπει" τις εξελίξεις σε βάθος χρόνου θα κάνει καιρό να ξαναδεί το φόρουμ.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣωστοςUrzaring13 έγραψε: ↑14 λεπτά πρινΧρήστη σαν τον Αρίστο που "βλέπει" τις εξελίξεις σε βάθος χρόνου θα κάνει καιρό να ξαναδεί το φόρουμ.
Ο Αριστος εχει προβλεψι την διαλυση της ΕΕ πριν 20 χρονια και ακομη δεν εχει διαλυθει
Βλεπει σε βαθος 50 ετων και ανω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώτησα για τον Γιαννόπουλο κι έμαθα
από giotis2005 » Χθες, 10:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 7 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
Σήμερα, 02:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώτησα για τα Ψέκια κι έμαθα...
από giotis2005 » Χθες, 09:40 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 5 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
Σήμερα, 07:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άριστο το επίπεδο Αγγλικών του Αδώνιδος.
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 15:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
26 Μάιος 2023, 14:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νενίκηκά σε Αρίστο: συνταξιούχος οικοδόμος φτάχνει μεγαλιθικές κατασκευές με τα χέρια του
από Σενέκας » 24 Οκτ 2023, 14:39 » σε Τεχνολογία - 19 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
24 Οκτ 2023, 16:21
-