ντανκαν στα καλα του δεν εχεις δει? γιατι ειναι καλυτερος ο λεμπρον?
NBA Top 74 players of all time
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: NBA Top 74 players of all time
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Έχω δει
Καλυτερος ο Λεμπρον, πολύ πιο ηγετική φιγούρα
Οι Σπερς του Ντανκαν είχαν ανέκαθεν παικταράδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 15 Μάιος 2020, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η λιστα ,με εξαιρεση τον MJ,ειναι για τα σκουπιδια.
Παιζει να γελανε ακομη και οι παιχτες με τις θεσεις που τους δωσανε.
Παιζει να γελανε ακομη και οι παιχτες με τις θεσεις που τους δωσανε.
Ούτε 1,5 λεπτό άντεξε εναντίον του Κόναν ο "παικταράς";Στρακαστρουκας έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 23:52Ο Τσαμπερλεν ηταν παικταρας μεχρι που επεσε πανω στον κοναν τον εξολοθρευτη
-
Η αληθεια ειναι οτι ο Καριμ παρολα τα εκπληκτικα στατιστικα 1 τιτλο πηρε οταν ηταν στα peak του ελεω συμπαικτων, και τους αλλους 5 τους πηρε μαζι με τον GOAT, παρολο που αρχισε να φθινει η αποδοση του σε σχεση με τα 70s.Ο Russel πηρε και 2 τιτλους στο κολλεγιο με το ανυπαρκτο μπασκετικα Σαν Φρανσισκο που επαιζε μονος του.Ο Τσαμπερλεην απο την αλλη ηταν απιθανος αθλητης μεν αλλα μεγαλος looser.axilmar έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 14:23Τα κανουν αυτα γιατι το κοινο τους ειναι νεανικο ως επι το πλειστον και αμα δεν βαλεις τους τωρινους παιχτες μεσα θα τσινισουν.
Η δικη μου λιστα τοπ 10 ειναι η εξης:
1. Jordan
2. Bird
3. Magic
4. Kobe
5. Lebron
6. Hakeem
7. Kareem
8. Shaq
9. Dunkan
10. Dr J
Για μενα, οσον αφορα το Jordan vs Lebron, ο Lebron δεν εχει ξεπερασει ακομα σε προσφορα τους 1-4, υπολογιζοντας οχι μονο τα στατιστικα, αλλα και τους τιτλους, και το επιπεδο ταλεντου και το επιπεδο δυσκολιας της καθε εποχης.
Οσον αφορα τον Kareem Abdul Jabar, δεν θα ειχε 6 τιτλους εαν δεν υπηρχε ο Magic Johnson. Πριν παει στους Lakers, ειχε ενα τιτλο ο Jabar μονο, στα 'σαπια' πρωταθληματα του NBA της δεκαετιας του 1970.
H 10η θεση για τον Julius Erving ειναι καπως τιμητικη, γιατι ενω υπηρχαν και καλυτεροι παιχτες απο αυτον για την θεση αυτη (πχ Oscar Robertson), ο ντοκτορας "ητανε το προσωπο του αμερικανικου μπασκετ" για 15 χρονια περιπου.
Eκτος λιστας μου ειναι ο Bill Russell γιατι απλα οι Celtics της εποχης ειχανε υπερομαδα για τα δεδομενα τα τοτε (μονο 8 ομαδες).
Τελος, εκτος λιστας μου ειναι και ο Wilt Chamberlain, διοτι εαν και ισως ο μεγαλυτερος αθλητης του μπασκετ, δεν καταφερε να μετουσιωσει την αθλητικη του υπεροχη σε τιτλους. Μαλιστα η πτωση των στατιστικων του στα playoffs ηταν παροιμιωδης, σε αντιθεση με τον Michael Jordan του οποιου τα στατιστικα (κυριως το σκοραρισμα) ανεβαιναν στα playoffs!
GOAT ο Μάτζικ για σένα; Πώς και έτσι;Paralimnitis έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 17:58Η αληθεια ειναι οτι ο Καριμ παρολα τα εκπληκτικα στατιστικα 1 τιτλο πηρε οταν ηταν στα peak του ελεω συμπαικτων, και τους αλλους 5 τους πηρε μαζι με τον GOAT, παρολο που αρχισε να φθινει η αποδοση του σε σχεση με τα 70s.Ο Russel πηρε και 2 τιτλους στο κολλεγιο με το ανυπαρκτο μπασκετικα Σαν Φρανσισκο που επαιζε μονος του.Ο Τσαμπερλεην απο την αλλη ηταν απιθανος αθλητης μεν αλλα μεγαλος looser.axilmar έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 14:23Τα κανουν αυτα γιατι το κοινο τους ειναι νεανικο ως επι το πλειστον και αμα δεν βαλεις τους τωρινους παιχτες μεσα θα τσινισουν.
1. Jordan
2. Bird
3. Magic
4. Kobe
5. Lebron
6. Hakeem
7. Kareem
8. Shaq
9. Dunkan
10. Dr J
Για μενα, οσον αφορα το Jordan vs Lebron, ο Lebron δεν εχει ξεπερασει ακομα σε προσφορα τους 1-4, υπολογιζοντας οχι μονο τα στατιστικα, αλλα και τους τιτλους, και το επιπεδο ταλεντου και το επιπεδο δυσκολιας της καθε εποχης.
Οσον αφορα τον Kareem Abdul Jabar, δεν θα ειχε 6 τιτλους εαν δεν υπηρχε ο Magic Johnson. Πριν παει στους Lakers, ειχε ενα τιτλο ο Jabar μονο, στα 'σαπια' πρωταθληματα του NBA της δεκαετιας του 1970.
H 10η θεση για τον Julius Erving ειναι καπως τιμητικη, γιατι ενω υπηρχαν και καλυτεροι παιχτες απο αυτον για την θεση αυτη (πχ Oscar Robertson), ο ντοκτορας "ητανε το προσωπο του αμερικανικου μπασκετ" για 15 χρονια περιπου.
Eκτος λιστας μου ειναι ο Bill Russell γιατι απλα οι Celtics της εποχης ειχανε υπερομαδα για τα δεδομενα τα τοτε (μονο 8 ομαδες).
Τελος, εκτος λιστας μου ειναι και ο Wilt Chamberlain, διοτι εαν και ισως ο μεγαλυτερος αθλητης του μπασκετ, δεν καταφερε να μετουσιωσει την αθλητικη του υπεροχη σε τιτλους. Μαλιστα η πτωση των στατιστικων του στα playoffs ηταν παροιμιωδης, σε αντιθεση με τον Michael Jordan του οποιου τα στατιστικα (κυριως το σκοραρισμα) ανεβαιναν στα playoffs!
-
O Aγαπημενος μου παικτηςaxilmar έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 11:44GOAT ο Μάτζικ για σένα; Πώς και έτσι;Paralimnitis έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 17:58Η αληθεια ειναι οτι ο Καριμ παρολα τα εκπληκτικα στατιστικα 1 τιτλο πηρε οταν ηταν στα peak του ελεω συμπαικτων, και τους αλλους 5 τους πηρε μαζι με τον GOAT, παρολο που αρχισε να φθινει η αποδοση του σε σχεση με τα 70s.Ο Russel πηρε και 2 τιτλους στο κολλεγιο με το ανυπαρκτο μπασκετικα Σαν Φρανσισκο που επαιζε μονος του.Ο Τσαμπερλεην απο την αλλη ηταν απιθανος αθλητης μεν αλλα μεγαλος looser.axilmar έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 14:23Τα κανουν αυτα γιατι το κοινο τους ειναι νεανικο ως επι το πλειστον και αμα δεν βαλεις τους τωρινους παιχτες μεσα θα τσινισουν.
1. Jordan
2. Bird
3. Magic
4. Kobe
5. Lebron
6. Hakeem
7. Kareem
8. Shaq
9. Dunkan
10. Dr J
Στο βιντεο αυτο μπορεις να δεις κάποιους λογους
-
Θα έβαζα Γιάννη σαν 10το παίχτηParalimnitis έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 13:28O Aγαπημενος μου παικτηςaxilmar έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 11:44GOAT ο Μάτζικ για σένα; Πώς και έτσι;Paralimnitis έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 17:58
Η αληθεια ειναι οτι ο Καριμ παρολα τα εκπληκτικα στατιστικα 1 τιτλο πηρε οταν ηταν στα peak του ελεω συμπαικτων, και τους αλλους 5 τους πηρε μαζι με τον GOAT, παρολο που αρχισε να φθινει η αποδοση του σε σχεση με τα 70s.Ο Russel πηρε και 2 τιτλους στο κολλεγιο με το ανυπαρκτο μπασκετικα Σαν Φρανσισκο που επαιζε μονος του.Ο Τσαμπερλεην απο την αλλη ηταν απιθανος αθλητης μεν αλλα μεγαλος looser.
Στο βιντεο αυτο μπορεις να δεις κάποιους λογους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
25 Νοέμ 2022, 15:36