Καλά εντάξει.
Το σκεπτικό του να συνδέω τα ελληνικά ονόματα, ήθη κλπ με το...κλέος της τωρινής μου χώρας, το έχω ξεπεράσει προ πολλού.
Προτιμώ την τουριστική προσέγγιση αν και γηγενής.

Καλά εντάξει.
Κάπου έχει μπλέξει τους αστικούς με τους μικροαστικούς θρύλους ο κακοφωνίξ.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:46Ε τώρα εξηγούνται όλα.Vardos έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:42Αστικοί θρύλοι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Η πρώην σύζυγος μου είναι από νόμο Ηλείας και στις αμέτρητες επισκέψεις μου στην περιοχή δεν αντιλήφθηκα τέτοια συμβάνταCecily Anne έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:37
Σωστά, είναι και Πυργιωτης, αντί να τηρήσει τα πατροπαράδοτα αιμομικτικά έθιμα, πήγε και άλλαξε ήπειρο. Τιμωρία!
Και υπάρχει και το αλλο.. Εμενα που μου αρεσει σε ατομικα αθληματα το μποξ, το ΜΜΑ κλπ, θα χαρω αν δω εναν Έλληνα αθλητη να γινει παγκόσμιος πρωταθλητής.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:33Σαφώς όχι. Αλλά είναι άλλο πράγμα τα ομαδικά και άλλο τα ατομικά αθλήματα. Όπως είναι άλλο πράγμα και η σαφέστατη προσομοίωση μάχης στα ομαδικά, που σαφώς εξιτάρει περισσότερο την κερκίδα.panos291 έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:26Για να καταλαβω ρε φιλε, οσους δεν μας ενδιαφερουν οι νικες στο επι κοντω, στο πιγκ πογκ, στις καταδυσεις και δεν ξερω γω τι αλλο και μας ενδιαφέρει μονο η μπαλα, το μπάσκετ, το μποξ κλπ ειμαστε ξεφτιλισμενοι?Imperium έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 18:31Ναι, ξέρω ότι υπάρχει και νήμα "Στίβος" αλλά πιστευω οτι ο τύπος αξίζει νήμα δικό του. Και εδώ η απάντηση μου θα είναι η ίδια με ότι ήταν κι εκεί.
Οι Ελληναράδηκες νοοτροπίες της αντίδρασης μόνο μια απάντηση αξίζουν. Σκατα στα μούτρα σας ρε ξεφτιλισμένοι, που ούτε μια σημαντική νίκη δεν μπορείτε να χαρείτε έτσι απλά.
Εξυπνάδες, μόνο εξυπνάδες μια ζωή. Κλωτσοτόπι ο ένας, αδιαφορία ο άλλος, φαμφάρες η άλλη - τι διάολο θέλετε και μπαίνετε στο νήμα, θάθελα νάξερα; Την σκατούλα σας μόνο να αφήσετε;
Αϊσιχτίρ πια.
Τελικά ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν αξίζετε.
Η ψυχολογία της κερκίδας (και οι αντίστοιχες εκτιμήσεις) είναι άλλο θέμα, έχει κι αυτή τις κατηγορίες της.
Übermensch ο Μανολο μπροστα στον Παυλιδη της εθνικης ποδοσφαιρου.
Αυτά που αναφέρεις είναι απολύτως σεβαστά ως προσωπική προσέγγιση.panos291 έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 20:07Και υπάρχει και το αλλο.. Εμενα που μου αρεσει σε ατομικα αθληματα το μποξ, το ΜΜΑ κλπ, θα χαρω αν δω εναν Έλληνα αθλητη να γινει παγκόσμιος πρωταθλητής.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:33Σαφώς όχι. Αλλά είναι άλλο πράγμα τα ομαδικά και άλλο τα ατομικά αθλήματα. Όπως είναι άλλο πράγμα και η σαφέστατη προσομοίωση μάχης στα ομαδικά, που σαφώς εξιτάρει περισσότερο την κερκίδα.
Η ψυχολογία της κερκίδας (και οι αντίστοιχες εκτιμήσεις) είναι άλλο θέμα, έχει κι αυτή τις κατηγορίες της.
Απο την αλλη, αν ενας δικος μας βγει πρωταθλητής στις καταδυσεις που βουτας και σε βαθμολογουν ή στο επι κοντω που βαστας ενα ματσουκι και πηδας ψηλα, μπραβο του αλλα δεν θα κατσω να τον δω γιατι δεν μου αρεσει το αθλημα του.
Μιλαμε τωρα για αθληματα τα οποια εγω προσωπικα δεν θα κατσω να τα δω ποτε σε φυσιολογικες συνθήκες, και δεν θα γινουν (για μενα) περισσότερο ελκυστικα επειδή συμμετεχει καποιος Ελληνας.
Δεν κατακρινω οποιον δεν το βλεπει ετσι και πηγαινει να παρακολουθει αδιάφορα σε αυτον αθληματα μονο και μονο λογω Ελληνικης συμμετοχής, εγω παντως δεν το κανω.
Και στις γυναίκες αρέσουν τα σφιχτά και στητά οπίσθια.
Είναι όμως απ τον ΠύργοCecily Anne έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 19:08Είναι εισαγόμενος ο Καραλης με μπαμπά Έλληνα; Είστε με τα καλά σας ;