Τον Μπράντον λες και την Τζουλια του ποκArisvilla έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:39Θέλω να δω λαιβ σεξ με πρωταγωνιστή Ισπανό επιβήτορα και σκηνοθέτη σκληρό καριόλη από την Κηφισιά. Και την Τζούλια του Βορρά φυσικά.jason0 έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:27Φαίνεσαι πολυ φανατικός φίλος του αρη φίλεArisvilla έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:24
Ναι ρε φίλε, συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα ένα βλαχογυφτο εδώ στα Τρίκαλα που ζήτημα αν έχει παει στο τζαμί μια φορά στη ζωή του που μου έλεγε θα πάμε 10 χιλιάδες έξω από το Χαριλάου θα κερδίσουμε κτλ. Πάντως εγώ 2-3 χρονια έχω να παω στο γήπεδο. Σκέφτομαι να ανέβω την Κυριακή. Ξέρεις βέβαια οτι εσείς και ο γάβρος έχετε τους περισσότερους "φιλάθλους" που δεν ξέρουν που είναι καν το γήπεδο της ομάδας που υποστηρίζουν.
Τι θα σε ωθήσει να πας μετά από ποσο καιρό στο γήπεδο φίλε του αρη;
Άρης-ΠΑΟΚ, τελικός πρωταθληματος
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, τελικός πρωταθληματος
Ναι ρε φίλε 3 χρονια έχω να πάω. Εκτος Θεσσαλονίκης είμαι, δεν έχω και σπίτι πλεον πάνω. Εχω και δουλειές, μεσολάβησε και ο κοβιντ. Αν ζούσα πάνω θα πήγαινα. Διαρκείας όμως έπαιρνα μέχρι πέρυσι. Φέτος δεν πήρα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:36Ότι έχεις να πας σε γήπεδο χρόνια είναι ξεκάθαροArisvilla έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:24Ναι ρε φίλε, συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα ένα βλαχογυφτο εδώ στα Τρίκαλα που ζήτημα αν έχει παει στο τζαμί μια φορά στη ζωή του που μου έλεγε θα πάμε 10 χιλιάδες έξω από το Χαριλάου θα κερδίσουμε κτλ. Πάντως εγώ 2-3 χρονια έχω να παω στο γήπεδο. Σκέφτομαι να ανέβω την Κυριακή. Ξέρεις βέβαια οτι εσείς και ο γάβρος έχετε τους περισσότερους "φιλάθλους" που δεν ξέρουν που είναι καν το γήπεδο της ομάδας που υποστηρίζουν.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:15Πώς γίνεται ρε πστη μου,όταν γίνονται τέτοια ματς,οι πιο εριστικοί από όλες τις ομάδες να είναι κάποιοι που έχουν να πάνε στο γήπεδο από τότε που βγήκαν οι λουκουμάδες
Είσαι κλασική περίπτωση,όπως και άλλοι φυσικά από όλες τις ομάδες που λένε πολλά και κάνουν τον μάγκα με ξένο κώλο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι δε κάνω πλάκα και ασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικάhades έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:32πλάκα κάνεις Δεν ασχολήσε λογικά με τα ποδοσφαιρικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:25γιατί τέτοια έχθρα ρε παιδιά
αντί να είστε ενωμένοι εναντίον των αθηναϊκών ομάδων, κάθεστε και τρώγεστε μεταξύ σας
κανονικά θα έπρεπε ο Άρης να το αφήσει στον ΠΑΟΚ και παράλληλα να επικεντρωθεί στον τελικό του κυπέλου για να έρθουν και τα δύο τρόπαια στη Θεσσαλονίκη
αν και Παναθηναϊκός θα χαρώ περισσότερο αν το πάρει ο ΠΑΟΚ αντί η ΑΕΚ γιατί θέλω να μικρύνει η ψαλίδα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους υπόλοιπους (και γιατί βέβαια φέτος ο ΠΑΟΚ το αξίζει περισσότερο) και επίσης, δε θα στεναχωρηθώ τόσο πολύ αν χάσω το κύπελο από τον Άρη γιατί και ο Άρης αξίζει να σηκώσει ένα κύπελο μετά από τόσα χρόνια και τόσους χαμένους τελικούς
που είναι το παράλογο σε αυτά που γράφω;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πρώτο λεπτό θέλει σήκωμα στον αέρα Μορον και άσε να σκουζουν οι τραχανοπλαγιάδες
Ειμαστε με την Ελληνικη ομαδα στον τελικο αυτον
Είσαι πονηρός αλλά η Μορονάρα δεν είναι φλωράκι ούτε οι παίκτες μας . Ξέρω να το πάτε στις κόκκινες αλλά έχουμε και εμείς έξυπνες πουτάνες μέσα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Οργισμένος
Εννοειται. Με εο και διεθνεις πρεζεμπορους μονο ανθελληνες ασχολουνται.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αυτο που με αναβει ειναι το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ , ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΝΕΤΕ ΤΡΕΛΑ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι αλλα οι διασκεδαστες και σπερματοδοχεια Εγκληματικων Οργανωσεων και σαπιοκοιλιαδων πρεζεμπορων, ΦΤΑΙΝΕ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΗΡΕ ΡΕ ΦΙΦΕΣ!!!
Χ/Ω/Ν/Ε/Ψ/Τ/Ε/Τ/Ο/!/!/!
Χ/Ω/Ν/Ε/Ψ/Τ/Ε/Τ/Ο/!/!/!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το αποτελεσμα θα κριθει απο το υψους του ποσου του πριμ του Τιγρη και απο το μεγεθος και την ποιοτητα των απειλων προς τη διοικηση του Αρη.
Δεν εχει νοημα να γινει ποδοσφαιρικη αναλυση.
Το παιχνιδι θα εχει κριθει πριν καν αρχισει.
Δεν εχει νοημα να γινει ποδοσφαιρικη αναλυση.
Το παιχνιδι θα εχει κριθει πριν καν αρχισει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Οργισμένος
Βγαλατε πολυ γλωσσα και ειναι ωρα να κανετε ενα μπουκακε που θα το θυμοσαστε μεχρι το 2100 μχ...Arisvilla έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:39Θέλω να δω λαιβ σεξ με πρωταγωνιστή Ισπανό επιβήτορα και σκηνοθέτη σκληρό καριόλη από την Κηφισιά. Και την Τζούλια του Βορρά φυσικά.jason0 έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:27Φαίνεσαι πολυ φανατικός φίλος του αρη φίλεArisvilla έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 11:24
Ναι ρε φίλε, συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα ένα βλαχογυφτο εδώ στα Τρίκαλα που ζήτημα αν έχει παει στο τζαμί μια φορά στη ζωή του που μου έλεγε θα πάμε 10 χιλιάδες έξω από το Χαριλάου θα κερδίσουμε κτλ. Πάντως εγώ 2-3 χρονια έχω να παω στο γήπεδο. Σκέφτομαι να ανέβω την Κυριακή. Ξέρεις βέβαια οτι εσείς και ο γάβρος έχετε τους περισσότερους "φιλάθλους" που δεν ξέρουν που είναι καν το γήπεδο της ομάδας που υποστηρίζουν.
Τι θα σε ωθήσει να πας μετά από ποσο καιρό στο γήπεδο φίλε του αρη;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 13613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
28 Μάιος 2024, 16:38
-