Ωραίος ο Καραλης!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ωραίος ο Καραλης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μαρ 2025, 19:53

Vardos έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:43
Vardos έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:40

Φυσικά και δεν αναφέρομαι μόνο και αποκλειστικά στην αθλητική εξελικτική διαδικασία.
Και σε τί ακριβώς αναφέρεσαι;

Δίδαξε μας. :lol:

Και φώναξε και τον Ούτις, που είναι πιο ειδικός σ' αυτά που ανέφερα ως ...ημιμαθής.
Δεν θα συνεχίσω τα διδάγματα και τα πιστεύω μου αλλά συγνώμη δεν μπορώ να βλέπω έναν μαύρο με Ελληνικό όνομα. Ή όπως ο άλλος ο Γερμανός ο Ντένις Σρέντερ. Ακόμα χειρότερα.
Καλά εντάξει.

Το σκεπτικό του να συνδέω τα ελληνικά ονόματα, ήθη κλπ με το...κλέος της τωρινής μου χώρας, το έχω ξεπεράσει προ πολλού.

Προτιμώ την τουριστική προσέγγιση αν και γηγενής. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μαρ 2025, 19:54

Cecily Anne έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:46
Vardos έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:42
Cecily Anne έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:37

Σωστά, είναι και Πυργιωτης, αντί να τηρήσει τα πατροπαράδοτα αιμομικτικά έθιμα, πήγε και άλλαξε ήπειρο. Τιμωρία!
Αστικοί θρύλοι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Η πρώην σύζυγος μου είναι από νόμο Ηλείας και στις αμέτρητες επισκέψεις μου στην περιοχή δεν αντιλήφθηκα τέτοια συμβάντα
Ε τώρα εξηγούνται όλα.
Κάπου έχει μπλέξει τους αστικούς με τους μικροαστικούς θρύλους ο κακοφωνίξ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 24 Μαρ 2025, 20:07

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:33
panos291 έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:26
Imperium έγραψε:
24 Μαρ 2025, 18:31
Ναι, ξέρω ότι υπάρχει και νήμα "Στίβος" αλλά πιστευω οτι ο τύπος αξίζει νήμα δικό του. Και εδώ η απάντηση μου θα είναι η ίδια με ότι ήταν κι εκεί.

Οι Ελληναράδηκες νοοτροπίες της αντίδρασης μόνο μια απάντηση αξίζουν. Σκατα στα μούτρα σας ρε ξεφτιλισμένοι, που ούτε μια σημαντική νίκη δεν μπορείτε να χαρείτε έτσι απλά.
Εξυπνάδες, μόνο εξυπνάδες μια ζωή. Κλωτσοτόπι ο ένας, αδιαφορία ο άλλος, φαμφάρες η άλλη - τι διάολο θέλετε και μπαίνετε στο νήμα, θάθελα νάξερα; Την σκατούλα σας μόνο να αφήσετε;

Αϊσιχτίρ πια.

Τελικά ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν αξίζετε.
Για να καταλαβω ρε φιλε, οσους δεν μας ενδιαφερουν οι νικες στο επι κοντω, στο πιγκ πογκ, στις καταδυσεις και δεν ξερω γω τι αλλο και μας ενδιαφέρει μονο η μπαλα, το μπάσκετ, το μποξ κλπ ειμαστε ξεφτιλισμενοι?
Σαφώς όχι. Αλλά είναι άλλο πράγμα τα ομαδικά και άλλο τα ατομικά αθλήματα. Όπως είναι άλλο πράγμα και η σαφέστατη προσομοίωση μάχης στα ομαδικά, που σαφώς εξιτάρει περισσότερο την κερκίδα.

Η ψυχολογία της κερκίδας (και οι αντίστοιχες εκτιμήσεις) είναι άλλο θέμα, έχει κι αυτή τις κατηγορίες της.
Και υπάρχει και το αλλο.. Εμενα που μου αρεσει σε ατομικα αθληματα το μποξ, το ΜΜΑ κλπ, θα χαρω αν δω εναν Έλληνα αθλητη να γινει παγκόσμιος πρωταθλητής.
Απο την αλλη, αν ενας δικος μας βγει πρωταθλητής στις καταδυσεις που βουτας και σε βαθμολογουν ή στο επι κοντω που βαστας ενα ματσουκι και πηδας ψηλα, μπραβο του αλλα δεν θα κατσω να τον δω γιατι δεν μου αρεσει το αθλημα του.
Μιλαμε τωρα για αθληματα τα οποια εγω προσωπικα δεν θα κατσω να τα δω ποτε σε φυσιολογικες συνθήκες, και δεν θα γινουν (για μενα) περισσότερο ελκυστικα επειδή συμμετεχει καποιος Ελληνας.
Δεν κατακρινω οποιον δεν το βλεπει ετσι και πηγαινει να παρακολουθει αδιάφορα σε αυτον αθληματα μονο και μονο λογω Ελληνικης συμμετοχής, εγω παντως δεν το κανω.

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 24 Μαρ 2025, 20:16

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:18
Είναι λίγο καφετής, είναι η αλήθεια :102:
Übermensch ο Μανολο μπροστα στον Παυλιδη της εθνικης ποδοσφαιρου.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Μαρ 2025, 20:31

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟΥΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μαρ 2025, 20:32

panos291 έγραψε:
24 Μαρ 2025, 20:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:33
panos291 έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:26

Για να καταλαβω ρε φιλε, οσους δεν μας ενδιαφερουν οι νικες στο επι κοντω, στο πιγκ πογκ, στις καταδυσεις και δεν ξερω γω τι αλλο και μας ενδιαφέρει μονο η μπαλα, το μπάσκετ, το μποξ κλπ ειμαστε ξεφτιλισμενοι?
Σαφώς όχι. Αλλά είναι άλλο πράγμα τα ομαδικά και άλλο τα ατομικά αθλήματα. Όπως είναι άλλο πράγμα και η σαφέστατη προσομοίωση μάχης στα ομαδικά, που σαφώς εξιτάρει περισσότερο την κερκίδα.

Η ψυχολογία της κερκίδας (και οι αντίστοιχες εκτιμήσεις) είναι άλλο θέμα, έχει κι αυτή τις κατηγορίες της.
Και υπάρχει και το αλλο.. Εμενα που μου αρεσει σε ατομικα αθληματα το μποξ, το ΜΜΑ κλπ, θα χαρω αν δω εναν Έλληνα αθλητη να γινει παγκόσμιος πρωταθλητής.
Απο την αλλη, αν ενας δικος μας βγει πρωταθλητής στις καταδυσεις που βουτας και σε βαθμολογουν ή στο επι κοντω που βαστας ενα ματσουκι και πηδας ψηλα, μπραβο του αλλα δεν θα κατσω να τον δω γιατι δεν μου αρεσει το αθλημα του.
Μιλαμε τωρα για αθληματα τα οποια εγω προσωπικα δεν θα κατσω να τα δω ποτε σε φυσιολογικες συνθήκες, και δεν θα γινουν (για μενα) περισσότερο ελκυστικα επειδή συμμετεχει καποιος Ελληνας.
Δεν κατακρινω οποιον δεν το βλεπει ετσι και πηγαινει να παρακολουθει αδιάφορα σε αυτον αθληματα μονο και μονο λογω Ελληνικης συμμετοχής, εγω παντως δεν το κανω.
Αυτά που αναφέρεις είναι απολύτως σεβαστά ως προσωπική προσέγγιση.

Αρκεί να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού, ότι γι' αυτούς που βαστάνε ένα ματσούκι και πηδάνε ψηλά δεν παίζει ούτε ως υπόθεση να κερδίσουν επειδή κάποιοι συμπαίκτες τους θα καλύψουν τη δική τους "μέτρια" μέρα. Ισχύει το "τώρα ή ποτέ". Το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που βλέπουν τα ομαδικά ως κάποιους τύπους που κερδίζουν δόξα και χρήμα επειδή βαράνε ή πετάνε ένα τόπι.

Καλό είναι να μην παίζει σε κανένα άθλημα υποτίμηση. Σε όλα, παίζει πολύς χρόνος, ιδρώτας και πόνος για να φτάσει κάποιος σε κάποιο επίπεδο. Κι ένας τραυματισμός, τα σαρώνει όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 24 Μαρ 2025, 20:40

Σας γλενταει ο βαρδος
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μαρ 2025, 20:41

Daje έγραψε:
24 Μαρ 2025, 20:31
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟΥΣ
Και στις γυναίκες αρέσουν τα σφιχτά και στητά οπίσθια.

Αλλά μην το πείτε ούτε του γλεντζέ παπά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Μαρ 2025, 21:53

Cecily Anne έγραψε:
24 Μαρ 2025, 19:08
Είναι εισαγόμενος ο Καραλης με μπαμπά Έλληνα; Είστε με τα καλά σας ;
Είναι όμως απ τον Πύργο :102:

Εδιτ. Σιγά που δε θα με ειχε προλάβει το πχωρουμ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση